st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.455
- Πόντοι
- 366
ολος ο ντουνιας τον ειχε παιξειΤον είχαν πολυδιαφημισει αυτόν τον άσσο. Και μένα τον φοβήθηκε το μάτι μου
ολος ο ντουνιας τον ειχε παιξειΤον είχαν πολυδιαφημισει αυτόν τον άσσο. Και μένα τον φοβήθηκε το μάτι μου
ακομα και ο τραγουδιστης? Καλησπερα στα παιδια......
ακομα και ο τραγουδιστης? Καλησπερα στα παιδια......ολος ο ντουνιας τον ειχε παιξει
Εχω παιξει 25 ευρω Μπεργκ και στο live 25 ευρω οβερ 0,5εχω παιξει και τον τελικο Χ
ακουω μπουμπουνιτα εξω, μαλλον το παει για βροχα....οτι πρεπει για Χ
Αμα ερθει 0-0 βεβαια θα παρω το τριτογια να παρεις και το λουκουμι απο τι στοιχιμαν...... ;)
για να παρεις και το λουκουμι απο τι στοιχιμαν...... ;)Εχω παιξει 25 ευρω Μπεργκ και στο live 25 ευρω οβερ 0,5
να ρθει 1-1Αμα ερθει 0-0 βεβαια θα παρω το τριτο
:o :oΑμα ερθει 0-0 βεβαια θα παρω το τριτο
Εχω παιξει 25 ευρω Μπεργκ και στο live 25 ευρω οβερ 0,5
Ανεξαρτητα του φορμαρισματος του ΠΑΟ που ισχυει ο ΜΠΑΟΚ με τη νοοτροπια που εχει δεν θα φτιαξει ποτε ομαδαΚαλησπέρα...Καλησπέρα...Σε Όλη Την
Λέοντα Ευτυχώς Που Δεν Πήγαμε Εμείς Οι Γαύροι Στον Τελικό Του Κυπέλου !
Οπώς Θα Τα Είχαμε Πάρει Στην Κράνα Για Εκδίκηση Και Για 4-0 Δεν Θα Είχαμε Παρει Χάμπαρι Το Αγγούρι Που Έρχοταν !!!
Και Μην Πει Κανείς Έλα Μωρε Ποιος Μπαοκ...? Γιατι Αν Και Γαύρος Φόλα Ο Βάζελος Αυτη Την Εποχή Δεν Παίζεται !! :S
Καλησπέρα...Καλησπέρα...Σε Όλη Την
Λέοντα Ευτυχώς Που Δεν Πήγαμε Εμείς Οι Γαύροι Στον Τελικό Του Κυπέλου !
Οπώς Θα Τα Είχαμε Πάρει Στην Κράνα Για Εκδίκηση Και Για 4-0 Δεν Θα Είχαμε Παρει Χάμπαρι Το Αγγούρι Που Έρχοταν !!!
Και Μην Πει Κανείς Έλα Μωρε Ποιος Μπαοκ...? Γιατι Αν Και Γαύρος Φόλα Ο Βάζελος Αυτη Την Εποχή Δεν Παίζεται !! :S
Δεν μπορει μια ομαδα να παιζει 12 μηνες στο 100%Από το 0-3 και μετά μας πήρε η κάτω βόλτα, ευτυχώς που έλαβε τέλος αυτό το μαρτύριο.
Αν είμασταν ο ολυμπιακός πριν τα χριστούγεννα δε νομίζω να είχαμε πρόβλημα
Ανεξαρτητα του φορμαρισματος του ΠΑΟ που ισχυει ο ΜΠΑΟΚ με τη νοοτροπια που εχει δεν θα φτιαξει ποτε ομαδα
ετσι σωστα τα λες....νικ ευγε για τον μπεργκ.......Δεν μπορει μια ομαδα να παιζει 12 μηνες στο 100%
Δεν μπορει μια ομαδα να παιζει 12 μηνες στο 100%
Αντισυμφωνω ετσι ειναιΜεγάλε Συμφώνω Και Επαυξάνω Σε Αυτό Που Λές !!!
Αλλά Επειδή Είμαι Γαυρός & Την Ομαδα Μου Στα Τελευταια Παιχνίδια Την Ειδα Για Τα Μπάζα !!! Για Αυτό Λέω Οτι Δεν Θα Βλέπαμε Το Αγγούρι Που Ερχόταν !!!
Μία Ελπίδα Μόνο Θα Ειχα Να Παρει Το Κύπελο Ο Γαυρός Έναντι Του Βάζελου... Να Σκοράρει Πρώτος Και Μετα Να Τον Αφήσει Να Κάνει Παιχνίδι Που Δεν Νομίζω Να Το Καταφέρνε ! Σε Μάτς Με Αντεπιθέσεις Ο Βάζελος Το Έχει Λουκούμι !!!
Παιδες θελει προσοχη στρις τελευταιες αγωνιστικεςετσι σωστα τα λες....νικ ευγε για τον μπεργκ.......