House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αντερ ή 2-3 , πιθανό 1-1,1-0,0-1 αυτό βλέπω
Πιο πιθανό ισως το 1-1
Πιο πιθανό ισως το 1-1
μακαρι να μπορουσα να δω αλλα τετοιες νυχτες..βγαινει..αυτο που δεν βλεπουμε....η λυων κουβαδιασε πολλους..τον χειμωνα οταν ξεκινουσε..εκτος εδρας..με διπλο ημιχρονο...εδω ειναι και η γιουβεντους που ειναι λιγο πιο σοβαρη..απο τις αλλες ομαδες σημερα..θα προτιμουσα το 1-χ (οπως εκανε με φιορεντινα..)..η το χ-χ...με 0-0 ομως...σου ειπα σημερα καλυτερα να απολαυσουμε το στησιμο των μπουκ παρα να παιξουμε..Το Χ2 της Πόρτο πληρώνει μια χαρά ακόμα και στον οπαπ
Βλέπεις τη Λυον να βάζει γκολ?
Ναι αλλα αν φαει γκολ,μετα θα ανοιχτει για να βαλει ενα.Και μπορει να γινει οβερ.Αν σπασει κάποιο θα ειναι η Πόρτο που θα παρατάξει λεωφορείο λογικά για το 0-0.
Το άντερ εδω στο 1,75 οπαπ,καθόλου άσχημα.Εναλλακτικά 2-3.
Και το νο γκολ στη Γιουβε στο 1,55
ειναι πιο σοβαρη απο τα αλλα "μπουμπουκια"..(βασιλεια βαλενθια..σεβιλλη πορτο)..
:oΑποχη για λιγο να καθαρισει η κουτρα με μικρη διακοπη για τα στημενα του πρωταθληματος το ΣΚ που εχω πληροφοριες
Καλα ρε πιπης φάσκεις και αντιφασκεις...αφού εχεις πληροφορίες για τα στημένα γιατι κουβαδιαστηκες;;;Μαγκες η Γιουροπα σημερα δεν παιζεται
Επισης παιζουμε καθημερινα με αποτελεσμα να παιζουμε για να παιζουμε...και οχι για να κερδισουμε
Θα επρεπε ολοι να ειχαμε τζογαρει τους Ασσους της Λεβε και της Ατλετικο ηταν σημεια φως καμπανα και με πολυ καλες αποδοσεις
Αντιθετως κουβαδιαστηκαμε
Αποχη για λιγο να καθαρισει η κουτρα με μικρη διακοπη για τα στημενα του πρωταθληματος το ΣΚ που εχω πληροφοριες
Καλα ρε πιπης φάσκεις και αντιφασκεις...αφού εχεις πληροφορίες για τα στημένα γιατι κουβαδιαστηκες;;;
Ο σοφρων κρατάει τα λεφτα και τα σπρώχνει στα στημένα που ξέρει!Και φυσικα δεν το διαλαλαει!
Έχουμε πηξει εδω και δυο εβδομάδες ολοι εχουν πληροφορίες και μετα τα μαζεύουν...
Εχω πληροφορία για στημένο σημαινει το κανω τούμπεκι και το παίζω για πάρτη μου..
Αλλιως γίνομαι παπαγαλακι και δυστυχως όσο τελειώνουν τα πρωταθλήματα ξεσκίζονται ολοι...
Φιλικά!
Καλα ρε πιπης φάσκεις και αντιφασκεις...αφού εχεις πληροφορίες για τα στημένα γιατι κουβαδιαστηκες;;;
Ο σοφρων κρατάει τα λεφτα και τα σπρώχνει στα στημένα που ξέρει!Και φυσικα δεν το διαλαλαει!
Έχουμε πηξει εδω και δυο εβδομάδες ολοι εχουν πληροφορίες και μετα τα μαζεύουν...
Εχω πληροφορία για στημένο σημαινει το κανω τούμπεκι και το παίζω για πάρτη μου..
Αλλιως γίνομαι παπαγαλακι και δυστυχως όσο τελειώνουν τα πρωταθλήματα ξεσκίζονται ολοι...
Φιλικά!
Μαγκες η Γιουροπα σημερα δεν παιζεται
Επισης παιζουμε καθημερινα με αποτελεσμα να παιζουμε για να παιζουμε...και οχι για να κερδισουμε
Θα επρεπε ολοι να ειχαμε τζογαρει τους Ασσους της Λεβε και της Ατλετικο ηταν σημεια φως καμπανα και με πολυ καλες αποδοσεις
Αντιθετως κουβαδιαστηκαμε
Αποχη για λιγο να καθαρισει η κουτρα με μικρη διακοπη για τα στημενα του πρωταθληματος το ΣΚ που εχω πληροφοριες
Ρε συ ετσι δε γράφεις ?
Ημουν με παρεα οπου φιλος παραγοντας ομαδας μας ειπε το εξης
Εμαθε απο πολυ εγκυρη πηγη (μας την ειπε δεν την γραφω φανταζεστε ποια μπορει να ειναι) οτι στο ημιχρονο Βεροιας - Ολυμπιακου μπηκε ο Αρβανιτιδης στα αποδυτηρια και ειπε στους παιχτες της ομαδας του να κατσουν να χασουν !!!
Στην πολη της Βεροιας λογικα θα εχει γνωστο
Οποτε το συμπερασμα ειναι οτι για να χασει η Βεροια ολο και καποια συμφωνια θα εκανε...προφανως να σωθει η ομαδα
Και για να σωθει, ολο και καποια ματσακια κανονιστηκανε με τα παραρτηματα του χοντρου
Οποτε στα επομενα στοιχηματα στα υποψην νικες στημενες της Βεροιας
Πιπης___Δες ημερομηνια... αλλα επειδη μου την λετε θα σας πω τα αρχιδια μου για το ΣΚ πατε παιχτε οτι γουσταρετε στην καραπουτσακλαρα μου !!!!
Δες ημερομηνια... αλλα επειδη μου την λετε θα σας πω τα αρχιδια μου για το ΣΚ πατε παιχτε οτι γουσταρετε στην καραπουτσακλαρα μου !!!!