Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    988

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.089
Πόντοι
12.756
καλημερα :) Το κινο ειναι απάτη αδερφέ :) Ειτε ετσι ειτε γιουβετσ ειτε κομανετσι :) :) ειναι απάτη :) Ουτε κώλυμα  ουτε ξεκωλιμα  :) :) :) Για μενα το σταματας και παιζεις στην χαση και στην φέξη κανα 2ευρω το πολυ :) ετσι για το γαμωτο που και που :) Ο λογος ειναι οτι ειναι απάτη και τωρα που ο οπαπ ειναι ιδιωτικός τα ποσοστα κερδους ειναι ακομη πολυ χαμηλότερα :)  Αφου παρακουλουθης το θρεντ αυτο θα εχεις καταλαβει οτι μονο απο το στοιχιμα μπορεις να κερδισεις γιατι στο στοιχημα παιζουν ανθρωποι και οχι νουμερα προγραμματα υπερ υπολογιστες που εχει το κινο :)  Τωρα ακομα και στο στοιχημα ειναι δυσκολο να κερδισεις γιατι ειναι δύσκολο :) Γιατι εχεις να κανεις κανουμε με τα ιδια μας τα πάθη απληστία, ανυπομονησία, εσωτερικός εγωισμός δηλαδη εχουμε εγωισμο οχι απέναντι σε καποιον αλλον αλλα στον ιδιο μας τον εαυτο :) αλλα βασικα οτι κανουμε το εχουμε απεναντι μας ειτε ο εγωισμος μας ειναι εσωτερικος ειτε εξωτερικος :) ειναι ενα και το αυτο :) :) :) Τωρα το πως μπορεις να κερδισεις στο στοιχιμα :) :) Μπορεις να κερδισεις οταν θα φτασεις να σκεφτεις οτι το στοιχημα ειναι για ενα μεροκαματο και οχι κατι σιγουρο :) Σιγουρο δεν ειναι γιατι αν ηταν σιγουρο δεν θα υπήρχε στοίχημα ειναι τοσο απλο δεν θελει θεωρίες :) Τωρα και για να κερδισεις χρειάζεται να πιστεψεις στον εαυτο σου :) Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι και ο εαυτος σου μας δεν κανει λάθη :) Οποτε ακομα και τοτε το στοιχημα ειναι δυσκολο :) :) Μετα ειναι ο επιρεασμος που δεχομαστε απο τα διαφορα ρεπορταζ κοκ δεξια και αριστερα :) Με λιγα λογια και το στοιχημα ειναι πολύ δύσκολο :) Οσο το λιγοτερα παιζεις στο στοιχημα τοσο περισσότερες πιθανότητες εχεις να κερδισεις :) Αυτο συμβαίνει γιατι αρχιζεις να αντιλαμβανεσε οτι δεν πρεπει να παιζεις πολλά  λεφτά αρα εκει δεν υπαρχει απληστία αρα σκεφτεσε καθαρα παίζεις άνετα και αν κάτσει η δεν κάτσει δεν σε επηρεάζει συναισθηματικα ψυχολογικά και κατα επέκταση οικονομικά :)  Το στοιχημα ειναι παρα πολυ δυσκολο αλλα και παρα πολυ ευκολο  :) Ευκολο ειναι οταν θα καταλαβουμε τι σημαίνει στοίχημα :) :) και οτι πρεπει να παιζουμε απειροελαχιστα  σε λεφτα :) Και δύσκολο ειναι οταν θα νομίσουμε οτι κατι ειμαστε οτι κατι ξερουμε και θα πέσουμε με τα μουτρα για να βγαλουμε λεφτα και να την περναμε μπεικα :) :) ΥΓ.. Αν μπορουσα να σε δωσω κατι σαν συμβουλη θα ηταν να σταματησεις να παιζεις τζογο απο τον τζογο - των μπουκ δεν βγαινει κανεις κερδισμενος :) Μπορεις να δουλεψεις να βγεις βολτα να πιεις εναν καφε να πας σινεμα να πας για ψαρεμα να κανεις χαβαλε ο τζογος δεν εχει τιποτα απο ολα αυτα και δεν ειναι η ζωη ειναι ενα παθος χωρις γνωση και αν υπαρχει γνωση επηρεάζεται και αυτη  απο την απληστία κοκ :) η παιξε το λιγοτερο πιθανο πονταρισμα για να μην σε επιρεαζει σε τιποτα αν κερδισεις μια φορα το χρονο να ειναι ενα και το αυτο :) :) Οσο το λιγοτερο θα παιζεις τοσο πιο πολυ θα σκέφτεστε και πιο καθαρα :) :)              

:rockon: :rockon:

Χρησταρα ειμαι καθαρος εδω και λιγο καιρο απο το στοιχημα , προσπαθω να αδειασω το μυαλο μου :) , ελεγχο τον εγωισμο μου  :) και τα παθη , σε αυτο με βοηθανε κατι καυλιαρες γκομενες που ασχολουμαι  :) για να ξεχνιεμαι απο το στοιχημα και τα αποτελεσματα, χρησιμοποιω την απληστια μονο στις γκομενες δεν επηρεαζομαι συναισθηματικα  :)
πεφτουμε με τα μουτρα στις γκομενες και χαλαρα στο στοιχημα , και οτι βγαζουμε το τρωμε με τις γκομενες  :) :) :) :)
σκεφτομαι καθαρα πια  :) :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.550
Πόντοι
1.206

Χρησταρα ειμαι καθαρος εδω και λιγο καιρο απο το στοιχημα , προσπαθω να αδειασω το μυαλο μου :) , ελεγχο τον εγωισμο μου  :) και τα παθη , σε αυτο με βοηθανε κατι καυλιαρες γκομενες που ασχολουμε  :) για να ξεχνιεμαι απο το στοιχημα και τα αποτελεσματα, χρησιμοποιω την απληστια μονο στις γκομενες δεν επηρεαζομαι συναισθηματικα  :)
πεφτουμα με τα μουτρα στις γκομενες και χαλαρα στο στοιχημα , και οτι βγαζουμε το τρωμε με τις γκομενες  :) :) :) :)
σκεφτομαι καθαρα πια  :) :)

:2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606

Χρησταρα ειμαι καθαρος εδω και λιγο καιρο απο το στοιχημα , προσπαθω να αδειασω το μυαλο μου :) , ελεγχο τον εγωισμο μου  :) και τα παθη , σε αυτο με βοηθανε κατι καυλιαρες γκομενες που ασχολουμε  :) για να ξεχνιεμαι απο το στοιχημα και τα αποτελεσματα, χρησιμοποιω την απληστια μονο στις γκομενες δεν επηρεαζομαι συναισθηματικα  :)
πεφτουμα με τα μουτρα στις γκομενες και χαλαρα στο στοιχημα , και οτι βγαζουμε το τρωμε με τις γκομενες  :) :) :) :)
σκεφτομαι καθαρα πια  :) :)
ακομα και στα μουνια θελει εγκράτεια αδερφε :) :) :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.089
Πόντοι
12.756
ακομα και στα μουνια θελει εγκράτεια αδερφε :) :) :)

τα μουνια ειναι σαν τον πληθωρισμο αδελφε  :) , πρεπει να εχεις πολλα  :) να παιζεις  :) να ασχολεισαι  :) να περναει η ωρα σου  :)
τα μουνια δεν θελουν εγκρατεια , θελουν σπαταλες  :) οχι συναισθηματα  :) μονο κορμια γαμας  :) μεγαλωνεις την συλλογη σου  :) σαν τα αυτοκολλητα πανινι  :) τα διπλα τα δινεις στους φιλους και κανεις ανταλλαγες  :) τι να τον κανω τον Κανιγια αν τον εχω διπλο ?  :) τον πασσαρω σε ενα φιλαρακι να τον βαλει και αυτος στο αλμπουμ του  :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
Ασχετο:
Ενας μουνης γνωστος μου επιασε 10.000 στο ΞΥΣΤΟ!!
Σ αυτο με το 5ευρω
εμενα ενας γνωστος έξυσε 3 πακους με τα 5αευρα  και πηρε τα @@ του προποτζη και του τιγρη μαζι :grin: :) :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.089
Πόντοι
12.756
εμενα ενας γνωστος έξυσε 3 πακους με τα 5αευρα  και πηρε τα @@ του προποτζη και του τιγρη μαζι :grin: :) :)

αδελφε  :) ο γιος του τιγρη μπορουσε να μαθει πιο ξυστο κερδιζει και να τα κανει ολα τα λεφτα τσιχλες απο το περιπτερο  :) ομως ειναι καθαρος απο αυτα  :) καθαρισε σαν και εμενα  :) γυριζει καθε μερα με μουνια  :) βαπτιζει το πουτσο του καθε βραδυ και σε αλλη κολυμπήθρα μουνι  :) ετσι μενει καθαρος απο ολα αυτα  :) καβαλαει και το φεραρικο  :) και παει για κυνήγι  :)
ολα τα λεφτα στα μουνια  :) εχουν την καλυτερη επιστροφη  :) να γαμησω καρτα eurobank επιστροφη και αρχιδια  :) μουνια  :) ξιδια  :) φαγητα  :) καλη παρεα  :) και στα κενα λιγο στοιχημα για να μην μας παιρνει ο υπνος  :) :) 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
τα μουνια ειναι σαν τον πληθωρισμο αδελφε  :) , πρεπει να εχεις πολλα  :) να παιζεις  :) να ασχολεισαι  :) να περναει η ωρα σου  :)
τα μουνια δεν θελουν εγκρατεια , θελουν σπαταλες  :) οχι συναισθηματα  :) μονο κορμια γαμας  :) μεγαλωνεις την συλλογη σου  :) σαν τα αυτοκολλητα πανινι  :) τα διπλα τα δινεις στους φιλους και κανεις ανταλλαγες  :) τι να τον κανω τον Κανιγια αν τον εχω διπλο ?  :) τον πασσαρω σε ενα φιλαρακι να τον βαλει και αυτος στο αλμπουμ του  :)
εγω μαζι σου ειμαι :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
:rockon: :rockon: :rockon:

για παντα  :rockon: , αν και δεν ασχολουμαι πολυ με τα αεκτζιδικα εδω και αρκετα χρονια  , εφυγαν ολοι οι φιλοι μου απο εκει μεσα  :'(
ενταξει δεν εχει σημασία :) Ομαδα δεν αλλάζεις :) Απλα με την παροδο των καιρόν αλλος συνεχίζει να ασχολείται  αλλος το βλεπει διαφορετικά και ασχολείται καπως περιφεριακα αλλα αυτο δεν συμαινει οτι δεν ειναι ΑΕΚ ΚΟΚ.  Και εμενα φιλοι οπως πηγαιναν 14-15 χρονον πηγαινουν το ιδιο και τωρα στην τουμπα και ακομα πιο μακρια αφου εχουν τωρα και την οικονομικη ανεση  :) Αλλα εγω δεν πηγαινω τωρα :) Ενταξει χορτασα αλλα ειναι και θεμα γουστου αλλα αυτο δεν συμαινει οτι δεν ενδιαφέρομαι και δεν ασχολουμε με τον ΠΑΟΚ :) :) :) Ας πουμε τα λεφτα που δινουν οι φιλοι μου τωρα για τον ΠΑΟΚ εγω τα τρωω στα διαφορετικα γουστα ;) ;) ενταξει ο καθενας οπως θελει και μπορει αλλα την ομαδα του δεν την βγαζει απο το μυαλο και την καρδια του :) :) :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.550
Πόντοι
1.206
αδελφε  :) ο γιος του τιγρη μπορουσε να μαθει πιο ξυστο κερδιζει και να τα κανει ολα τα λεφτα τσιχλες απο το περιπτερο  :) ομως ειναι καθαρος απο αυτα  :) καθαρισε σαν και εμενα  :) γυριζει καθε μερα με μουνια  :) βαπτιζει το πουτσο του καθε βραδυ και σε αλλη κολυμπήθρα μουνι  :) ετσι μενει καθαρος απο ολα αυτα  :) καβαλαει και το φεραρικο  :) και παει για κυνήγι  :)
ολα τα λεφτα στα μουνια  :) εχουν την καλυτερη επιστροφη  :) να γαμησω καρτα eurobank επιστροφη και αρχιδια  :) μουνια  :) ξιδια  :) φαγητα  :) καλη παρεα  :) και στα κενα λιγο στοιχημα για να μην μας παιρνει ο υπνος  :) :) 
Υπαρχει αυτη ακομα? :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom