gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι ρε φιλε....γαμησε παλι το ατομοτα στημενα τα βρισκει ολα ο φιλος και το αλλο αν το ειχε ασσο σκετο ημιχρονο μεσα ητανε παλι
ναι ρε φιλε....γαμησε παλι το ατομοτα στημενα τα βρισκει ολα ο φιλος και το αλλο αν το ειχε ασσο σκετο ημιχρονο μεσα ητανε παλι
Μπιλακο μου, σε βλέπω αρχοντοπουλο αυριο.......και σταματω εδω.
Τον αλλονε να κερασεις ρε...που τον "αγαπας"...Ταμείο...........thanks redmanftw...κερνάω γαμήσι...
Τον αλλονε να κερασεις ρε...που τον "αγαπας"...
Μπιλακο μου, σε βλέπω αρχοντοπουλο αυριο.......και σταματω εδω.
Σε καλη μερια ρε.
Στο μουντιαλ τον χρειαζομαστε.ναι ρε φιλε....γαμησε παλι το ατομο
Αν χάσει η μπαουκάρα θα παίξω Χ το βάζελο που τον βολεύει κι αυτό, χωρίς κόσμο η λεωφόρος, κούραση, πού όρεξη για μπάλα
Δύσκολο η Μπενφίκα τύπε :S
Έχει πέσει κατάρα από παλιά :S
Θα πάνε παράτα....
Γκολ θα πετύχει ο εικονιζόμενος
Λες να βάλει πάλι γκολ με την κεφάλα ο Μπιά ?
Λέοντα Σε ΠαρΑκολούθω...Τον Τελευταιο Καιρό Σου 'χει Ανοίξει...
Συνέχισε Έτσι !!
Την επόμενη εβδομάδα θα ποντάρουμε στην Ρεάλ και στην Κπρ ότι θα ανέβει στην πρέμιερ λιγκ
Την επόμενη εβδομάδα θα ποντάρουμε στην Ρεάλ και στην Κπρ ότι θα ανέβει στην πρέμιερ λιγκ
Μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα τουλάχιστον,το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για την Μπαρτελόνα πάντως,θα φύγουν πολλοί παίκτες.Τύπε λες η ατλέτικο να τα χάσει όλα φέτος όπως η μπενφίκα πέρυσι; :S
QPR με μαφιοζο παρεδρο και σαφως υποστηριζουμε ανοδο!
Τύπε είδες τι έγινε με γουίγκαν;QPR με μαφιοζο παρεδρο και σαφως υποστηριζουμε ανοδο!
Μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα τουλάχιστον,το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για την Μπαρτελόνα πάντως,θα φύγουν πολλοί παίκτες.
Σαφως κ ειδα!!! Ολον τον αγωνα!! .Αν και εκανε κατι κουβαδες και κατι περιεργα την χρονια που περασε anyway..Τύπε είδες τι έγινε με γουίγκαν;
Σιγά τον παίκτη..Εγώ άκουσα ότι παίρνει νταβίντ λουίζ
Ο στόχος είναι η άνοδος τύπε! Πάντως και η Ντέρμπι έχει 5-6 πολύ καλούς παίκτες.Σαφως κ ειδα!!! Ολον τον αγωνα!! .Αν και εκανε κατι κουβαδες και κατι περιεργα την χρονια που περασε anyway..
Σιγά τον παίκτη..
Ο Μανωλάς καλύτερος είναι,που λες να πάει;Από κάτι πικέδες και μπάρτρες;
Πάντως καλύτερα να παίζει στο κέντρο παρά σέντερ μπακ