Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
επαιξα μπαρτσα στο 2.37

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
εχω κι ενα προαισθημα οτι θα χασει η μονακο

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.329
Πόντοι
1.106
Αμα μας κατσει και η Τιγκρες ρεπο δυο χρονια

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
λεοντα χανει και το μπρελοκ ρε συ  :(

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Atalanta @ 21.00, 3 μπύρες Αμστελ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο καρνεζης εχει σωσει τα αντερα του  :headbang:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ο νεϋμαρ γαμαει ολη την ομαδα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
για το πεος η μπαρτσα...πρωταθλημα αρχιδια θα παρει

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
καλησπερα σε ολα τα παιδια του μπουρδελα κομ :) :) :) :) Σημερα εκανα βλακεια στο 1-2 τις ρειντζερς ειχα 100 ευρω στο κουτακι επομενο γκολ οβερ 3,5 με 2,50 αποδοση και δεν τα εβαλα :grin: :) :) Τεσπα υγεια :) δεν με πιστεψα :) :) :) Εχω πιει 2 τσιπουρακια σφυνακια κεφενειου δηλαδη 2 ευρω εβαλα τωρα ραδιο χαλαρα γκαυλιαρικα τραγουδια και να δω μηπως βγαλω με κανα 2 ευρω μεροκαματο  :grin: :cheesy: στο live τωρα :) πινω μπυρα βεργινα πηρα απο εξω το μεγαλο κουτακι 1 ευρω :grin: Την αλλη.. κυριακη :) :) ερχεται ο κολλητος απο την αθηνα :) Ενταξει πιστευω θα παμε στα κολωμπαρα κανα 10 φορες :2funny: τις 3 θα   :knockinb: :grin: τις αλλες θα γινουμε κοματια :grin: αλλα οχι εκει 5 ευρω εχουν την μπυρα δαγκονουν τα κολωμπαρα στο να κανεις κεφαλι :grin: :grin: :grin: ειπαμε αντι να  :knockinb: μην μας  :fuck1: αυτοι :grin: :grin: :grin: ολα καλα δεν εβαλα το κατοσταρικο τεσπα :grin: Καλη τριτη τωρα με το που βγαλει το κουπονι ο οπαπ για το μεσοβδομαδο θα βαλω 50 ευρω τον παοκ ασσο αν βγει να βγαλω για την κυριακη ενα  :knockinb: ειναι μια αλβανιδα την εχω παρει το σκαλπ οποτε παω :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Blooming-Real Potosí

άσος με λίγα ...

Deportivo Quito-Univ Católica Quito

όβερ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
Ο/Η Matthaios μπήκε στη συνομιλία.Είστε συνδεδεμένος με τον/την MatthaiosMatthaios Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω; Παρακαλώ, συμπεριλάβετε τον τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας σας αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι συγκεκριμένο για τον λογαριασμό σας.XRISTOS καλησπερα. Το παιχνιδι πανιωνιος πλατανιας τις Α Εθνικης ελλαδος γιατι δεν το εχετε?Matthaios Είναι απόφαση του αρμόδιου τμήματος να μην προσφέρεται προς το παρόν η συγκεκριμένη αναμέτρησηMatthaios Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;XRISTOS ο λογος?XRISTOS βαζετε 9 κατηγορια αγγλιας και δεν βαζεται Α εθνικη ελλαδοςXRISTOS ειμαστε χαζοι οι ελληνεςXRISTOS και εσεις οι εξυπνοιXRISTOS που να με απαντησειςXRISTOS ετολμασMatthaios Τι εννοείτε παρακαλώ;XRISTOS γιατι δεν εχετε Αγωνα Α ΕΘΝΙΚΗς ΕΛΛΑΔΟςXRISTOS ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΩMatthaios Είναι μία απόφαση του αρμόδιου τμήματος και δεν μπορώ να γνωρίζω το λόγο που το παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμόXRISTOS ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ 9 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΓΛΙΑςXRISTOS ΡΩΤΙΣΤΕ ΤΟΥς ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΘΩXRISTOS ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΣXRISTOS ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ 9 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΤΕ Α ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣMatthaios Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να προσφέρει τις αγορές που εκείνη θεωρεί ότι πρέπει να προσφερθούνXRISTOS ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΤΕ ΑΝΕΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΣΑΤXRISTOS ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤXRISTOS ΤΕΣΠΑ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩXRISTOS ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΨMatthaios Όσα στοιχήματα έχουν επιλογές με αποδόσεις μικρότερες από 1,50 δεν θα υπολογίζονται για την προϋπόθεση τζίρου. Στοιχήματα σε Ασιατικό Χάντικαπ, Στοίχημα Γκολ και Στοίχημα Αγώνα Μπέιζμπολ, τοποθετημένα πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη, δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις τζίρου.  ΥΓ.. Σταματαω απο βετ365 οχι για τιποτα αλλο ετσι το οτι μηλισα ετσι το εκανα επιτιδες  :) :) :) :) Το ειχα σκεφτει δεν με παει το live και να με κληδωσουν τον λογαριασμο.. το iive ειναι γαμησετα  :) :) ειμαι χαλαρος να πανε να γαμηθουν οι αγγλοι στοιχιμαν σαν το φιλαρακι μου τον αντζελο απο εδω και τωρα κανω την αναλυψη που εχω μεσα λεφτα αλλων και τα δικα μου και να πανε να γαμηθουν οι αγγλοι :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom