Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χρησταρα ελα στο στοιχημαν ειναι το καλυτερο σαιτ  :rockon:
προλαβα τον Αστερα στο 17,5 και τον πανιωνιο στα 5,75.με ενα 10αρικο
θα παρω 950. :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
Χρησταρα ελα στο στοιχημαν ειναι το καλυτερο σαιτ  :rockon:
προλαβα τον Αστερα στο 17,5 και τον πανιωνιο στα 5,75.με ενα 10αρικο
θα παρω 950. :2funny:
εχω λογαριασμο στοιχιμαν :) :)  απλα καταλαβα οτι δεν με παει το live στην βετ365 και ηθελα και να τους βρισω λιγο γιατι δεν βαζουν τα ελληνικα ματς ειχα αποθυμενα με φαγαν σε 1 μηνα καπου 600 ευρω στο iive εδω δεν το ειπα :) ειπα απλα ενα μου φαγαν τα νεφρα στο iive :)  δεν ειμαι για iive γιατι παιζω μαλακιες και τους την ειπα :) :) :) ενας κολλητος μου που τους εβριζε πολυ ασχημα τον μπλοκαραν τον λογαριασμο απευθειας :2funny: :2funny: :2funny: αλλα ειχε μεσα αυτος 0,01 λεπτο :grin: :grin: :grin: αν τους βρισεις σε μποκαρουν τωρα ενταξει δεν τους εβρισα πολυ αλλα ο κολλητος τους εβρισε τονους βρισιες :2funny:  :2funny: :) το iive τις βετ365 μπορει να μην μας αφησει στην τσεπι 1 δραχμη :) :) εκανα αναλυψη τελος :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
παιδια τωρα που εχω ξεχασει τον κωδικο μου στην στοιχιμαν τι κανω?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
γαμηθηκε και το αγγλικο και το ισπανικο  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
με ζητανε στην στοιχιμαν τι ομαδα ειμαι αλλα δεν ειναι καμια απο τις γνωστες μαλλον εβαλα καμια αγνωστη τελειως και οχι μια απο αυτες που γουσταρω :) :) δεν πηραζει οπαπ :) ελληνικο καφε διαβασμα σιγα σιγα και πονταρισμα :) Θα γινω παραδοσιακος :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
με παιρνει τωρα ο κολλητος απο εμπατη βαρυμπομπη  :) χαρης κωστοπουλος και με βαζει live  προγραμμα :)  ακομα δεν βγηκε ο χαρης θα με ξαναπαρει σε λιγο :) Αυτα ειναι γουστα ολα τα γουστα ειναι στην αθηνα :) :) :) :) για σας ειναι η ζωη :) και εμεις εδω ολη την ημερα χωραφι σπιτι σπιτι χωραφι :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
παω κωλομπαρο να πιω 1 μπυρα  5 ευρω  αλλα θα πιασω 5 κωλους που θα περασουν ολλες οι γκομενες για να τις κερασω 1 ποτο αλλα θα παρουν τα @@ μου τα 2 :) 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
Μολις ηρθα σπιτι :) Ο γατος μου ηταν σαν ουκας :) στην πορτα του σπιτιου μου :) Εχω τον πρωτο γαμια γατο στον κοσμο :) ελειπε 3 μερες ο πουστης  :) Μαλλον περιστερια ετρωγε ηρθε αμεσως τον εβγαλα τροφη που δεν τρωω ουτε εγω γκουρμε :)  κοντα στα 70 γραμμαρια την εφαγε ολη :) :) :) :) Θελει να μπει μεσα στο σπιτι τον λεω μητσο σαγαπω σε εκτιμω αλλα μεσα δεν μπενεις αφηνεις τριχα :) :) :) :) πανε εξω να γαμησεις παλι εμεις εδω 50 ευρω σκαμε εσυ τζαμπα :cheesy: Μην εχεις απαιτησεις :2funny: :2funny: :2funny: Καλα ο γατος γαμαει και δερνει 3 μερες ελειπε αλλα ετσι ειναι οι γατες :)  Το καλοκαιρι πρωτα ο θεος που δεν εχω κουβερτες χαλια κτλ θα τον βαλω μεσα στο σπιτι για υπνο :) :) :) ερχεται ακριβως διπλα μου στο κρεβατι και κοιμαται ανασκελα με τα ποδια προς το ταβανι :) :) :) Εχω τον 1 γαμια γατο στην ελλαδα τον πρωτο μαγκα γαμια γατο :)ΥΓ.. Δεν γαμιετε και η βετ365 ας ρηξω εναν υπνο τωρα σαν τον γατο μου :) Τον εχω δει να κολαει γκομενες γατες  δεν ξερω αν εχετε δει κανουν τους αγαπισιαριδες αν ειναι δυσκολες οι γκομενες γατες κανουν γλυκες κτλ καθονται διπλα τους γαμησετα αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα το παιζουν καψουριδες :)  για να γαμησουν  :grin: :grin: :grin: κτλ  :) Τεσπα σιγιου λετερ εβρι μπαντι του μοροου  :) :) :) :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.331
Πόντοι
1.106
με ζητανε στην στοιχιμαν τι ομαδα ειμαι αλλα δεν ειναι καμια απο τις γνωστες μαλλον εβαλα καμια αγνωστη τελειως και οχι μια απο αυτες που γουσταρω :) :) δεν πηραζει οπαπ :) ελληνικο καφε διαβασμα σιγα σιγα και πονταρισμα :) Θα γινω παραδοσιακος :)
Καλημέρα Χρισταρα εχει και διαδικασία με τηλεφωνο αν εχεις ταυτοποιηθεί.Απλα πρέπει να τους στείλεις απο το mail που γραφτηκες τηλεφωνο να σε πάρουν κτλ.Νομιζω ομως ότι ειναι 11-9 κατι τέτοιο.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.331
Πόντοι
1.106
Novi με τιποτα παντως. Άνοιξα λογαριασμό να τεσταρω χρόνους κτλ με βόλευε και το 24ωρο τσατ (ξερετε δώστε μου CONCACAF ,δώστε μου πρωτη στα 2 γκολ Πορτουγκεσα κτλ) αλλα ατέλειωτες μερες τα λεφτα της ανάληψης!!!!κι όταν λεμε ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ εννοούμε ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ !!!!
Απο 26 Μαρτίου ανάληψη τις σας λεει που δεν τα χω παρει ακομα;;;
Και προσοχη ΠΡΙΝ καταθέσω λεω:
-Γεια σας μόλις άνοιξα λογαριαςμο,δε θελω μπόνους εγγραφής και θα παίζω με 2 πιστωτικές visa.
Τι έγγραφα χρειάζεστε για να κανω αναλήψεις σε αυτές;
-"θα γίνονται μέσω visa οι αναληψεις"
-ΜΑΛΙΣΤΑ
- 2 όψεις Ταυτότητας,αντίγραφο των 2 όψεων των καρτών κτλ κτλ
-οριστε στα στέλνω τωρα πόσες μερες θα κανετε;
-3 εργάσιμες

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.331
Πόντοι
1.106
Μετα απο 4 εργάσιμες καλώς ήρθατε στο chat κτλ
-Γεια σας μου είπατε σε 3 εργάσιμες ότι μπλα μπλα αλλα ΔΕΝ
-Μισο λεπτό παρακαλω
...
-Δεν έχουμε λάβει κατι
-Σας προωθώ εκ νέου το mail παρακαλω επιβεβαίωστε την παραλαβή του εδω στο chat αλλα και στο email
-Μισο λεπτό παρακαλω κτλ
-επιβεβαιώνουμε την παραλαβή σε 3 εργάσιμες κτλ κτλ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αυτα τα ποδοσφαιρικα ματσακια, εχω βγαλει απο το στοιχηματικο κουπονι του Ο.Π.Α.Π. να παιξω στο πρακτορειο της περιοχης μου.Σε τρια απο αυτα που γραφω παρακατω,θα κανω καλυψη ΚΑΙ αλλου σημειου, εκτος του ασσου.

317.1
319.1
321.1
324.1
330.1
341.1
385.1

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.331
Πόντοι
1.106
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την πρωτη αίτηση ανάληψης νέου χρήστη μπορεί να παρουσιαστεί μία μικρή καθυστέρηση, καθώς αποστέλλονται προς έγκριση από τον αδειοδότη μας. Πρόκειται για μια τυπική διαδικασία για λόγους ασφάλειας, την οποία δυστυχώς δε μπορούμε να παρακάμψουμε λόγω των όρων της αδειοδότησης μας.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.331
Πόντοι
1.106
Μετα απο 10 μερες...

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ανάληψη που ζητήσατε από το λογαριασμό σας στη .....

Θα χρειαστούν 2-5 εργάσιμες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία από την τράπεζα και να εμφανιστούν τα χρήματα στο λογαριασμό που έχετε επιλέξει.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.331
Πόντοι
1.106
Πουτανα Τιγκρες με 10 έπαιξε η αλλη μωρη

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Εγω αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης.
Η καρτα που χρησιμοποιω αν και ειναι σε ισχυ οι αριθμοι που αναγραφονται μπροστα ειναι ξεθωριασμενοι και σε μια ενδεχομενη αναληψη αν μου ζητησουν φωτο μπρος πισω δεν θα φαινεται τιποτα.
Φανταζομαι αν προσθεσω αλλη καρτα και αφαιρεσω αυτην που χρησιμοποιω και ζητησω αναληψη προφανως θα μπουν στην νεα χωρις να εχω θεμα σωστα?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.331
Πόντοι
1.106
Εγω αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης.
Η καρτα που χρησιμοποιω αν και ειναι σε ισχυ οι αριθμοι που αναγραφονται μπροστα ειναι ξεθωριασμενοι και σε μια ενδεχομενη αναληψη αν μου ζητησουν φωτο μπρος πισω δεν θα φαινεται τιποτα.
Φανταζομαι αν προσθεσω αλλη καρτα και αφαιρεσω αυτην που χρησιμοποιω και ζητησω αναληψη προφανως θα μπουν στην νεα χωρις να εχω θεμα σωστα?
Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις statement αλλα το καλυτερο ειναι αυτο που λες.
Απλα μερικοί όταν προχωράς σε ταυτοποίηση σου "μπλοκάρουν" και καλα οποιαδήποτε αλλη καρτα και για καταθέσεις αν δεν την ταυτοποιησεις πρώτα
Πχ σουπερμαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom