master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Μπα φιλε απο σεπτεμβρη και μετα θα αρχισω να παιζω παλι.μαστερ σε θυμήθηκα τουλαχιστον τα εβαλες κανα ευρω να βγαλεις και κανα φραγκο?
Μπα φιλε απο σεπτεμβρη και μετα θα αρχισω να παιζω παλι.μαστερ σε θυμήθηκα τουλαχιστον τα εβαλες κανα ευρω να βγαλεις και κανα φραγκο?
και καλα θα κανειςΜπα φιλε απο σεπτεμβρη και μετα θα αρχισω να παιζω παλι.
αδερφουλι ετσι ειναι τα πραγματα ενταξει δεν το ηθελε κανεις αυτο Παντως ακομα και στο live απο το κουμπιουτερ που εχει για τους πελατες το προποτζηδικο που παω επαιζαν 2-3 ατομα αλλος στην σπορτινγκ μπετ αλλος στην βετ365 να κερδισει ο ΠΑΟΚ ακομα και στο 80 λεπτο μεχρι το τελος βαρουσαν 10αευρα εναν που ειδα αν ειχα κερδος θα τον επαιζα και εγω οχι στο τελος αλλα στο 1,53 που τον ειχε στην αναπαυλα του 1 ημιχρονουΧρησταρα η τριάδα πανηγυρι πήγε στο Κούβα.
αδερφε μια συμβουλη μην χαλιεσε τα παντα βγαινουνε και τα παντα σπανε Προσπαθησε να παιζεις τοσο οστε αυτο που θα παιξεις να μην σου στερεί την οικονομική διαβίωση τζαμπα χαλας την ζαχαρενια σου Παιξε χαλαρα αν εχεις κερδος βαρα εγω ειχα κερδισει καποιο καλο ποσο το επαιξα μονο αποδεκτο στην στοιχημαν αλλα ηταν κερδισμενο το εχασα και τωρα κανα την παπια Ας χασω καποιο καλο ποσο αλλα να ειναι κερδισμενο εχω αυτην την φιλοσοφια(που και αυτη η φιλοσοφια ειναι μακακια γιατι πηγαινει τζαμπα ο κοπος μεχρι να τα κανεις αλλα δεν ειναι απο την τζεπη τα λεφτα ) οπως περσι που έπαιξα 1400 ευρω σε 4 λεπτα τα εχασα ναι αλλα ηταν κερδισμενα κοιμήθηκα το βραδυ μεταΨοφο μαλακα Τριανταφυλλοπουλε γαμημενο παλτο
Πουστοβαζελε γαμοσπιτε μπινε
ΕΛΕΟΣ..ΕΛΕΟΣΣΣ!!!!!
δύσκολο φιλέ μπορεί χ.Σάο Πάολο και κρουαζιέρα.
τη κρουζέιρο περιμένω με Σάο Πάολο και μπότα απο χθες.Γκρέμιο δεν αγγιξα απλως είπα οτι είναι δύσκολο και παει για χ.εσύ τελικά κρουζέιρο και το άλλο?Η σάο πάολο κι η γκρέμιο ήρθε
τη κρουζέιρο περιμένω με Σάο Πάολο και μπότα απο χθες.Γκρέμιο δεν αγγιξα απλως είπα οτι είναι δύσκολο και παει για χ.εσύ τελικά κρουζέιρο και το άλλο?
Φιλαδέλφια. Σε ένα αλλο είχα βάλει χ2 άγιαξ, άντερ γκλαντμπαχ και έχασα το βάζελο :S
Και η πορτλαντ βλεπω να κερδιζει και της δινει καλα ποσοστα.Φιλαδέλφια. Σε ένα αλλο είχα βάλει χ2 άγιαξ, άντερ γκλαντμπαχ και έχασα το βάζελο :S
έλα ντε τραγικοί.ακόμα παιζουν στον ΟΠΑΠ. :SEκει στον ΟΠΑΠ τι ακριβως περιμενουν για να βγαλουν αποδοσεις για τα αυριανα παιχνίδια της αγγλιας και της ολλανδιας? Την επιφοιτηση?
παιδια εγω ειμαι φιλαρακι με αεκτσηδες και παιζω ΟΠΑΠ γιατι θελω η ΑΕΚ να κανει καινουργιο γήπεδο
Τι να πω και εγώ που δεν έπιασα το τζόκερ;Ψοφο μαλακα Τριανταφυλλοπουλε γαμημενο παλτο
Πουστοβαζελε γαμοσπιτε μπινε
ΕΛΕΟΣ..ΕΛΕΟΣΣΣ!!!!!
;αντζελο πιστευω ο χρηστιδης απο τοτε που πήρε τον οπαπ ο τίγρης να μην εχει παιξει ουτε 0,50 λεπτα κινο
εννοείται τρελός είσαι.;αντζελο πιστευω ο χρηστιδης απο τοτε που πήρε τον οπαπ ο τίγρης να μην εχει παιξει ουτε 0,50 λεπτα κινο