LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Τι θα γινει τύπε?
Θα μας της πέσει ο νιπλ ;)
Τι θα γινει τύπε?
οχι θα ειναι ο αρχηγος του τραπεζιου σεβασμος.....Θα μας της πέσει ο νιπλ ;)
:Sden einai τωρα αδικια στο 47 εγινε 3-0 δηλαδη περιμεναν εκει στην ισλανδια να πονταρω τα λεφτα του μεταναστη και να τα χασω για να μπει αμεσως το γκολ τα κουπονια μου βλεπουν
μπράβο αδερφε ηξερες οτι παιζει ο σουαρες και το επαιξες ενω το ηξερα και εγω δεν το επαιξαευγε εγω επαιζα ουρουγουαη
υγεια αδερφε θα ερθω τον αυγουστο αθηνα να βγουμε να φαμε με τον νιπλ τοτε μπορω να φυγω απο αυτην την δουλεια
Χρηστο U21 να παιζεις που εχει καθε μερα αγωνες.Μπαινουν τα γκολ βροχη και εχω παρατηρησει μετα το 15 παντα.υγεια αδερφε ετσι Τι να κανουμε τα επαιξα εκει Ακομα θελω δουλεια στο στοιχημα τεσπα υγεια ο μεταναστης να ειναι καλα και εμεις χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 5 ευρω έμειναν θα του πω οτι θα τα κανω 10000 να του ανεβασω την ψυχολογια ΥΓ.. Και ειχα σκεφτει να τα κανω ολ λιν στο να μπει ενα γκολ στο 1 ημιχρονο στον αγωνα τις ελλαδος με την ιαπωνια δεν μαμης
οκ αντε να ερθει αυτη η στιγμη...υγεια αδερφε θα ερθω τον αυγουστο αθηνα να βγουμε να φαμε με τον νιπλ τοτε μπορω να φυγω απο αυτην την δουλεια
μαστερ καλα τα λες αλλα το θεμα δεν ειναι τι πρεπει να παιξω αλλα πως πρεπει να παιξω ενταξει τωρα εχασα λεφτα φιλου που εφηγε μεταναστης για να βρει δουλεια αγγλια Αλλα δεν εχει σημασία τα εβλεπα σαν δικα μου με εμπιστευτικε 300 ευρω με την προοπτικη οτι ξερει οτι ειμαι κουμαρτζης ηξερε οτι εχω παρει κατα κερους απο το στοιχημα μερικα καλα λεφτα Αλλα τα επαιξα σε λαθος παλι ματς Βασικα δεν φταίει κανεις αλλος παρα ο ιδιος μας ο εαυτος εχω 5 ευρω τωρα μεσα του μεταναστη θα προσπαθησω να του τα παιξω καλα Θα ερθει το δεκεμβριο με αδεια για χριστουγεννα να σει τον λογαριασμο του με 2000 Και ομως και με 5 ευρω μπορει να γινουν τα λεφτα τεσπα τωρα μου εφυγε η ψυχολογια για σημερα υγεια αυριο θα κανω το πρωι 35 λεπτα ποδηλατο mtb και οι ενδοφρινες που θα απελευθερωθουν στο σωμα μου θα με κανουν ευτιχισμενοΧρηστο U21 να παιζεις που εχει καθε μερα αγωνες.Μπαινουν τα γκολ βροχη και εχω παρατηρησει μετα το 15 παντα.
Βαζω μια 2αδα +0.5 γκολ στο πρωτο ημιχρονο αλλα στο λαιβ και μετα το 15λεπτο οταν ειναι στο 1,7.
Ε εχω πιασει 7 στα 10 μεχρι τωρα.
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ουρουγουάη Ουρουγουάη - Αγγλία
Αγώνες 3,55 19/06, 22:00 Κερδισμένο
:-* :-*Καλή απόδοση
ουρουγουαη αγγλια γκολ γκολ
Όπα... καθίστε να πει τους εθν. ύμνους κι απαντάτε μετά
Θα μας της πέσει ο νιπλ ;)