You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
ειναι ποσοστα απο ανταλλακτηριο στοιχηματων;FINLAND
ΠΡΟΣΟΧΗ στα ματς με τα 2 μεγαλυτερα ποσοστα στον 1 γισ σπασιμο.Μιλικοσκι και Γιαρο.Στην Μιλικοσκι φωρτωνετε πολυ το Χ2.Αυτο που πονταρετε αρκετα στον 1 και πιστευω θα σπασει ειναι η Γιαρο
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
καλα δοξα σοι ο θεος εσυ καλα? ελπιζω ναι εισαι παλικαρι Παιζω λιγο χαλαρα εως πολυ τωρα τελευταια αφου δεν με παει και πολυ Αλλα δεν ειναι αυτο Οταν μπορουμε να παρουμε με λιγα λεφτα πολλα δεν ειναι αναγκη να παιζουμε πολλα λεφτα για λιγα Πρεπει απο την παρατήρηση απο τα κουπονια του οπαπ που βγαζει με τους μεγαλους νικιτες τις εβδομαδας(ενταξει ειναι μαγικα κουπονια πολυ δυσκολα σε ολη την ελλαδα) να παραδειγματιστουμε και να δουμε οτι μπορουμε με λιγα και εμεις να βγαλουμε οχι πολλα αλλα τουλαχιστον ενα μεροκαματο η ηρεμία έρχεται με το μικρο πονταρισμα Βλεπω φιλους γνωστους που λενε πρεπει να πεξουμε καποια καλα κουπονια δηλαδη με γρα ποσα να κανουμε καβατζα Ναι αλλα εκει θα εχις αγχος γιατι να μην κανεις με μικρα ποσα πονταρισματος καβαντζα Πρωσοπικα το εχω δει στον εαυτο μου μια φορα με 5 ευρω τα εκανα 1000 και μια αλλη με 50 1400 τα 1400 τα εχασα τα 1000 τα εβγαλα προλαβα πριν με πιασει η απληστια Στα 1400 ηθελα σε 3 λεπτα να τα κανω 3000 και τα εχασα με επιασε επαφτοφορο η απληστια Φιλε μου αφου μπορουμε να βγαλουμε μεροκαματο αν γινει και αυτο ας γινει με το λιγοτερο αρνητικό αποτελεσμα για εμας αφου ειδα το κουπονι απο εναν 16χρονο προπερσι με 0,60 λεπτα πηρε 50000 ευρω πιανοντας 10 ματς 4-6 γκολ στο κυπελλο ουεφα αρα το να παιζω καποια παραπανω λεφτα το θεωρω καπως ανουσιο Αυτη ειναι σκεψη που επανέρχεται στο μυαλο μου εδω και 20 μερες Θεωρω οτι οι μαθηματικες πιθανότητες(δηλαδη να παιζουμε πολλες ομαδες ) μπορουν να νικηθούν πιο ευκολα οταν παιζουμε με λιγα λεφτα Παρα να παιζουμε με τις μαθηματικες πιθανοτητες υπερ μας(δηλαδη λιγες ομαδες ) Αλλα με μεγαλο το ποσο πονταρισματος Θεωρω οτι η ανυπομονησια το αγχος και η απληστία ειναι ο χειροτερος εχθρος μας Προτιμω να πιασω 100 ευρω με 1 παρα 100 με 100 που θεωριτικα και πρακτικα ειναι πιο ευκολο αλλα μπενοντας το αγχος του πονταρισματος ειναι πολυ δυσκολο Αλλα ο καθενας οπως μπωρει και σκεφτεται Παντως συμφωνα με τον προποτζη μου Ο λιγοτερα χαμενος παικτης του στοιχηματος ειναι ενας που παιζει ελαχιστα λεφτα στο προποτζηδικο του Με λεει μπορει να κανει 2-3-4-5 κουπονια την ημερα και ολα αυτα να στοιχίσουν 10 ευρω αλλα τα διαβαζει ηρεμα ανετα και αυτος ο παιχτης με λεει ειναι ο λιγοτερα χαμενος η και λιγο κερδισμενος για φετος Βασικα οπως μπορει ο καθενας παιδια το οπως μπορει παει και στο πονταρισμα και στο θεμα σκεψης φιλοσοφιας Ο ανθρωπος ειναι πολυ δυνατος οταν νικησει τα παθη του οχι οταν τον οδηγουν αυτα και τα παθη κερδιζονται μονο με την ταπεινοφροσυνηκαλως τον πως παμε?
ειναι ποσοστα απο ανταλλακτηριο στοιχηματων;
[/q
για το μπραιτον-ντερμπυ τι εχεις;
οχι προβλεψεις βαση των προηγουμενων αγωνωνειναι ποσοστα απο ανταλλακτηριο στοιχηματων;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
σωστα αυτα που λες...και πανω απο ολα καθαρο μυαλο...οσο για μενα το παλευω φυσικοθεραπειες και παμε καλυτερα...καλα δοξα σοι ο θεος εσυ καλα? ελπιζω ναι εισαι παλικαρι Παιζω λιγο χαλαρα εως πολυ τωρα τελευταια αφου δεν με παει και πολυ Αλλα δεν ειναι αυτο Οταν μπορουμε να παρουμε με λιγα λεφτα πολλα δεν ειναι αναγκη να παιζουμε πολλα λεφτα για λιγα Πρεπει απο την παρατήρηση απο τα κουπονια του οπαπ που βγαζει με τους μεγαλους νικιτες τις εβδομαδας(ενταξει ειναι μαγικα κουπονια πολυ δυσκολα σε ολη την ελλαδα) να παραδειγματιστουμε και να δουμε οτι μπορουμε με λιγα και εμεις να βγαλουμε οχι πολλα αλλα τουλαχιστον ενα μεροκαματο η ηρεμία έρχεται με το μικρο πονταρισμα Βλεπω φιλους γνωστους που λενε πρεπει να πεξουμε καποια καλα κουπονια δηλαδη με γρα ποσα να κανουμε καβατζα Ναι αλλα εκει θα εχις αγχος γιατι να μην κανεις με μικρα ποσα πονταρισματος καβαντζα Πρωσοπικα το εχω δει στον εαυτο μου μια φορα με 5 ευρω τα εκανα 1000 και μια αλλη με 50 1400 τα 1400 τα εχασα τα 1000 τα εβγαλα προλαβα πριν με πιασει η απληστια Στα 1400 ηθελα σε 3 λεπτα να τα κανω 3000 και τα εχασα με επιασε επαφτοφορο η απληστια Φιλε μου αφου μπορουμε να βγαλουμε μεροκαματο αν γινει και αυτο ας γινει με το λιγοτερο αρνητικό αποτελεσμα για εμας αφου ειδα το κουπονι απο εναν 16χρονο προπερσι με 0,60 λεπτα πηρε 50000 ευρω πιανοντας 10 ματς 4-6 γκολ στο κυπελλο ουεφα αρα το να παιζω καποια παραπανω λεφτα το θεωρω καπως ανουσιο Αυτη ειναι σκεψη που επανέρχεται στο μυαλο μου εδω και 20 μερες Θεωρω οτι οι μαθηματικες πιθανότητες(δηλαδη να παιζουμε πολλες ομαδες ) μπορουν να νικηθούν πιο ευκολα οταν παιζουμε με λιγα λεφτα Παρα να παιζουμε με τις μαθηματικες πιθανοτητες υπερ μας(δηλαδη λιγες ομαδες ) Αλλα με μεγαλο το ποσο πονταρισματος Θεωρω οτι η ανυπομονησια το αγχος και η απληστία ειναι ο χειροτερος εχθρος μας Προτιμω να πιασω 100 ευρω με 1 παρα 100 με 100 που θεωριτικα και πρακτικα ειναι πιο ευκολο αλλα μπενοντας το αγχος του πονταρισματος ειναι πολυ δυσκολο Αλλα ο καθενας οπως μπωρει και σκεφτεται Παντως συμφωνα με τον προποτζη μου Ο λιγοτερα χαμενος παικτης του στοιχηματος ειναι ενας που παιζει ελαχιστα λεφτα στο προποτζηδικο του Με λεει μπορει να κανει 2-3-4-5 κουπονια την ημερα και ολα αυτα να στοιχίσουν 10 ευρω αλλα τα διαβαζει ηρεμα ανετα και αυτος ο παιχτης με λεει ειναι ο λιγοτερα χαμενος η και λιγο κερδισμενος για φετος Βασικα οπως μπορει ο καθενας παιδια το οπως μπορει παει και στο πονταρισμα και στο θεμα σκεψης φιλοσοφιας Ο ανθρωπος ειναι πολυ δυνατος οταν νικησει τα παθη του οχι οταν τον οδηγουν αυτα και τα παθη κερδιζονται μονο με την ταπεινοφροσυνη
Χρηστο ειναι να σε θελει και λιγο η πουτανα πριν 2 χρονια πηγα και εγω με 12 αγωνες και 0,60 λεπτα να παρω το μεγιστο ποσο ανα δελτιο.Παρα 2 αγωνες :S θα ημασταν αλλου για αλλου.Δεν πειραζει δεν απογοητευομαστε συνεχιζουμεκαλα δοξα σοι ο θεος εσυ καλα? ελπιζω ναι εισαι παλικαρι Παιζω λιγο χαλαρα εως πολυ τωρα τελευταια αφου δεν με παει και πολυ Αλλα δεν ειναι αυτο Οταν μπορουμε να παρουμε με λιγα λεφτα πολλα δεν ειναι αναγκη να παιζουμε πολλα λεφτα για λιγα Πρεπει απο την παρατήρηση απο τα κουπονια του οπαπ που βγαζει με τους μεγαλους νικιτες τις εβδομαδας(ενταξει ειναι μαγικα κουπονια πολυ δυσκολα σε ολη την ελλαδα) να παραδειγματιστουμε και να δουμε οτι μπορουμε με λιγα και εμεις να βγαλουμε οχι πολλα αλλα τουλαχιστον ενα μεροκαματο η ηρεμία έρχεται με το μικρο πονταρισμα Βλεπω φιλους γνωστους που λενε πρεπει να πεξουμε καποια καλα κουπονια δηλαδη με γρα ποσα να κανουμε καβατζα Ναι αλλα εκει θα εχις αγχος γιατι να μην κανεις με μικρα ποσα πονταρισματος καβαντζα Πρωσοπικα το εχω δει στον εαυτο μου μια φορα με 5 ευρω τα εκανα 1000 και μια αλλη με 50 1400 τα 1400 τα εχασα τα 1000 τα εβγαλα προλαβα πριν με πιασει η απληστια Στα 1400 ηθελα σε 3 λεπτα να τα κανω 3000 και τα εχασα με επιασε επαφτοφορο η απληστια Φιλε μου αφου μπορουμε να βγαλουμε μεροκαματο αν γινει και αυτο ας γινει με το λιγοτερο αρνητικό αποτελεσμα για εμας αφου ειδα το κουπονι απο εναν 16χρονο προπερσι με 0,60 λεπτα πηρε 50000 ευρω πιανοντας 10 ματς 4-6 γκολ στο κυπελλο ουεφα αρα το να παιζω καποια παραπανω λεφτα το θεωρω καπως ανουσιο Αυτη ειναι σκεψη που επανέρχεται στο μυαλο μου εδω και 20 μερες Θεωρω οτι οι μαθηματικες πιθανότητες(δηλαδη να παιζουμε πολλες ομαδες ) μπορουν να νικηθούν πιο ευκολα οταν παιζουμε με λιγα λεφτα Παρα να παιζουμε με τις μαθηματικες πιθανοτητες υπερ μας(δηλαδη λιγες ομαδες ) Αλλα με μεγαλο το ποσο πονταρισματος Θεωρω οτι η ανυπομονησια το αγχος και η απληστία ειναι ο χειροτερος εχθρος μας Προτιμω να πιασω 100 ευρω με 1 παρα 100 με 100 που θεωριτικα και πρακτικα ειναι πιο ευκολο αλλα μπενοντας το αγχος του πονταρισματος ειναι πολυ δυσκολο Αλλα ο καθενας οπως μπωρει και σκεφτεται Παντως συμφωνα με τον προποτζη μου Ο λιγοτερα χαμενος παικτης του στοιχηματος ειναι ενας που παιζει ελαχιστα λεφτα στο προποτζηδικο του Με λεει μπορει να κανει 2-3-4-5 κουπονια την ημερα και ολα αυτα να στοιχίσουν 10 ευρω αλλα τα διαβαζει ηρεμα ανετα και αυτος ο παιχτης με λεει ειναι ο λιγοτερα χαμενος η και λιγο κερδισμενος για φετος Βασικα οπως μπορει ο καθενας παιδια το οπως μπορει παει και στο πονταρισμα και στο θεμα σκεψης φιλοσοφιας Ο ανθρωπος ειναι πολυ δυνατος οταν νικησει τα παθη του οχι οταν τον οδηγουν αυτα και τα παθη κερδιζονται μονο με την ταπεινοφροσυνη
για play off και κυπελα δεν βγαζω δεδομενα.Σταματαω με την ληξη της κανονικης περιοδου του καθε πρωταθληματοςειναι ποσοστα απο ανταλλακτηριο στοιχηματων;
[/q
για το μπραιτον-ντερμπυ τι εχεις;
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
xeromai φίλε μουσωστα αυτα που λες...και πανω απο ολα καθαρο μυαλο...οσο για μενα το παλευω φυσικοθεραπειες και παμε καλυτερα...
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
το να σε θελει εχει να κανει με το ποσο εμεις οι ιδιοι θελουμε να πιστεψουμε στον εαυτο μας Αν δεν πιστεψουμε στην σκεψη μας στην συνείδηση μας στην φιλοσοφια μας Και παιζουμε ακολουθοντας κατι αλλο απο αυτο που θελουμε δεν θα μας θελει η τυχη Η τυχη βοηθαει τους τολμηρους εγω το μεταφραζω σε αυτους που πιστευουν τον εαυτο τους ενιγουεει την πεφτω για κανα 2ωρο σχεδον σιγιου λετερ εβριθινγκ σε ολουςΧρηστο ειναι να σε θελει και λιγο η πουτανα πριν 2 χρονια πηγα και εγω με 12 αγωνες και 0,60 λεπτα να παρω το μεγιστο ποσο ανα δελτιο.Παρα 2 αγωνες :S θα ημασταν αλλου για αλλου.Δεν πειραζει δεν απογοητευομαστε συνεχιζουμε
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
αψωγη η στοιχιμαν το πρωι επαιξε ενας φιλος στον λογαριασμο μου 30 ευρω το απογευμα ξύπνησα και ειδα στο κινητό μου μήνυμα να μπω στον λογαριασμό μου εχω 5 ευρω τζαμπα στοιχημα να ναι καλα τα φιλαρακια απο την βετ365 με ακολουθησαν στην στοιχιμαν εταιρια αλλαζουν εμενα οχι
Λοιπον... σας εχω στοιχημα να βγαλετε λεφτα... Γιουροβιζιονανε !!!
Στον ΟΠΑΠ δεν ρωτησα, αλλα υπαρχουν εταιριες στο Ιντερνετ που τζογαρουν προκριση τελικης 10αδας στον ημιτελικο που θα γινει σε 2 ωρες
Οποιος θελει ακολουθει...
ι) Παιξτε το σπιτι σας, την γυναικα σας, το αμαξι σας, το νεφρο σας για προκριση στις
Ελλαδα, Ρουμανια, Νορβηγια (200% επιτυχια σαν να κλεβεις εκκλησια)
ιι) (99,99999% σιγουρες για προκριση)
Πολωνια, Ισραηλ, Φινλανδια
ιιι) (80% πιθανοτητες επιτυχιας προκρισης στον τελικο - θα τερματισουν στις τελευταιες θεσης της 10αδας που προκρινεται)
Αυστρια, Ιρλανδια, Ελβετια
Δεν εχω ακουσει κανενα τραγουδι εκτος απο το δικο μας
Επιλεξτε την κατηγορια που θα τζογαρετε για να σιγουρεψετε το bet σας
Οι πληροφοριες ειναι εγκυρες
Το Σαββατο θα σας γραψω και ποιος θα κερδισει !!!
Αντε και καλα κερδη
Στον ΟΠΑΠ δεν ρωτησα, αλλα υπαρχουν εταιριες στο Ιντερνετ που τζογαρουν προκριση τελικης 10αδας στον ημιτελικο που θα γινει σε 2 ωρες
ι) Παιξτε το σπιτι σας, την γυναικα σας, το αμαξι σας, το νεφρο σας για προκριση στις
ιιι) (80% πιθανοτητες επιτυχιας προκρισης στον τελικο - θα τερματισουν στις τελευταιες θεσης της 10αδας που προκρινεται)
Αντε και καλα κερδη
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Λοιπον... σας εχω στοιχημα να βγαλετε λεφτα... Γιουροβιζιονανε !!!
Αντε και καλα κερδη
Πίπη παίζει να βγει η ελλάδα πρώτη στον ημιτελικό;
Πίπη παίζει να βγει η ελλάδα πρώτη στον ημιτελικό;
Μην παιζεις νικητη ημιτελικου θα ειναι πολυ λιγα τα τηλεφωνα και οι πιθανοτητες ειναι 1/3 για καθε μια απο τις 3 πρωτες
Τις ειδα και εγω τις αποδοσεις οτι ειναι μικρες.. τζογαρε για πλακα αν θελεις αλλιως περιμενουμε το Σαββατο να δουμε τι αποδοση θα εχει ο νικητης
Στον ΟΠΑΠ που ειδα ψιλοκαλες ειναι για ολους η μικροτερη ειναι στο 2,8 αν θυμαμαι καλα...
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
και να συνδιαζόταν το πρώτο στοίχημα πχ δίνει 1,09 (στοιχιμαν)Ρε πίπη μικρές αποδόσεις είναι οι προκρίσεις, και δε μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Μην παιζεις νικητη ημιτελικου θα ειναι πολυ λιγα τα τηλεφωνα και οι πιθανοτητες ειναι 1/3 για καθε μια απο τις 3 πρωτες
Τις ειδα και εγω τις αποδοσεις οτι ειναι μικρες.. τζογαρε για πλακα αν θελεις αλλιως περιμενουμε το Σαββατο να δουμε τι αποδοση θα εχει ο νικητης
Στον ΟΠΑΠ που ειδα ψιλοκαλες ειναι για ολους η μικροτερη ειναι στο 2,8 αν θυμαμαι καλα...
2.75 η σουηδία που πλέον είναι το φαβορί, από 'κει που ήταν η αρμενία φαβορί με 3 απόδοση.
Μεγάλη πτώση εχει κι η ολλανδία με την αγγλία.
Ο ανταποκριτής απ' την κοπεγχάγη Γιάννης Πουλόπουλος
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.303
- Πόντοι
- 1.106
2.75 η σουηδία που πλέον είναι το φαβορί, από 'κει που ήταν η αρμενία φαβορί με 3 απόδοση.
Η Faih παιρνει 100 πλεον να ξερεις
Λιονταρε δεν εχω ακουσει κανενα απο τα τραγουδια ... ελπιζω να κερδισει κανενα αουτσαιντερ να παρουμε καμια 20αρα αποδοση να τρελαθουμε
Σαββατο θα ξερω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K