raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ok...6... ?δικες μου....με τον παοκτζη θα μιλησω κατα τις 6 και θα σας πω τι λεει
ο αστερας θα ναι στο ημιχρονο...!
ok...6... ?δικες μου....με τον παοκτζη θα μιλησω κατα τις 6 και θα σας πω τι λεει
καλα θα τον παρω 6 παρα,αν απαντησειΣτις 6 θα έχει ξεκινήσει ο παοκ ρε παπάρα
voice? το γνωστο show που βλεπαμε στον ΑΝΤ1 ? Υπαρχει και αυτο στο στοιχημα ?
Εγω μετα την μπαζα που εκανα προχθες δεν εχω καθολου επιθυμια για τζογο
Θα περιμενω τις τελευταιες 2-3 αγωνιστικες στην Φουτμπολ Λιγκ να χωθω... και καλο Μουντιαλ μετα τον αλλο μηνα
Πως και δεν εγινε ανατροπηΑν χάσει η μπαουκάρα θα παίξω Χ το βάζελο που τον βολεύει κι αυτό, χωρίς κόσμο η λεωφόρος, κούραση, πού όρεξη για μπάλα
Πως και δεν εγινε ανατροπη
Ναι πολυ καλος παιχτης ο Μπαρμπας μουΑρκετά λεφτά μάζεψε ο ιβάν ο τρομερός δε θέλει άλλα, θα πάρει επιτέλους τον μπερμπάτοφ
λοιπον ο παοκτζης βλεπει ασο απο ημιχρονο τον βαζελο τον καριολη και χ στημενο το μπενφικα σεβιλη.....δικες μου....με τον παοκτζη θα μιλησω κατα τις 6 και θα σας πω τι λεει
Δεν βαζει μπεργκ και νανο ο αναστασιου,μαλλον το μαγειρεψαν για χ.Αν χάσει η μπαουκάρα θα παίξω Χ το βάζελο που τον βολεύει κι αυτό, χωρίς κόσμο η λεωφόρος, κούραση, πού όρεξη για μπάλα
αν πιασει το βαζελο θα τα σπρωξω στο Χ του τελικου... !λοιπον ο παοκτζης βλεπει ασο απο ημιχρονο τον βαζελο τον καριολη και χ στημενο το μπενφικα σεβιλη.....
Δύσκολο η Μπενφίκα τύπε :Sπεριμενουμε και Μπενφικα
περιμενουμε και ΜπενφικαΑστέρας 1 ημίχρονο και βλέπουμε.
Πάο under
Μπενφίκα 2