Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
ολα τα καλα παιδια εδω παλι  :rockon: :rockon: :rockon:
νιπλ τον αυγουστο πρωτα ο θεος :) :) αν εισαι αθηνα :) :) θα παμε ο λιονταρις εσυ ο αντζελο ο γεοπας ο πιπης  εγω ο gl και οποιος αλλος γουσταρει απο την παρεα εδω που μιλαμε για τσιπουροκαταστασεις :)  Το τσιπουραδικο θα το βρει-διαλέξει  ο πιπης :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
εγω μια γαριδομακαροναδα εφαγα σπιτικη και τωρα πινω μια σουρωτη λεμονι με παγακια...η ιταλια μας τη χαλασε χθες στη τριαδα αλλα τι να κανουμε τωρα θα χωνεψουμε τη μακαροναδα.. :grin: :grin:
το καλυτερο φαγητο εφαγες :rockon: :) :) :) :) :) :) :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.130
Πόντοι
5.006
νιπλ τον αυγουστο πρωτα ο θεος :) :) αν εισαι αθηνα :) :) θα παμε ο λιονταρις εσυ ο αντζελο ο γεοπας ο πιπης  εγω ο gl και οποιος αλλος γουσταρει απο την παρεα εδω που μιλαμε για τσιπουροκαταστασεις :)  Το τσιπουραδικο θα το βρει-διαλέξει  ο πιπης :) :) :) :) :)
και ο νικ...θα πινουμε καμια μερα..... :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.578
Πόντοι
12.756

παρε αντζελο - νικ και πιπη και κατεβα μυκονο 31/07 που εχει

antwnhs-remos-xoulio-igklesia-nammos-mykonos.jpg

θα γινει χαμος

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
και ο νικ...θα πινουμε καμια μερα..... :2funny: :2funny:
μεσοβδομαδα  αγορασα 600 γραμμαρια σαρδελα πηγαμε με ενα φιλο στις 12 το μεσιμερι σε ενα καφενειο μας τιγανισε τις σαρδελες μας εκανε μια πατατα τηγανιτη μια χωριατικη μια φετα τυρι εξτρα 1 κιλο ψωμι.  Ήπιαμε απο τις 12 το μεσημέρι μεχρι τις 9 το βράδυ πρεπει να ηπιαμε 10 ζευγαρια μαλαματινες :) :) :)  :) :) :)  Ενα καλο εχω που εχω μετρο στο ποτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αν θελει να ερθει στην παρεα που θα παμε για τσιπουρο και ο αλεξ ο δικηγορος καλος ανθρωπος φαίνεται :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
κανα στανταρακι για σημερα τυποι?
η αργεντινη δεν με αρεσε αδερφε θα την επαιζα ενα αντερ που θα ειναι και καλο το ποσοστο με το ιραν αλλα στο χαλαρο μην ξεμπουκωσει καταλαθος σημερα αυτο θα επαιζα :) :) :)  στανταρ στο στοιχημα ενταξει τα παντα σπανε οποτε δεν μπορουμε να το πουμε αυτο στο ακαιρεο :) :) :) :)    

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
παρε αντζελο - νικ και πιπη και κατεβα μυκονο 31/07 που εχει

antwnhs-remos-xoulio-igklesia-nammos-mykonos.jpg

θα γινει χαμος
αθηνα αδερφε να μπορουμε ολοι :) Στην μυκονο αν και λατρης των κυκαλδων για καποιο δεν ξερω ακομα λογο ποτε δεν μου εκανε αισθηση να παω αν και πηγα παρο 455 φορες :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  Αθηνα μητερα μας Ολυμπιακομανα :) :) :) :) Τωρα θα κανει ενστασι ο μαστερ και θα πει οτι ειναι Αεκομανα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom