nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.993
- Πόντοι
- 1.106
[move]
[/move[/URL]]
τι μαλκς εισαι λεω κι εγω κενο αφησε χαχαχαχαχα
[move]
[/move[/URL]]
τι μαλκς εισαι λεω κι εγω κενο αφησε χαχαχαχαχα
Γενικα η επαρχία της Γαλλίας και του Βελγιου ειναι φνταστικαΕν τω μεταξύ στην αρχή πάτησα στο google caen χωρίς το fc και μου βγαλε κάτι κάστρα
Ωραία πρέπει να 'ναι εκεί
Χρησταρα, περα απ αυτο (που συμφωνω), η Χαλ φετος εχει γενικα καλη ομαδουλα.καλημερα Κατα την ταπεινη μου αποψη αν παρει τους 2 επομενους αγωνες η φουλαμ σωζεται και ας χασει σημερα Που ειναι οι 2 επομενοι με τελειως αδιαφορους αντιπαλους Ενω η χαλ μαθηματικα δεν εχει σωθει
To θεμα ειναι οτι στην αγγλια δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο οπως δεν υπαρχει και πουθενα αλλου αλλα στην αγγλια 1 παραπανω Βασικα ποτε στην αγγλια δεν μου πηγε το χερι να πονταρω κατι παραπανω σε λεφτα παρατεταμενα(αν και το εκανα μεμονομενα ) ) Αλλα στην αγγλια ειναι εκει που πρεπει να πονταρεις παραπανω λεφτα γιατι παιζεις μονο με αγωνιστικα δεδωμενα(και οχι με παρασκηνιακα αλλα και παλι ειναι ρισκο μεγαλο εδω η λιβερπουλ ακομα μπορει και να χασει το πρωταθλημα Η γερμανια στο τελος των αγωνων.. μπροστα στην αγγλια ειναι ελλαδα Που λεει ο λογοςΧρησταρά, περα απ αυτο (που συμφωνω), η Χαλ φετος εχει γενικα καλη ομαδουλα.
Το ξανασκεφτηκα και τελικα θα επιλεξω ή το γκολ/γκολ ή το οβερ.
γιατι φοβομαστε αυτο το απροοπτο μαλλον που εχει η αγγλια και μας επιρεαζει στην σκεψη και στην καθαρη αποφαση μας ειναι πολυ δυσκολο πρωταθλημα αδερφε απο πρεμιερ μεχρι 18 κατηγορια αγγλιας γιαυτοεγω οποτε εχω πονταρει πολλα λεφτα σε ματς Αγγλίας, εχω χάσει... :S