master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Με ρωτησες εμενα για να τα ριξεις;Έριξα κάτι ψιλά στο Χ μήπως κι έρθει
Με ρωτησες εμενα για να τα ριξεις;Έριξα κάτι ψιλά στο Χ μήπως κι έρθει
Σ' ωραιος....
Ποιο ευκολο φιλε?Κοίτα να δεις που έπιασα το δύσκολο και θα χάσω τα εύκολα...
Ποιο ευκολο φιλε?
Καλησπερα εριξα 2 παιχνιδια σημερα.
Ιαπωνια-Ελλαδα>>>3-1 Αποδοση 19
Κολομβια-Ακτη Ελεφ/στου>>>2-1 Αποδοση 8.50
έτσι μου 'ρχεται να ρίξω κι εγώ 1 ευρώ στη 2αδα σου για συμπαράσταση
ενταξει πανε τα λεφτα του φιλου μου του μεταναστη Ας ξαναγυρίσω στην αγαπημενη μου στοιχιμαν τωρα
σημερα το φιλαρακι ο νιπλ τον κόβω να εφαγε κανα 2 κιλλα αστακομακαροναδα
Etoinazese gia all in? <-- μυνημα χθεσινο του μεταναστη φιλου μου σημερα θα του πω οτι τα εκανα σε κυπελλο ισλανδιας Τι να κανουμε αφου με πιστευε
και λιγα λες
ελα αδελφε υγεια και σουαρες ταμειο....Etoinazese gia all in? <-- μυνημα χθεσινο του μεταναστη φιλου μου σημερα θα του πω οτι τα εκανα σε κυπελλο ισλανδιας Τι να κανουμε αφου με πιστευε
το μεσημέρι τηγάνισα 300 γραμμάρια σαρδελα έφτιαξα και μια χωριατικη σαλατα και την εκανα ταρατσα για βραδινό εφαγα πριν λιγο 1 φετα ολικης αλεσης με μια κουταλια ελαιολαδο απο πανω και 1 ποτήρι κεφιρ Το βράδυ θελει ρεγουλακαι λιγα λες
ελα αδελφε υγεια και σουαρες ταμειο....
7 απόδοση να σκοράρει πρώτος ο σουάρεζ
υγεια αδερφε ετσι Τι να κανουμε τα επαιξα εκει Ακομα θελω δουλεια στο στοιχημα τεσπα υγεια ο μεταναστης να ειναι καλα και εμεις χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 5 ευρω έμειναν θα του πω οτι θα τα κανω 10000 να του ανεβασω την ψυχολογια ΥΓ.. Και ειχα σκεφτει να τα κανω ολ λιν στο να μπει ενα γκολ στο 1 ημιχρονο στον αγωνα τις ελλαδος με την ιαπωνια δεν μαμηςελα αδελφε υγεια και σουαρες ταμειο....
Τι θα γινει τύπε?Για φαντασου οταν κατσουμε ολοι απαρτια σε ενα τραπεζι τι εχει να γινει.......
ειναι μυστικοΤι θα γινει τύπε?