χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.617
- Πόντοι
- 606
τους μαλακες λες και επαιζα 1,50 αποδοσεις
εχω λογαριασμο στοιχιμαν απλα καταλαβα οτι δεν με παει το live στην βετ365 και ηθελα και να τους βρισω λιγο γιατι δεν βαζουν τα ελληνικα ματς ειχα αποθυμενα με φαγαν σε 1 μηνα καπου 600 ευρω στο iive εδω δεν το ειπα ειπα απλα ενα μου φαγαν τα νεφρα στο iive δεν ειμαι για iive γιατι παιζω μαλακιες και τους την ειπα ενας κολλητος μου που τους εβριζε πολυ ασχημα τον μπλοκαραν τον λογαριασμο απευθειας αλλα ειχε μεσα αυτος 0,01 λεπτο αν τους βρισεις σε μποκαρουν τωρα ενταξει δεν τους εβρισα πολυ αλλα ο κολλητος τους εβρισε τονους βρισιες το iive τις βετ365 μπορει να μην μας αφησει στην τσεπι 1 δραχμη εκανα αναλυψη τελοςΧρησταρα ελα στο στοιχημαν ειναι το καλυτερο σαιτ
προλαβα τον Αστερα στο 17,5 και τον πανιωνιο στα 5,75.με ενα 10αρικο
θα παρω 950.
οκ ty θα το ψαξω τωραεχει κουμπακι που λεει ξεχασα τον κωδικο μου.
εχει κουμπακι που λεει ξεχασα τον κωδικο μου.παιδια τωρα που εχω ξεχασει τον κωδικο μου στην στοιχιμαν τι κανω?
Καλημέρα Χρισταρα εχει και διαδικασία με τηλεφωνο αν εχεις ταυτοποιηθεί.Απλα πρέπει να τους στείλεις απο το mail που γραφτηκες τηλεφωνο να σε πάρουν κτλ.Νομιζω ομως ότι ειναι 11-9 κατι τέτοιο.με ζητανε στην στοιχιμαν τι ομαδα ειμαι αλλα δεν ειναι καμια απο τις γνωστες μαλλον εβαλα καμια αγνωστη τελειως και οχι μια απο αυτες που γουσταρω δεν πηραζει οπαπ ελληνικο καφε διαβασμα σιγα σιγα και πονταρισμα Θα γινω παραδοσιακος
Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις statement αλλα το καλυτερο ειναι αυτο που λες.Εγω αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης.
Η καρτα που χρησιμοποιω αν και ειναι σε ισχυ οι αριθμοι που αναγραφονται μπροστα ειναι ξεθωριασμενοι και σε μια ενδεχομενη αναληψη αν μου ζητησουν φωτο μπρος πισω δεν θα φαινεται τιποτα.
Φανταζομαι αν προσθεσω αλλη καρτα και αφαιρεσω αυτην που χρησιμοποιω και ζητησω αναληψη προφανως θα μπουν στην νεα χωρις να εχω θεμα σωστα?