Καλησπερα
1σσος καισερι και ασσος γραναδα κινήτρου για σωτήρια η γραναδα ειναι στα δικα μου γαλαζοπρασινα ματακια λιγο πιο τσαμπουκαλιδικο το τουρκικο κερδισε η κασερι μεσα στην γαλατασαραι στο καθαροτερο πρωταθλημα τις γης το τουρκικο
μπορει να κερδισει και αυτην που εχει τωρα απεναντη τις
ΥΓ.. Εχθες επειδή ακουγα ραδιοφωνο μεχρι τις 1 μετα εβαλα μια ταινια 3ωρη λεω ας μελετήσω
Να παιξω στο live tis bet365gr enan αγωνα το ποσο που θα ποντερνα θα ηταν 40 ευρω
Εφόσον εβρισκα κατι καλο για τα δικα μου τα γουστα
Ειχε παρα πολα ματς εχθες τα επιασα 1 πρως 1 και κατέληξα να καταπιαστω με το παιχνιδι Σιβας γουαδαλαχαρα-Κλαμπ αμερικα ΟΠΟΥ ειναι μεγαλο πρωταθλημα Και.. το επομενο γκολ
δεν το δίνει να μπουν 2 για να κερδισεις
αλλα 1
Καθομαι βλεπω τα στατιστικα κανα μισάωρο πριν αρχισει ο αγωνας σκεφτομαι...
Λεω χρηστο ετσι οπως βλεπω το πως παιζει βαζει τρωει γκολ η γουαδαλαχαρα θα ανοιχτει μονο αν φαει γκολ πρωτη
Αν το βαλει πρωτη αυτη δεν ανοίγετε ουτε αν τους πουν τους παιχτες τις γουαδαλαχαρας οτι θα
ολοι την ηθοποιό σαλμα χαγιεκ
Η κλαμπ αμερικα ειναι εξω καρδια βασξ στατιστικων
αν το βαλει αυτη πρωτη
δεν θα κατσει πισω Να κρατήσει το σκορ αλλα θα βγει κανονικα μπροστα γιατι ετσι ειναι η ομαδα
Οποτε λεω χρηστο αν προηγηθεί στο 1 ημιχρονο η κλαμπ αμερικα μονο τοτε η σιβας γουαδαλαχαρα θα βγει απευθειας μπροστα για να ισοφαρισει και η κλαμπ αμερικα αφου ειναι ομαδα που παιζει ανοιχτα ειτε το φαει ειτε οχι θα υπαρχει πιθανοτητα για το 1 ημιχρονο για να μπει ακομα ενα γκολ εφοσον το βαλει το 1 γκολ η κλαμπ αμερικα
Λοιπον στήνω καραουλι (τον αγωνα τον ειχε live αλλα δεν βλεπω ποτε ματς που παιζω live γιατι ειναι ολα στο μυαλο μου
το ματι διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα πω τι ειπα παλι να το γραψει αυτο ο φιλος gl στα πρακτικα
) Και βλεπω 0-1 η κλαμπ αμερικα σκεφτομαι αυτοματα με το που ανοιξει για στοιχηματισμο το παιχνιδι να βαλω 40 ευρω για οβερ 1,5
Περναει 1 λεπτο τιποτα 2 λεπτα τιποτα κλειστό το ματς δεν μπορεις να παιξεις περνανε 3-4 -5 -6 lepta και στο 6 λεπτο Που λετε παιδια μπαινει το γκολ δηλαδη μπηκε το 1 και μετα απο 6 λεπτα που δεν μπορουσες να παιξεις το παιχνιδι μπηκε το 2 γκολ
Και μετα απο 1 λεπτο αφου μπηκε το 2 γκολ στο 15 η καλη εταιρια βετ365 ανοιξε το παιχνιδι για στοιχηματισμο
Και φυσικα δεν πονταρα αλλα ουτε μπηκε αλλο γκολ απο το 15 μεχρι το 45 λεπτο
Κανω αυτην την αναφορα γιατι πρεπει να ξερουμε τι γινεται και οτι αυτοι στα live εχουν διαβασει και αυτοι το παιχνιδι σαν και εμας και οτι δεν χαρίζουν λεφτα
Το live ειναι πολυ δυσκολο γιατι παρασυρομαστε και παιζουν εκ των υστερων κατι που βλεπαμε εκ των προτερων
Εχω δει ατομα οπως και εγω παλια να τα κανουν 1000 ευρω και να τα παιζουν με την μια να τα κανουν 2000 η 1700 και τρωνε και εχω φαει και εγω την μπανανα
Το καλυτερο ειναι να παιζουμε απο πριν να εχουμε ολο το παιχνιδι στο μυαλο μας
Γιατι στο live και να θελησουμε να πονταρουμε οπως πχ εγω σημερα τα ξημερωματα δεν θα μας αφησουν
Και αν μας αφησουν τα ποσοστα θα ειναι σφαγμενα οσο δεν παει αλλο
Τεσπα σας ειπα τι εγινε ας φαω τωρα λιγη μαρμελαδα απο το ψυγείο