Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χρησταρα μην χαλαμε το νημα του στοιχηματος,σβησε τα βιντεακια και βαλτα στο νημα της Λιβερπουλ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Χρησταρα μην χαλαμε το νημα του στοιχηματος,σβησε τα βιντεακια και βαλτα στο νημα της Λιβερπουλ.
μαστερ 21 η ζωη δεν ειναι μονο στοιχημα :) εδω μεσα ειμαστε μια παρεα η λιβερπουλ ειναι κατι διεθνες και οχι κατι οπαδικο ελληνικο :) Αν μιλαμε μονο για στοιχημα εδω μεσα καλυτερα να ειμαστε ρομποτ παρα ανθρωποι :) μιλαμε και λεμε τα παντα γιατι η ζωη δεν ειναι μονο στοιχημα :) Κατα καιρους εβαλαν εδω παιδια ψωλες φωτογραφιες οσο ειναι η οθονη του pc μου αλλα δεν σταναχωρεθηκα ουτε παραπονεθηκα  :) η λιβερπουλ και η γιουβεντους ειναι κατι διεθνες και οχι κατι οπαδικο φιλικα χρηστος :) Δινε εσυ οτι θες να δωσεις εδω :) :) :) Εδω δεν κανω αναταγωνισμο προβλεψεων με κανεναν ουτε την λεω σε κανεναν :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μαστερ 21 η ζωη δεν ειναι μονο στοιχημα :) εδω μεσα ειμαστε μια παρεα η λιβερπουλ ειναι κατι διεθνες και οχι κατι οπαδικο ελληνικο :) Αν μιλαμε μονο για στοιχημα εδω μεσα καλυτερα να ειμαστε ρομποτ παρα ανθρωποι :) μιλαμε και λεμε τα παντα γιατι η ζωη δεν ειναι μονο στοιχημα :) Κατα καιρους εβαλαν εδω παιδια ψωλες φωτογραφιες οσο ειναι η οθονη του pc μου αλλα δεν σταναχωρεθηκα ουτε παραπονεθηκα  :) η λιβερπουλ και η γιουβεντους ειναι κατι διεθνες και οχι κατι οπαδικο φιλικα χρηστος :) Δινε εσυ οτι θες να δωσεις εδω :) :) :) Εδω δεν κανω αναταγωνισμο προβλεψεων με κανεναν ουτε την λεω σε κανεναν :)
Δεν αντιλεγω οτι η Λιβερπουλ και η Γιουβε ειναι διεθνης ομαδες,απλα σου λεω οτι η Λιβερπουλ εχει δικο της νημα.Φαντασου τωρα να βαλω εγω βιντεο της ΑΕΚ η της μαντσεστερ,να ερθει ο αλλος να βαζει βιντεακια του παο η της μιλαν.Εδω ας γραφουμε για το στοιχημα και για τις ομαδες μας ας γραφουμε στα δικα τους νηματα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Δεν αντιλεγω οτι η Λιβερπουλ και η Γιουβε ειναι διεθνης ομαδες,απλα σου λεω οτι η Λιβερπουλ εχει δικο της νημα.Φαντασου τωρα να βαλω εγω βιντεο της ΑΕΚ η της μαντσεστερ,να ερθει ο αλλος να βαζει βιντεακια του παο η της μιλαν.Εδω ας γραφουμε για το στοιχημα και για τις ομαδες μας ας γραφουμε στα δικα τους νηματα.
μαστερ δεν βαζω βιντεακια του ΠΑΟΚ Εδω :) Το οτι ειμαι τζογαδορος απο την μερα που γενηθικα ειναι οτι ειμαι και πολύπλευρη προσωπικοτητα :) Ο κουμαρτζης ο τζογαδορος δεν ειναι μονο στοιχημα ειναι τα παντα ειναι καψουρης ειναι μπερμπαντις στα κωλομπαρα ειναι καλο παιδι ειναι κακο παιδι :) ειμαστε τα παντα :) εδω βαλε τις μιλαν πες αν νιωθεις κατι βαλε και τις ΑΕΚ και πες οτι γουσταρεις δεν θα με πηραξει γιατι ειμαστε κουμαρτζηδες ειμαστε τα παντα δεν εχουμε παροπιδες χανουμε λεφτα κερδιζουμε στην χαση και στη φεξη δεν θα κωλησουμε σε μικροπραγματα :) Το αν σε πείραξε που βαζω για την λιβερπουλ η την γιουβεντους εμενα δεν θα με πηραζε αν εβαζες για την μιλαν που εχω πει σε αυτο το θρεντ οτι εχει πιο βαρια φανελα απο την γιουβεντους :) δεν ειμαι χαζος αλλα ουτε κανω και τον χαζο :) :) :) Κανω πλακα και χαβαλε γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου :) Απλα να εισαι ανετος :) εδω μεσα σε εχω πει  οτι εισαι καλος παιχτης :) δεν εχω προβλημα με κανεναν και τον γεοπα που τον λεω θα μας πιτσιλησεις η οχι κανω καλοπροαίρετη πλακα χαβαλε :) δεν εχω τιποτα με το παιδι απλα δεν γουσταρει την γιουβεντους και τον πειράζω χωρις κακια αλλα για πλακα :) Οποτε μαστετ το τελειωνουμε εδω δεν εχω κατι με εσενα και με κανεναν εδω μεσα :) :) Ο τζογος ειναι τα παντα οι τζογαδοροι εχουμε παρεες γκομενες εχουμε χομπι δουλειες δεν ειμαστε μονο τζογος :) αφου ειμαι τζογαδορος και ειμαστε εχουμε και λεμε και εκφραζοματσε με ποικίλες απόψεις :) :) :) Μηνε ήρεμος η ζωη ειναι ωραια  :) :)   

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χρηστο δεν με πειραζει να βαζεις βιντεακια της λιβερπουλ,βαζε τα ομως στο νημα της ομαδας,αυτο προσπαθω να σου πω.Εδω μεσα ειναι το μονο νημα που εχουμε προσπαθησει ολοι να το κρατησουμε
καθαρο,γιατι βοηθαμε ο ενας τον αλλον με τις προβλεψεις μας.
εδω ειναι το νημα της Λιβερπουλ μπορεις να γραψεις οτι σου καυλωνει  :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Χρηστο δεν με πειραζει να βαζεις βιντεακια της λιβερπουλ,βαζε τα ομως στο νημα της ομαδας,αυτο προσπαθω να σου πω.Εδω μεσα ειναι το μονο νημα που εχουμε προσπαθησει ολοι να το κρατησουμε
καθαρο,γιατι βοηθαμε ο ενας τον αλλον με τις προβλεψεις μας.
εδω ειναι το νημα της Λιβερπουλ μπορεις να γραψεις οτι σου καυλωνει  :rockon:
φιλε μου προσωπικα γεννηθικα ελευθερος δεν εχω συγκεκριμενες τοποθετησεις και αποψεις :) Το θρεντ του στοιχηματος το σέβομαι και του ανοιγω την καρδια μου :) λεω και λεμε οσοι θελουν την καθημερινοτητα μας :) Τωρα αν σε πειραζει  αυτο να προσπαθησεις να δεις μηπως ειναι κατι εγωιστικό :) Δεν ειναι κακο δες το λιγο :) :) :) 

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
μαστερ δεν βαζω βιντεακια του ΠΑΟΚ Εδω :) Το οτι ειμαι τζογαδορος απο την μερα που γενηθικα ειναι οτι ειμαι και πολύπλευρη προσωπικοτητα :) Ο κουμαρτζης ο τζογαδορος δεν ειναι μονο στοιχημα ειναι τα παντα ειναι καψουρης ειναι μπερμπαντις στα κωλομπαρα ειναι καλο παιδι ειναι κακο παιδι :) ειμαστε τα παντα :) εδω βαλε τις μιλαν πες αν νιωθεις κατι βαλε και τις ΑΕΚ και πες οτι γουσταρεις δεν θα με πηραξει γιατι ειμαστε κουμαρτζηδες ειμαστε τα παντα δεν εχουμε παροπιδες χανουμε λεφτα κερδιζουμε στην χαση και στη φεξη δεν θα κωλησουμε σε μικροπραγματα :) Το αν σε πείραξε που βαζω για την λιβερπουλ η την γιουβεντους εμενα δεν θα με πηραζε αν εβαζες για την μιλαν που εχω πει σε αυτο το θρεντ οτι εχει πιο βαρια φανελα απο την γιουβεντους :) δεν ειμαι χαζος αλλα ουτε κανω και τον χαζο :) :) :) Κανω πλακα και χαβαλε γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου :) Απλα να εισαι ανετος :) εδω μεσα σε εχω πει  οτι εισαι καλος παιχτης :) δεν εχω προβλημα με κανεναν και τον γεοπα που τον λεω θα μας πιτσιλησεις η οχι κανω καλοπροαίρετη πλακα χαβαλε :) δεν εχω τιποτα με το παιδι απλα δεν γουσταρει την γιουβεντους και τον πειράζω χωρις κακια αλλα για πλακα :) Οποτε μαστετ το τελειωνουμε εδω δεν εχω κατι με εσενα και με κανεναν εδω μεσα :) :) Ο τζογος ειναι τα παντα οι τζογαδοροι εχουμε παρεες γκομενες εχουμε χομπι δουλειες δεν ειμαστε μονο τζογος :) αφου ειμαι τζογαδορος και ειμαστε εχουμε και λεμε και εκφραζοματσε με ποικίλες απόψεις :) :) :) Μηνε ήρεμος η ζωη ειναι ωραια  :) :)   
Είσαι ο Αλέφαντος του στοιχήματος!Δάσκαλος! :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα σ όλους

Σεβίλη 1
Βαλένθια 2-3 γκολ
Γιουβέντους under

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η Βαλένθια παίζει και για άσσο,για ημίχρονο πιθανόν αλλά με ρίσκο.Οτι θα μπει δυνατά θα μπει.Θελει γκολ.
Για την Πόρτο δεν ξερω για το όβερ αλλά δεν περπατάει φέτος αυτό ειναι σιγουρο.Οπότε πιο σιγουρα στον ασσο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπορει να παίξουν κι αναποδα τα 2 πρωτα

Σεβιλη 2-3
Βαλενθια ασσοσ
Γιουβεντους άντερ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω και τα 4 ασσο θα τα παιξω αν και πιστευω οτι καποιο θα σπασει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κι ενα καλό σημείο με μεγάλη απόδοση ειναι η νικη εντός της Γουόκινγκ που τρεχει πολύ καλό σερί
Αν και παίζει με τη 2η Κέμπριτζ θα την εμπιστευτώ.
Για λιγότερο ρισκο το 1Χ δινει 1,50 οπαπ, ο ασσοσ στο αψογο στοιχηματικά 2.75

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγω και τα 4 ασσο θα τα παιξω αν και πιστευω οτι καποιο θα σπασει.
Αν σπασει κάποιο θα ειναι η Πόρτο που θα παρατάξει λεωφορείο λογικά για το 0-0.
Το άντερ εδω στο 1,75 οπαπ,καθόλου άσχημα.Εναλλακτικά 2-3.
Και το νο γκολ στη Γιουβε στο 1,55

Επισκέπτης
Αν σπασει κάποιο θα ειναι η Πόρτο που θα παρατάξει λεωφορείο λογικά για το 0-0.
Το άντερ εδω στο 1,75 οπαπ,καθόλου άσχημα.Εναλλακτικά 2-3.
Και το νο γκολ στη Γιουβε στο 1,55
Παιξε ρε μαγκα, αντερ την πορτο....να δω τι θα λες μετα  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom