LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Γαλλια 1-2 σκορ και για πλάκα ανατροπή γιατί έχει καιρό να έρθει![]()
Πάει το σκορ υπερεκτίμησα την ελβετία
Γαλλια 1-2 σκορ και για πλάκα ανατροπή γιατί έχει καιρό να έρθει![]()
Δεν εχω εμπνευση μεγαλη αλλα θα παιξω τις μαπανανες και τους μαφιοζους αυριοσε δυαδα
Πάει το σκορ υπερεκτίμησα την ελβετία
για σκεψου λιγο αφου το εχεις....Ποιους εννοεί![]()
Ξεκιναει σε λιγο Ρεικιαβικ - Φραμ στις γυναικες,στο 90% των παιχνιδιων ερχεται γκολ-γκολ.
Δηλαδη πλακα κανεις τωρα ετσι;Με την Αγγλια ηταν ενα πτωμα,με την Κοστα Ρικα το ιδιο,και ελπιζεις να κερδισει την ουρουγουαη;Εχει αποκλειστει ηδη η Ιταλια.Καθαρη παικτικη ευκαιρια αυτο το 34@ της bet365 για κατακτηση απο Ιταλια και εξηγω
Σε William Hill και αλλες εταιριες η αποδοση ειναι 20 μαξ 25,μεχρι και η betfair το εχει 33/1,με την λογικη οτι η Ιταλια παιζει για 2 αποτελεσματα στο ματς τελικο με την Ουραγουαη και μετα εχει σχετικα ευκολη κληρωση (Κολομβια) νομιζω το να βρεθει στους 8 φανταζει λογικο,απο εκει και περα ολα παιζονται,εχοντας το αβανταζ του cash out της bet 365 (και της betfair) με μια πιθανη παρουσια στους 8 8α εχουμε 5νταπλασιασει (πιθανως και παραπανω,δυστηχως δεν ξερω πως ακριβως το υπολογιζει το cash ouτ η bet 365) το κεφαλαιο μας.Μια πιθανη κατακτηση της Γερμανιας (που ειναι για εμενα πρωτο φαβορι) πληρωνει 5/1,νομιζω το ρισκο ειναι μικροτερο στο σεναριο το δικο μου.
Αυτο ειναι το σκεπτικο το δικο μου,δεν προσπαθω να παρω καποιον στον λαιμο μου.![]()
sorry για χθες τον εκαψα τον ανθρωπο....εννοουσε νικη κοστα ρικα ,γαλλιας και ονδουρας.....επιασε δυο απο τα τρια.....εγω φταιω που ειδα λαθος την σειρα των ομαδωνΆσσος ήταν η Ιταλία ρε βοσκέ
Σύντροφοι, μια βοήθεια παρακαλώ.
Στοίχημα παίζω παραδοσιακά μόνο σε μεγάλα γεγονότα (Moundial. Euro κλπ) και μόνο: α) ποιά θάναι η πρωταθλήτρια, β) ποιές ομάδες θα πάνε τελικό και γ) πόσο το σκορ του τελικού.
Το α δεν με ενδιαφέρει (βρήκα και έπαιξα στην Stoixman). Τα β και γ που θα βρώ (παρακαλώ αναλυτικά με λίνκ γιατί σας είπα είμαι άσχετος) να τα παίξω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρω.
Ευχαριστώ σύντροφε. Θα το ψάξω.