azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.786
- Πόντοι
- 38.177
στο ντερμπυ με την σιτυ θα παιξω νικη λιβερπουλ δελτιο 30 ευρω 100 φορες και θα το ποσταρω εδω
Εχει παρει πολυ χρημα ο ασσος!!!
στο ντερμπυ με την σιτυ θα παιξω νικη λιβερπουλ δελτιο 30 ευρω 100 φορες και θα το ποσταρω εδω
Εκκλησία παλι κλεψαμε άγιες μερεςΚεραταρο ασσο με συνεση!
Εκκλησία παλι κλεψαμε άγιες μερες
καλημερα νιπλ Απο εδω και τωρα νιπλ θελει διαβασμα και τις ομαδες που κεγονται να σωθουν η να παρουν πρωταθλημα Να παμε με τα φορτωμενα δεν ειναι καλη ιδεα γιατι εκει ο κοσμος παιζει με την φανελα και οχι τοσο με το κινητρο Αρα θελει διαβασμα ενας αγωνας που εχει καποιο κινητρο βαθμολογικο ξερουμε τις ομαδες κτλ ειναι στις 10,30 το πρωι σημερα λεβαδειακος unter 20 paok unter 20 στο διπλο 1,44 στην βετ365. δεν ειναι ευκολο ειναι στα ισα αλλα παει για πρωταθλημα ο παοκ unter 20 ο λεβαδειακος ειναι 16ος προιστορια ολα ευνοικα φορμα κτλ για τα παοκτσακια για μενα θα τον παιξω τον αγωνα μονο αν προηγηθει η λειβαδια Αφου ειμαι ψιλουραςηρθα και εγω ... τι εχουμε απο τα πρωινα ?
καλημερα νιπλ Απο εδω και τωρα νιπλ θελει διαβασμα και τις ομαδες που κεγονται να σωθουν η να παρουν πρωταθλημα Να παμε με τα φορτωμενα δεν ειναι καλη ιδεα γιατι εκει ο κοσμος παιζει με την φανελα και οχι τοσο με το κινητρο Αρα θελει διαβασμα ενας αγωνας που εχει καποιο κινητρο βαθμολογικο ξερουμε τις ομαδες κτλ ειναι στις 10,30 το πρωι σημερα λεβαδειακος unter 20 paok unter 20 στο διπλο 1,44 στην βετ365. δεν ειναι ευκολο ειναι στα ισα αλλα παει για πρωταθλημα ο παοκ unter 20 ο λεβαδειακος ειναι 16ος προιστορια ολα ευνοικα φορμα κτλ για τα παοκτσακια για μενα θα τον παιξω τον αγωνα μονο αν προηγηθει η λειβαδια Αφου ειμαι ψιλουρας
καλημερα νιπλ Απο εδω και τωρα νιπλ θελει διαβασμα και τις ομαδες που κεγονται να σωθουν η να παρουν πρωταθλημα Να παμε με τα φορτωμενα δεν ειναι καλη ιδεα γιατι εκει ο κοσμος παιζει με την φανελα και οχι τοσο με το κινητρο Αρα θελει διαβασμα ενας αγωνας που εχει καποιο κινητρο βαθμολογικο ξερουμε τις ομαδες κτλ ειναι στις 10,30 το πρωι σημερα λεβαδειακος unter 20 paok unter 20 στο διπλο 1,44 στην βετ365. δεν ειναι ευκολο ειναι στα ισα αλλα παει για πρωταθλημα ο παοκ unter 20 ο λεβαδειακος ειναι 16ος προιστορια ολα ευνοικα φορμα κτλ για τα παοκτσακια για μενα θα τον παιξω τον αγωνα μονο αν προηγηθει η λειβαδια Αφου ειμαι ψιλουρας
Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχεί η Κ20 του Δικεφάλου στο αυριανό (12/4) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό...Καλημερα Χρησταρα , ολα καλα
Ξυπνητήρι ειχε 4 για κατι τηλεφωνα στην αλλη ακρη της γης και ολα κομπλε σημερα
ο καιρος προβλεπεται καλος , ηλιοφανεια αρα και μουνοφανεια , πρωινο τωρα σπιτακι με λιγο διαβασμα και μετα βολτιτσες εξω ..να βρουμε τα γνωστα μουνακια στα γνωστα σημεια να πιουμε κανα καφεδακι και κανα χαβαλε..
θα κοιταξω τον Λεβαδειακο που λες...ολοι ψιλουρες ειμαστε Χρησταρα μην μασας φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι
Aυριο γκρεμιζονται οι
1 Τουρκου 3,10
1 Θέλτα 2,40
1 Στιβενειτζ 1,90
2 Νιγκατα Αλμπιρεξ 3,50 και όβερ
2 Μπόρνμουθ 2,10