You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
Θα πει κανα γκολ γκολ και θα με αγχωσει για τον ασσο :S
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δεν έλεγα τίποτ άλλο
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
Ψωνισα ψιλα στο 2.50! βετ365Έγινε το όβερ που λέγαμε, πληρωνε 2.00 αλλα δεν είχα χρήμα μέσα ...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
Αμα μας κατσει και η Τιγκρες ρεπο δυο χρονια
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
λεοντα χανει και το μπρελοκ ρε συ
:o
Αύριο λέω να παίξω την ομάδα σου, την παρμα
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
πας και πεφτεις ολο στα δυσκολα....νο μπετ για μενα:o
Αύριο λέω να παίξω την ομάδα σου, την παρμα
ισως Χ
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
γάματα...ο καρνεζης εχει σωσει τα αντερα του
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
δε μπορεί η ομάδα..πλέον έχει χάσει και την ψυχολογία και το ηθικόγια το πεος η μπαρτσα...πρωταθλημα αρχιδια θα παρει
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Καιρος ηταν να τελειωνουμε με αυτο το εμετικο σιχαμα της Βαρκελωνης.δε μπορεί η ομάδα..πλέον έχει χάσει και την ψυχολογία και το ηθικό
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.617
- Πόντοι
- 606
καλησπερα σε ολα τα παιδια του μπουρδελα κομ Σημερα εκανα βλακεια στο 1-2 τις ρειντζερς ειχα 100 ευρω στο κουτακι επομενο γκολ οβερ 3,5 με 2,50 αποδοση και δεν τα εβαλα Τεσπα υγεια δεν με πιστεψα Εχω πιει 2 τσιπουρακια σφυνακια κεφενειου δηλαδη 2 ευρω εβαλα τωρα ραδιο χαλαρα γκαυλιαρικα τραγουδια και να δω μηπως βγαλω με κανα 2 ευρω μεροκαματο στο live τωρα πινω μπυρα βεργινα πηρα απο εξω το μεγαλο κουτακι 1 ευρω Την αλλη.. κυριακη ερχεται ο κολλητος απο την αθηνα Ενταξει πιστευω θα παμε στα κολωμπαρα κανα 10 φορες τις 3 θα τις αλλες θα γινουμε κοματια αλλα οχι εκει 5 ευρω εχουν την μπυρα δαγκονουν τα κολωμπαρα στο να κανεις κεφαλι ειπαμε αντι να μην μας αυτοι ολα καλα δεν εβαλα το κατοσταρικο τεσπα Καλη τριτη τωρα με το που βγαλει το κουπονι ο οπαπ για το μεσοβδομαδο θα βαλω 50 ευρω τον παοκ ασσο αν βγει να βγαλω για την κυριακη ενα ειναι μια αλβανιδα την εχω παρει το σκαλπ οποτε παω
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.617
- Πόντοι
- 606
Ο/Η Matthaios μπήκε στη συνομιλία.Είστε συνδεδεμένος με τον/την MatthaiosMatthaios Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω; Παρακαλώ, συμπεριλάβετε τον τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας σας αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι συγκεκριμένο για τον λογαριασμό σας.XRISTOS καλησπερα. Το παιχνιδι πανιωνιος πλατανιας τις Α Εθνικης ελλαδος γιατι δεν το εχετε?Matthaios Είναι απόφαση του αρμόδιου τμήματος να μην προσφέρεται προς το παρόν η συγκεκριμένη αναμέτρησηMatthaios Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;XRISTOS ο λογος?XRISTOS βαζετε 9 κατηγορια αγγλιας και δεν βαζεται Α εθνικη ελλαδοςXRISTOS ειμαστε χαζοι οι ελληνεςXRISTOS και εσεις οι εξυπνοιXRISTOS που να με απαντησειςXRISTOS ετολμασMatthaios Τι εννοείτε παρακαλώ;XRISTOS γιατι δεν εχετε Αγωνα Α ΕΘΝΙΚΗς ΕΛΛΑΔΟςXRISTOS ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΩMatthaios Είναι μία απόφαση του αρμόδιου τμήματος και δεν μπορώ να γνωρίζω το λόγο που το παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμόXRISTOS ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ 9 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΓΛΙΑςXRISTOS ΡΩΤΙΣΤΕ ΤΟΥς ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΘΩXRISTOS ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΣXRISTOS ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ 9 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΤΕ Α ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣMatthaios Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να προσφέρει τις αγορές που εκείνη θεωρεί ότι πρέπει να προσφερθούνXRISTOS ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΤΕ ΑΝΕΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΣΑΤXRISTOS ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤXRISTOS ΤΕΣΠΑ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩXRISTOS ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΨMatthaios Όσα στοιχήματα έχουν επιλογές με αποδόσεις μικρότερες από 1,50 δεν θα υπολογίζονται για την προϋπόθεση τζίρου. Στοιχήματα σε Ασιατικό Χάντικαπ, Στοίχημα Γκολ και Στοίχημα Αγώνα Μπέιζμπολ, τοποθετημένα πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη, δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις τζίρου. ΥΓ.. Σταματαω απο βετ365 οχι για τιποτα αλλο ετσι το οτι μηλισα ετσι το εκανα επιτιδες Το ειχα σκεφτει δεν με παει το live και να με κληδωσουν τον λογαριασμο.. το iive ειναι γαμησετα ειμαι χαλαρος να πανε να γαμηθουν οι αγγλοι στοιχιμαν σαν το φιλαρακι μου τον αντζελο απο εδω και τωρα κανω την αναλυψη που εχω μεσα λεφτα αλλων και τα δικα μου και να πανε να γαμηθουν οι αγγλοι
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
Θα πει κανα γκολ γκολ και θα με αγχωσει για τον ασσο :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294