Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σοσιεδαδ διπλο

εβερτον διπλο

φουλαμ ασσος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ειχα διαβασει οτι θα τον εβαζε...μαλλον μας δουλευει ο κοατς

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως άκουσα ότι απ' την επόμενη βδομάδα θα είναι ετοιμοπόλεμος. Θα δούμε αύριο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
:new_shocked:

Ούτε τώρα ο ισπανικός άσσο τύπε  :-
Θα ρθει την επόμενη παρασκευή που παίζει η ατλέτικο  :grin:
μας γαμησε η οσασουνα εκλεινα δελτιο με τριψηφια κερδη...

θα σπασει κι η ατλετικο μαν...κατσε και θα δεις....

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.327
Πόντοι
1.106
Όχι άσσο; Αφού νίκησε η καέν :think:
Ειναι ντερμπι την φοβαμαι την πουτανα τη Λανς μεσα στην εδρα της όταν παιζει με "τιτλο" φαβορι παιζουν με πολυ αγχος και χανουν γκολ για την πλακα...
Με προβληματισε και η σημερινη ανατροπη της Καεν αν και δεν ειμαι συνομωσιολογος (ετσι γραφεται αραγε?αρχιδια βαριεμαι google) το παιχνιδι με φοβιζει.Η Νιορ δεν ειναι κακη ομαδα εκτος δεν ειναι κατι το τρομερο και ένα γκολ "το εχει"
Μας τα εκανε και λιγο πουτανα η Μπρεστ καθως πηγε 43 (στη μεση δηλαδη) και παει εκτος να παιξει με τη Νιορ την αλλη εβδομαδα...
Βαθμολογία τώρα:
61 Μετς (παιζει Δευτερα με Ντιζον)
53 Λανς -παιζει αυριο
50 Νιορ -παιζει αυριο
50 Καεν -επαιξε ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟμε την Νιμ!!!
50 Ανζε -επαιξε

οποτε το ματς της χρονιας ειναι για τη Νιορ το αυριανο!!!!ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟ!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως άκουσα ότι απ' την επόμενη βδομάδα θα είναι ετοιμοπόλεμος. Θα δούμε αύριο
κι την προηγουμενη εβδομαδα αυτο ειπε ο κοατς....μαλλον για την επομενη σεζον τον βλεπω να παιζει, ετσι οπως παει :S

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Τον ηπια με την Οσασούνα , παω για νανακια οσο ειμαι κερδισμένος.

Κερετάρο τη φοβαμαι Νικ πολυ δυσκοίλια δείχνει, την εκανα τη μαγκια με Οσασούνα.

Και αυριο μερα είναι το στοιχημα δεν τελείωνει ποτε που λέει και ο Χρησταρας....

υγ. Ροζαριο Σεντράλ- Μπελγκράνο τα ψιλά μου για στρογγυλοποιηση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ειναι ντερμπι την φοβαμαι την πουτανα τη Λανς μεσα στην εδρα της όταν παιζει με "τιτλο" φαβορι παιζουν με πολυ αγχος και χανουν γκολ για την πλακα...
Με προβληματισε και η σημερινη ανατροπη της Καεν αν και δεν ειμαι συνομωσιολογος (ετσι γραφεται αραγε?αρχιδια βαριεμαι google) το παιχνιδι με φοβιζει.Η Νιορ δεν ειναι κακη ομαδα εκτος δεν ειναι κατι το τρομερο και ένα γκολ "το εχει"
Μας τα εκανε και λιγο πουτανα η Μπρεστ καθως πηγε 43 (στη μεση δηλαδη) και παει εκτος να παιξει με τη Νιορ την αλλη εβδομαδα...
Βαθμολογία τώρα:
61 Μετς (παιζει Δευτερα με Ντιζον)
53 Λανς -παιζει αυριο
50 Νιορ -παιζει αυριο
50 Καεν -επαιξε ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟμε την Νιμ!!!
50 Ανζε -επαιξε

οποτε το ματς της χρονιας ειναι για τη Νιορ το αυριανο!!!!ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟ!

Μάλιστα  :hmm:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Μαλακία.
Μπα δε νομίζω, αφού πάει για τίτλο
θα παρει το τσου λου...αρκει  :grin:

ολα τα ματς παντως με μισο γκολ τα παιρνει....καποια στιγμη θα της βγει κ η κουραση...πολλα ματς, απροσδοκητα εμεινε στην κουρσα με πολυ δυνατους αντιπαλους.....αλλωστε κι ο κοατς ειχε πει καποια στιγμη οτι δεν θα μπορεσουμε να παρουμε το πρωταθλημα.... αν την δινει κανα 1.20 αξιζει η κοντρα

μπορει αυτο το ματς να το παρει αλλα νομιζει οτι δεν θ αντεξει μεχρι τελους

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.327
Πόντοι
1.106
Τον ηπια με την Οσασούνα , παω για νανακια οσο ειμαι κερδισμένος.

Κερετάρο τη φοβαμαι Νικ πολυ δυσκοίλια δείχνει, την εκανα τη μαγκια με Οσασούνα.

Και αυριο μερα είναι το στοιχημα δεν τελείωνει ποτε που λέει και ο Χρησταρας....

υγ. Ροζαριο Σεντράλ- Μπελγκράνο τα ψιλά μου για στρογγυλοποιηση
Συμφωνω ! Δεν παιζουμε καθε μερα αν δεν βλεπουμε "κατι"..
Κοιτα τα 3 τελευταια "κανονικα" πρεέπι να ειναι ασσος..Κατα σειρα θα ελεγα ΚερΑταρο-Ιταλιανο-Ροζαριο
Ο ασσος καραπεφτει απο το απογευμα παντως..Το ιδιο και το ΛΑ αυριο που πιασα στο 1.95  :uglystupid: τη Δευτερα

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
/////

Συνημμένα

• Screenshot_2014-04-12-00-13-28-1.jpg
    Screenshot_2014-04-12-00-13-28-1.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 11

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
...

Συνημμένα

• Screenshot_2014-04-12-00-13-33-1.jpg
    Screenshot_2014-04-12-00-13-33-1.jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 12

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Aυριο γκρεμιζονται οι

1 Τουρκου 3,10
1 Θέλτα 2,40
1 Στιβενειτζ 1,90
2 Νιγκατα Αλμπιρεξ 3,50 και όβερ
2 Μπόρνμουθ 2,10

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
καλησπερα. Μολις μπηκα αντζελο και παιδια στο σπιτι ηπια εξω 3 μεγαλες μπυρες και 1 τσιπουρο σφυνακι πρωτα το τσιπουρο και μετα τΙς ΜΠΥΡΕς :) :) Παιδια περημενω ενα παιχνιδι τις χιλης για 2αδα με 5 ευρω 28.. Μετα αν ημουν κερδισμενος καλα και ανετος θα επαιζα το 2πλο του παοκ anter 20 μεσα στον λεβαδειακο unter 20 εδωσα εδω τα στατιστικα :) Το πρωταθλημα των unter 20 δεν ειναι μεσα στην βρωμα και στην δυσωδια που εινα η Α εθνικη ελλαδος γιαυτο και η βετ365 το δίνει εξαρχης :) το ματς δεν ειναι ευκολο αλλα αν ημουν κερδισμενος θα το επαιζα πχ 150 ευρω :) το 1,44 :) Τωρα κανω την παλαβη :) απο εκει και περα θα παιξω λιβερπουλ γιουβεντους μεσα στην ουντινεζε προς το παρων αυτα βλεπω :) Αυτες τις ομαδες ξερω αυτες εμπιστευομαι ultrex :) ΥΓ..  Παιδια θα το πω αλλη μια φορα και θα το λεω οποτε το νιοθω και το αισθάνομαι :) :) :) Στο στοιχημα πρεπει να πιστεψουμε τον εαυτο μας ποτε κανένας  δεν με έδωσε λεφτά :) στο στοιχημα :) :) εχω παίξει χιλιάδες ευρώ :sunglasses: σε αλλονων δελτια :)  χιλιαδες παρα πολλα λεφτα :sunglasses: ποτε απο κανεναν δεν κερδισα καποιο ποσο :grin: τιποτα σχεδον τιποτα :)  Γιατι δεν πιστεψα τον εαυτο μου :grin: υπηρχαν στιγμες που επαιζα 500 ευρω το πενθημερο :sunglasses:  χωρις τα σαββατοκυριακα :grin: για χρονια :sunglasses: :) Ποτε μα ποτε δεν κερδισα απο καποιον αλλον :cheesy: που κερδιζε αυτος για λογαριασμο :grin: του οταν τον ακολουθσουσα εχανα :huh: :)  Πρεπει να πιστεψουμε στον εαυτο μας παιδια σε εμας :)  Κανεις ποτε δεν με εβγαλε γκομενα δεν με εκανε πασα οτι εκανα με γκομενες το εκανα μονος μου :) ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΙΔΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΙΣΘΆΝΕΤΑΙ ΚΑΙ NΙΩΘΕΙ  :) ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΩΜΈΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ :) ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ :) :) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :) :) :) :)  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom