redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αντερλεχτ διπλο
μπεσικτας διπλο
κολωνια διπλο
αντερλεχτ διπλο
μπεσικτας διπλο
κολωνια διπλο
αυτα εχει το στοιχημα :S
ειχα διαβασει οτι θα τον εβαζε...μαλλον μας δουλευει ο κοατςΝομίζω δε θα παίξει
Torku Konyaspor v Besiktas JK 1-1
ο φανουρης στο 93Torku Konyaspor v Besiktas JK 1-1
69' 0-1 O.Ozyakup
90' F.Gekas 1-1
Torku Konyaspor v Besiktas JK 1-1
69' 0-1 O.Ozyakup
90' F.Gekas 1-1
ειχα διαβασει οτι θα τον εβαζε...μαλλον μας δουλευει ο κοατς
μας γαμησε η οσασουνα εκλεινα δελτιο με τριψηφια κερδη...
Ούτε τώρα ο ισπανικός άσσο τύπε :-
Θα ρθει την επόμενη παρασκευή που παίζει η ατλέτικο
Ειναι ντερμπι την φοβαμαι την πουτανα τη Λανς μεσα στην εδρα της όταν παιζει με "τιτλο" φαβορι παιζουν με πολυ αγχος και χανουν γκολ για την πλακα...Όχι άσσο; Αφού νίκησε η καέν
κι την προηγουμενη εβδομαδα αυτο ειπε ο κοατς....μαλλον για την επομενη σεζον τον βλεπω να παιζει, ετσι οπως παει :SΔεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως άκουσα ότι απ' την επόμενη βδομάδα θα είναι ετοιμοπόλεμος. Θα δούμε αύριο
μας γαμησε η οσασουνα εκλεινα δελτιο με τριψηφια κερδη...
θα σπασει κι η ατλετικο μαν...κατσε και θα δεις....
Ειναι ντερμπι την φοβαμαι την πουτανα τη Λανς μεσα στην εδρα της όταν παιζει με "τιτλο" φαβορι παιζουν με πολυ αγχος και χανουν γκολ για την πλακα...
Με προβληματισε και η σημερινη ανατροπη της Καεν αν και δεν ειμαι συνομωσιολογος (ετσι γραφεται αραγε?αρχιδια βαριεμαι google) το παιχνιδι με φοβιζει.Η Νιορ δεν ειναι κακη ομαδα εκτος δεν ειναι κατι το τρομερο και ένα γκολ "το εχει"
Μας τα εκανε και λιγο πουτανα η Μπρεστ καθως πηγε 43 (στη μεση δηλαδη) και παει εκτος να παιξει με τη Νιορ την αλλη εβδομαδα...
Βαθμολογία τώρα:
61 Μετς (παιζει Δευτερα με Ντιζον)
53 Λανς -παιζει αυριο
50 Νιορ -παιζει αυριο
50 Καεν -επαιξε ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟμε την Νιμ!!!
50 Ανζε -επαιξε
οποτε το ματς της χρονιας ειναι για τη Νιορ το αυριανο!!!!ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟ!
θα παρει το τσου λου...αρκειΜαλακία.
Μπα δε νομίζω, αφού πάει για τίτλο
Συμφωνω ! Δεν παιζουμε καθε μερα αν δεν βλεπουμε "κατι"..Τον ηπια με την Οσασούνα , παω για νανακια οσο ειμαι κερδισμένος.
Κερετάρο τη φοβαμαι Νικ πολυ δυσκοίλια δείχνει, την εκανα τη μαγκια με Οσασούνα.
Και αυριο μερα είναι το στοιχημα δεν τελείωνει ποτε που λέει και ο Χρησταρας....
υγ. Ροζαριο Σεντράλ- Μπελγκράνο τα ψιλά μου για στρογγυλοποιηση