Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    988

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Και μου το 'λεγε η μάνα μου να γίνω ηθοποιός :headbang:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Πρσσφορα απο εταιρεια στοιχηματος (10 eur) στο λογαριασμο μου. Δεν την αναφερω για να μην νομιζουν οτι κανω promo.
Tα εριξα ολα στο Baskετ και αλλα δικα μου (να ειναι καλα το paysafe) λοιπον παμε γερα, παω να δω τον αγωνα (εχω και φιλους απο αλλες ομαδες αρα θα δω τον αγωνα ανετα) Αντε ρε με τη νικη.
Αλανια καλα κερδη σε ολους μας
Παμε γερα και αν δε κατσει δε τρεχει και τιποτα υγεια να εχουμε και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να κερδιζει

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
καλησπερα και εμενα προσφορα εταιριας στοιχιμαν :grin: :grin:με σήμα  τον χοντρο σουπερ ηρωα :cheesy: πριν καμια ωρα με εβαλε καποια λεφτα πηρα μήνυμα  στο κινητό δεν την αναφέρω την στοιχιμαν :grin: :grin: δεν θελω να κανω προμοσιον :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: μαλλον 5 ευρω με έβαλαν είμαι του χαμηλού δυναμικού :)ΥΓ..  Στην αργεντινη οι μισοί κάτοικοι  σχεδόν ειναι ιταλικής καταγωγής πιστεύω η εθνική ιταλιας δεν θα ειναι τοσο μονη απο πλευράς φιλάθλων :) :) :) :)  Εχει και την φανελα :) :) :)  Ενταξει ειμαι φόλα φίλο ιταλος :) :) :) :) Μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος :grin: :grin: :grin: :grin: :) :) :) :)   

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
καλησπερα και εμενα προσφορα εταιριας στοιχιμαν :grin: :grin:με σήμα  τον χοντρο σουπερ ηρωα :cheesy: πριν καμια ωρα με εβαλε καποια λεφτα πηρα μήνυμα  στο κινητό δεν την αναφέρω την στοιχιμαν :grin: :grin: δεν θελω να κανω προμοσιον :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: μαλλον 5 ευρω με έβαλαν είμαι του χαμηλού δυναμικού :)ΥΓ..   Στην αργεντινη οι μισοί κάτοικοι  σχεδόν ειναι ιταλικής καταγωγής πιστεύω η εθνική ιταλιας δεν θα ειναι τοσο μονη απο πλευράς φιλάθλων :) :) :) :)  Εχει και την φανελα :) :) :)  Ενταξει ειμαι φόλα φίλο ιταλος :) :) :) :) Μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος :grin: :grin: :grin: :grin: :) :) :) :)     
Δεν ξερω τι bonus σου εδωσε η εταιρεια ξερω πολυ καλα οτι εισαι η ψυχη του thread εδω, οτι εισαι ντερβισοπαιδο, και εισαι ο Χρησταρας το ΠΑΟΚι ο φιλος μας
Αντε τη κανω

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
σκεφτομουν να επαιζα συνδυαστικα την κατακτηση της ρεαλ (cl) με αποδοση 1.50 επι την κατακτηση του ελληνικου πρωταθληματος απο τον γαυρο με αποδοση 1.90, αλλα το 2,85 συντελεστη που δινει δεν νομιζω να αξιζει το ρισκο....η αληθεια ειναι οτι την κατακτηση του γαυρου την περιμενα υψηλοτερη, λογω οτι ο παναθηναικος εχει το πλεονεκτημα της εδρας......οποτε ακυρο... στο μουντιαλ ξανα ετσι για την πλακα μας...να βλεπoυμε τα ματς με αλλο ματι ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Ο οπάπ έβαλε για τον τελικό του τσουλου εκτός από επιλγή πρώτου παίκτη που θα σκοράρει και οποιαδήποτε στιγμή να σκοράρει, επιλογή για τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει. Πσσσσ μεγαλεία :cum:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.731
Πόντοι
5.006

Ο οπάπ έβαλε για τον τελικό του τσουλου εκτός από επιλγή πρώτου παίκτη που θα σκοράρει και οποιαδήποτε στιγμή να σκοράρει, επιλογή για τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει. Πσσσσ μεγαλεία :cum:
ειναι προγευση για το τι θα επακολουθησει στο μουντιαλ..... :cheesy: :cheesy:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ελα μαν που εισαι χαμενος... :grin: