Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αντερ ή 2-3 , πιθανό 1-1,1-0,0-1 αυτό βλέπω
Πιο πιθανό ισως το 1-1

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
κυριοι σημερα παιζουν τα πιο αγαπημενα παιδια των book θυμιζω σεβιλη χανει απο την τελευταια μπετις..με 2-0 στην εδρα της και μετα..περναει..με 3-0 ...πορτο περασε με δυο 1-χ στους δυο τελευταιους αγωνες...ετσι σημερα μην βαζετε τπτ...η αν βαλετε βαλτε για πολλα...προτεινω...χ-2 την βασιλεια..(θυμιζω την σαλτζουμπουκγ την πηρε με ανατροπη με 10 παιχτες..και κουβαδισε και τα παιδια του life)...ανατροπη σε 1-2 την πορτο...και η μπενφικα η  η γιουβεντους χ-χ...εναλακτικα..προσοχη σημερα θα χυθει πολυ αιμα..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το Χ2 της Πόρτο πληρώνει μια χαρά ακόμα και στον οπαπ
Βλέπεις τη Λυον να βάζει γκολ?

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
Το Χ2 της Πόρτο πληρώνει μια χαρά ακόμα και στον οπαπ
Βλέπεις τη Λυον να βάζει γκολ?
μακαρι να μπορουσα να δω αλλα τετοιες νυχτες..βγαινει..αυτο που δεν βλεπουμε....η λυων κουβαδιασε πολλους..τον χειμωνα οταν ξεκινουσε..εκτος εδρας..με διπλο ημιχρονο...εδω ειναι και η γιουβεντους που ειναι λιγο πιο σοβαρη..απο τις αλλες ομαδες σημερα..θα προτιμουσα το 1-χ (οπως εκανε με φιορεντινα..)..η το χ-χ...με 0-0 ομως...σου ειπα σημερα καλυτερα να απολαυσουμε το στησιμο των μπουκ παρα να παιξουμε..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στο ματς με τη Γιούβε πάντως οι γάλλοι δε βλεπόταν,για τα πανηγύρια ήταν
Και στο πρωτάθλημα ειναι πολύ μέτρια
Το άντερ στο 1,8 δε μας αρκει?Νομιζω ναι μέχρι και το 1-1

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν σπασει κάποιο θα ειναι η Πόρτο που θα παρατάξει λεωφορείο λογικά για το 0-0.
Το άντερ εδω στο 1,75 οπαπ,καθόλου άσχημα.Εναλλακτικά 2-3.
Και το νο γκολ στη Γιουβε στο 1,55
Ναι αλλα αν φαει γκολ,μετα θα ανοιχτει για να βαλει ενα.Και μπορει να γινει οβερ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καταλήγω

Γιούβε άντερ
Γουόκινγκ που την πιστευω 1Χ
και πόρτο X2
Με διπλές ευκαιρίες,πως σας φαίνεται?

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
ποδοσφαιρικα..η γιουβε ειναι ομαδα champion...ειναι αλλου.. καμμια σχεση με λυων...δεν τιθεται θεμα ποιος ειναι ο νικητης..αλλα..αν ηταν αυτο μονο το κριτηριο..θα μασταν πλουσιοι...ισως ομως βγει η γιουμε απο το ημιχρονο...γιατι ειναι πιο σοβαρη απο τα αλλα "μπουμπουκια"..(βασιλεια βαλενθια..σεβιλλη πορτο)..

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκες η Γιουροπα σημερα δεν παιζεται

Επισης παιζουμε καθημερινα με αποτελεσμα να παιζουμε για να παιζουμε...και οχι για να κερδισουμε
Θα επρεπε ολοι να ειχαμε τζογαρει τους Ασσους της Λεβε και της Ατλετικο ηταν σημεια φως καμπανα και με πολυ καλες αποδοσεις
Αντιθετως κουβαδιαστηκαμε

Αποχη για λιγο να καθαρισει η κουτρα με μικρη διακοπη για τα στημενα του πρωταθληματος το ΣΚ που εχω πληροφοριες

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106

Επισης παιζουμε καθημερινα με αποτελεσμα να παιζουμε για να παιζουμε...και οχι για να κερδισουμε
Θα επρεπε ολοι να ειχαμε τζογαρει τους Ασσους της Λεβε και της Ατλετικο ηταν σημεια φως καμπανα και με πολυ καλες αποδοσεις

Αποχη για λιγο να καθαρισει η κουτρα με μικρη διακοπη για τα στημενα του πρωταθληματος το ΣΚ που εχω πληροφοριες
Καλα ρε πιπης φάσκεις και αντιφασκεις...αφού εχεις πληροφορίες για τα στημένα γιατι κουβαδιαστηκες;;;
Ο σοφρων κρατάει τα λεφτα και τα σπρώχνει στα στημένα που ξέρει!Και φυσικα δεν το διαλαλαει!
Έχουμε πηξει εδω και δυο εβδομάδες ολοι εχουν πληροφορίες και μετα τα μαζεύουν...
Εχω πληροφορία για στημένο σημαινει το κανω τούμπεκι και το παίζω για πάρτη μου..
Αλλιως γίνομαι παπαγαλακι και δυστυχως όσο τελειώνουν τα πρωταθλήματα ξεσκίζονται ολοι...
Φιλικά!

Επισκέπτης
Καλα ρε πιπης φάσκεις και αντιφασκεις...αφού εχεις πληροφορίες για τα στημένα γιατι κουβαδιαστηκες;;;
Ο σοφρων κρατάει τα λεφτα και τα σπρώχνει στα στημένα που ξέρει!Και φυσικα δεν το διαλαλαει!
Έχουμε πηξει εδω και δυο εβδομάδες ολοι εχουν πληροφορίες και μετα τα μαζεύουν...
Εχω πληροφορία για στημένο σημαινει το κανω τούμπεκι και το παίζω για πάρτη μου..
Αλλιως γίνομαι παπαγαλακι και δυστυχως όσο τελειώνουν τα πρωταθλήματα ξεσκίζονται ολοι...
Φιλικά!

εβριζε τον geopa ο μαλακας ο πιπης ο ξεφτυλισμενος ολο παπαρες ειναι πληροφοριες της πουτσας εχει ο ξεκωλιαρης

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Ρε παιδες στημενα υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν...
Οποιος ειναι στο κολπο/κυκλωμα οπως θελετε πες το παιζει 3-5-10 ματς και τελος...
Αυτοι όμως είναι μικρός πυρήνας..Τα υπολοιπα είναι κατα πλειοψηφία ματς πο πρεπει να έρθουν "καπως" και οι αντιπαλοι κάνουν τα στραβα μάτια...Αυτο δε σημαινει όμως "στημένο"

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Φιλικά!

Που κουβαδιαστηκα φιλε ?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106

Ρε συ ετσι δε γράφεις ?  :think:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ημουν με παρεα οπου φιλος παραγοντας ομαδας μας ειπε το εξης
Εμαθε απο πολυ εγκυρη πηγη (μας την ειπε δεν την γραφω φανταζεστε ποια μπορει να ειναι) οτι στο ημιχρονο Βεροιας - Ολυμπιακου μπηκε ο Αρβανιτιδης στα αποδυτηρια και ειπε στους παιχτες της ομαδας του να κατσουν να χασουν !!!

Στην πολη της Βεροιας λογικα θα εχει γνωστο

Οποτε το συμπερασμα ειναι οτι για να χασει η Βεροια ολο και καποια συμφωνια θα εκανε...προφανως να σωθει η ομαδα
Και για να σωθει, ολο και καποια ματσακια κανονιστηκανε με τα παραρτηματα του χοντρου

Οποτε στα επομενα στοιχηματα στα υποψην νικες στημενες της Βεροιας

Δες ημερομηνια... αλλα επειδη μου την λετε θα σας πω τα αρχιδια μου για το ΣΚ πατε παιχτε οτι γουσταρετε στην καραπουτσακλαρα μου !!!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Δες ημερομηνια... αλλα επειδη μου την λετε θα σας πω τα αρχιδια μου για το ΣΚ πατε παιχτε οτι γουσταρετε στην καραπουτσακλαρα μου !!!!
Πιπης___
Το σχολιο ηταν γενικοτερο για τα στημενα,πληροφορίες κτλ
Δε αμφισβήτησα πως εχεις/θα εχεις κτλ μια πληροφορία ή κάτι άλλο..
Όμως ειδικά αν "εχεις κάτι" και ειδικά απο πηγές που εμπιστευεσαι προφανώς δεν έχει νόημα να παιξεις άλλα μάτς πριν το επιμαχο ΣΚ πχ αν έχεις σκοπό το κέρδος!
Αν παιζεις για την καυλατζα οκ το δεχομαι...
Απλα εγω αν ξερω οτι το Σαββατο η Τραχανοπλαγια θα κεδρισει την Κρυα Βρυση κι εχει αποδοση 2.00 θα παιξω 100-200-10.000-20.000 και τελος δε θα ασχοληθω με Γιουροπα Τσαμπιονς Λιγκ Κολο Κολο και δεν ξερω γω τι

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820

η βεροια να κατσει να χασει απο τον ολυμπιακο?πλακα πρεπει να κανεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom