Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Θα δίνουν και χαρτακι οι πράκτορες με σειρα προτεραιοτητας ...
εκτος και αν την στήσουμε με κανα αντίσκηνο απεξω για να μπούμε απο τους πρώτους !!!

Εμενα μου εκαναν τεραστια εντυπωση οι αποδοσεις του Πανιωνιου και του Λεβαδειακου.
Ενω στην BET ηταν χαμηλες στον ΟΠΑΠ ξεκινησανε απο πολυ ψηλα..

Ασχετα αν στα καπακια φορτωθηκαν ασχημα με πακετα και πεσανε στα ταρταρα ειδικα η αποδοση του Λεβαδειακου

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Αφου τα ανοίγουν ψηλα για να τα παίξουν οι ίδιοι, δε θυμασε που ο κοκκαλης είχε μηχανη Οπαπ στο γραφειο του και περναγε αβερτα δελτια....

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.327
Πόντοι
1.106
Λανς γκολ-γκολ με 2.08+ εχει αξια η αλλη σκοραρει ενα γκολ στα 4 τελευταια ενω κι η Λανς εντος συνηθως τρωει 1+
λιγο ρισκο αλλα αξιζει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τίποτα αλλο για σήμερα?
Πολύ χλωμό κουπόνι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
διπλο πλατανιας
γκολ γκολ λανσ
διπλο ιντερ
ασο τα σπηρουνια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ξανθη πλατανιας 1
φενερ - μπουρσασπορ 1/1
σαντερλαντ - ουεστ χαμ 1
μια καλη τριαδουλα που σου δινει πισω 7,5.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Πιστευω ναι,τον εχει τον Πλατανια και αν δεν τον νικησει μπαινει σε περιπετειες.
και εγω ετσι νομιζω , δυσκολα (λογω σφυριγματων) η Ξανθη θα το παρει.
Θα εχει βεβαια τη Παναγία (βλεπε Αναστασιαδης) αντιπαλο θα ο Πανοπουλος θα το καθαρισει το παιγνιδι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κι εγω για εκεί κλεινω γιατί μετα εχει δυο ματς φωτιά η Ξανθη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λες ε?
Δε βλέπω που να αξίζει σήμερα ρε γμτ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
Καλησπερα :)  1σσος καισερι και ασσος γραναδα κινήτρου  για σωτήρια η γραναδα ειναι στα δικα μου γαλαζοπρασινα ματακια λιγο πιο τσαμπουκαλιδικο το τουρκικο κερδισε η κασερι μεσα στην γαλατασαραι στο καθαροτερο πρωταθλημα τις γης το τουρκικο :sunglasses: μπορει να κερδισει και αυτην που εχει τωρα απεναντη τις :grin:ΥΓ..  Εχθες επειδή ακουγα ραδιοφωνο μεχρι τις 1 μετα εβαλα μια ταινια 3ωρη λεω ας μελετήσω :) Να παιξω στο live tis bet365gr enan αγωνα το ποσο που θα ποντερνα θα ηταν 40 ευρω :grin: Εφόσον εβρισκα κατι καλο για τα δικα μου τα γουστα :grin: Ειχε παρα πολα ματς εχθες τα επιασα 1 πρως 1 και κατέληξα να καταπιαστω με το παιχνιδι Σιβας γουαδαλαχαρα-Κλαμπ αμερικα  ΟΠΟΥ ειναι μεγαλο πρωταθλημα Και.. το επομενο γκολ :grin: δεν το δίνει  να μπουν 2 για να κερδισεις :grin: αλλα 1 :) Καθομαι βλεπω τα στατιστικα κανα μισάωρο πριν αρχισει ο αγωνας σκεφτομαι... :grin:   Λεω χρηστο ετσι οπως βλεπω το πως παιζει βαζει τρωει γκολ η γουαδαλαχαρα θα ανοιχτει μονο αν φαει γκολ πρωτη :) Αν το βαλει πρωτη αυτη δεν ανοίγετε ουτε αν τους πουν τους παιχτες τις γουαδαλαχαρας οτι θα  :zfuck: :zfuck: ολοι την ηθοποιό σαλμα χαγιεκ :grin: :grin: :grin: Η κλαμπ αμερικα  ειναι εξω καρδια βασξ στατιστικων :grin: αν το βαλει αυτη πρωτη :grin: δεν θα κατσει πισω Να κρατήσει το σκορ αλλα θα βγει κανονικα μπροστα γιατι ετσι ειναι η ομαδα :grin: Οποτε λεω χρηστο αν προηγηθεί στο 1 ημιχρονο   η κλαμπ αμερικα μονο τοτε η σιβας γουαδαλαχαρα θα βγει απευθειας μπροστα για να ισοφαρισει και η κλαμπ αμερικα αφου ειναι ομαδα που παιζει ανοιχτα ειτε το φαει ειτε οχι θα υπαρχει πιθανοτητα για το 1 ημιχρονο για να μπει ακομα ενα γκολ εφοσον το βαλει το 1 γκολ η κλαμπ αμερικα :grin:  Λοιπον στήνω καραουλι (τον αγωνα τον ειχε live  αλλα δεν βλεπω ποτε ματς που παιζω live γιατι ειναι ολα στο μυαλο μου :grin: το ματι διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα πω τι ειπα παλι να το γραψει αυτο ο φιλος gl στα πρακτικα :)) Και βλεπω 0-1 η κλαμπ αμερικα σκεφτομαι αυτοματα με το που ανοιξει για στοιχηματισμο το παιχνιδι να βαλω 40 ευρω για οβερ 1,5 :grin: Περναει 1 λεπτο τιποτα 2 λεπτα τιποτα κλειστό το ματς δεν μπορεις να παιξεις περνανε 3-4 -5 -6 lepta και στο 6 λεπτο Που λετε παιδια μπαινει το γκολ δηλαδη μπηκε το 1 και μετα απο 6 λεπτα που δεν μπορουσες να παιξεις το παιχνιδι μπηκε το 2 γκολ :) Και μετα απο 1 λεπτο αφου μπηκε το 2 γκολ στο 15 η καλη εταιρια βετ365 ανοιξε το παιχνιδι για στοιχηματισμο :grin: Και φυσικα δεν πονταρα αλλα ουτε μπηκε αλλο γκολ απο το 15 μεχρι το 45 λεπτο :grin: Κανω αυτην την αναφορα γιατι πρεπει να ξερουμε τι γινεται και οτι αυτοι στα live εχουν διαβασει και αυτοι το παιχνιδι σαν και εμας και οτι δεν χαρίζουν λεφτα :) Το live ειναι πολυ δυσκολο γιατι παρασυρομαστε και παιζουν εκ των υστερων κατι που βλεπαμε εκ των προτερων :grin:  Εχω δει ατομα οπως και εγω παλια να τα κανουν 1000 ευρω και να τα παιζουν με την μια να τα κανουν 2000 η 1700 και τρωνε και εχω φαει και εγω την μπανανα :grin: Το καλυτερο ειναι να παιζουμε απο πριν να εχουμε ολο το παιχνιδι στο μυαλο μας :) Γιατι στο live και να θελησουμε να πονταρουμε οπως πχ εγω σημερα τα ξημερωματα δεν θα μας αφησουν :) Και αν μας αφησουν τα ποσοστα θα ειναι σφαγμενα οσο δεν παει αλλο :) Τεσπα σας ειπα τι εγινε ας φαω τωρα λιγη μαρμελαδα απο το ψυγείο :grin:  

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χρηστάρα χτες έβγαλα ενα βέλγικο 2-3, τη γιούβε αντερ , τη λυον γκολ, και χανω τη γαμω μπόχα τζούνιορς

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
Χρηστάρα χτες έβγαλα ενα βέλγικο 2-3, τη γιούβε αντερ , τη λυον γκολ, και χανω τη γαμω μπόχα τζούνιορς
ενταξει εσυ να εισαι καλα :) Και εγω ηξερα οτι εχει ουεφα η γιουβεντους ηξερα οτι δεν παιζει ο τεβεζ ηξερα οτι ειχει διαφορα ασφαλειας απο την δευτερη ρομα και επαιξα χ την γιουβε :) αν την εβαζα ασσο θα ημουν ταμειο ενταξει με 1 ευρω δεν χαλαστικα αλλα επερνε 22 :) Κοιτα πρεπει να παιζουμε με συναιση το ποδοσφαιρο ειναι πολυπλοκο :)  Εκτος απο την ελλαδα που ειναι απλο στηνουν το οβερ απο το 30 λεπτο 2-1 ο λεβαδειακος :) Τεσπα να πιστευεις στην αληθεια και στον εαυτο σου. Αν ο ολυμπιακος εβγαινε 0-0 δηλαδη στον οπαπ 2πλο θα επερνε ενας στο πρακτορειο προπο που παω παρα πολλα λεφτα ετσι χωρις αυτον τον αγωνα που εχασε πηρε 680 ευρω :)το συστημα που επαιξε εκανε 36 ευρω δεν ειμαι σοιγουρος θα ρωτησω το πρακτορα λεπτομερεστερα για το ποσο εκανε αλλα αν εβγαινε 2πλο στο 0-0 ο αρης θα τους επερνε πολα :) πιστεψε τον εαυτο σου και δεν θα χασεις :) Και στην αληθεια :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
:birdman: με ποια λογικη πας και παιζεις ενα παιχνιδι που ειναι τριπλη μονο εσυ ξερεις  :2funny:
ξερω ρε μαλάκα αλλά η απόδοση ηταν καλη,η ριβερ 3 σουτ εκανε εβαλε 2 γκολ, καλύτερη ηταν η μπόκα.

Επισκέπτης
ξερω ρε μαλάκα αλλά η απόδοση ηταν καλη,η ριβερ 3 σουτ εκανε εβαλε 2 γκολ, καλύτερη ηταν η μπόκα.
Δεν πειραζει θα μαθεις κι εσυ καποτε να παιζεις στοιχημα  :P  Λοιπον, διπλο ΠΑΟΚΑΡΑ την τεταρτη να ρεφαρεις τα χαμενα  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν πειραζει θα μαθεις κι εσυ καποτε να παιζεις στοιχημα  :P  Λοιπον, διπλο ΠΑΟΚΑΡΑ την τεταρτη να ρεφαρεις τα χαμενα  ;)
Εδω δεν μπορει να κερδισει τον αρη και τον απολωνα εκτος εδρας,θα νικησει τον γαυρο  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom