χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.618
- Πόντοι
- 606
οποιος κανει την ναιμεγκεν διπλο, την λανους γκολ-γκολ και την ατλετικο νασιοναλ αντερ κερναω πιτσα ενα κοματι
hutt? Roma? benbenouto? Funn? Απο ποια?οποιος κανει την ναιμεγκεν διπλο, την λανους γκολ-γκολ και την ατλετικο νασιοναλ αντερ κερναω πιτσα ενα κοματι
Ο νιπλ ο φιλος μας που ειναι ρε αδελφε
επαιξα τωρα 2 χηναρια συνολο 11 αποδοση κανα ψιλο , μπας και βγουνε ετσι για την πλακα
Νιπλ η στοιχιμαν μου κοβει τα μπονους λεει γιατι λεει τους τα εχω παρει χοντρα....
χα χα χα....
γραφτους στ αρχιδια σου και ξεσκισε τους ...
κοιτα μην σου κοψουν τον λογαριασμο μονο
στειλε τους μπουκ στο ταμειο ανεργιας τυπε μου
εδω ειναι καπου τον πηρε το ματι μου με τον ματζεστικ μιλάνε για κουζινες κτλ σε λιγο ο ματζεστικ θα θελησει να παρει ιδεες και για την τεντα που θα βαλει στο μπαλκονι τουΟ νιπλ ο φιλος μας που ειναι ρε αδελφε
νιπλ σημερα για βραδυ εφαγα μια μπανανα και 5 αμύγδαλα να γουσταρω να ουμε
γραφτους στ αρχιδια σου και ξεσκισε τους ...
κοιτα μην σου κοψουν τον λογαριασμο μονο
στειλε τους μπουκ στο ταμειο ανεργιας τυπε μου
Ο δικος σου ο λιονταρος που ειναι
νιπλ σημερα για βραδυ εφαγα μια μπανανα και 5 αμύγδαλα να γουσταρω να ουμε
Παντως ο πιπης απο παιχνιδια Β εθνικης ελλαδος και Α Το εριξε στην γιουροβιζιον Βλεπω τον Πιπη μετα την γιουροβιζιον να παιζει χοκει στον παγο
ενταξει εχεις δικιο ο καθενας εχει τα γουστα τουφιλε Χρησταρα , οπου παιζει χρημα παιζει και ο πιπης , τα λεφτα δεν εχουν πατριδα και μερος ...
:o :o..καλα ξηγηθηκες...εγω κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες τυπε , αλλα ειχα πιει και 10 τεκιλες στις 7 η ωρα το απογευμα ...
Η Faih παιρνει 100 πλεον να ξερεις
Λεοντα Για κοιτα λιγο στα δικα μας τη σοσοκα τι γινεται πανηγυρι απο τωρα.... ;)