travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
3-0 η λιβερπουλ
βγηκε η τριπλετα?δεν τα εβαλα.ξεχαστικαΤι λετε για όβερ γιούβε?
δε βγήκε καλά εκανες.βγηκε η τριπλετα?δεν τα εβαλα.ξεχαστικα
εσπασαν ολλα?δεν ειδα τιποτα ακομαδε βγήκε καλά εκανες.
Στον συγκεκριμενο αγωνα το οβερ αν το δουμε με βαση τα στατιστικά Η γιουβε δεν το φερνει Τωρα και η ναπολι να βγει να κερδισει την γιουβεντους ενταξει να ανοιχτει μπορει να χασει τωρα απο την αλλη δεν παιζει ο τεβεζ απο την γιουβεντους ειναι τιμωρημένος Λοιπουν τα γκολ του Αλλα στις 3 του μηνος παιζει μεσα στην λυων Οποτε εχουμε και λεμε τωρα για το κινητρο τις ναπολης δεν υπαρχει ο λογος δεν μπορει να φτασει την Ρομα για να τις παρει την 2 θεσε αλλα ουτε μπορει να χασει αυτη την 3 θεση Η γιουβεντους γιατι να σκοτωθει να κερδισει μεσα στην ναπολι αφου και με το Χ δεν χαλιέται θα κρατησει και δυναμεις για την λυων μεσοβδομαδα Οποτε μια που η γιουβεντους κερδιζει στο οριο μια που δεν θελει να χασει καμια ομαδα απο τις 2 θα εχουμε μια πιθανη ισοπαλια και κατα καποιο τροπο θα ειναι και οι 2 ευχαριστημενοι Αν θες για οβερ θα το παιξεις οβερ 3,5 μονο αν γινει καπου 2-0 η 0-2 νωρις κατα καποιο τροπο εκει και μονο αξιζει για οβερ 3,5 αφου θα θελει η μια απο τις 2 να ισοφαρίσει αν θες για οβερ Παντως προπερσι ενα 3-3 το εφεραν αλλα τωρα ειναι αλλα τα δεδωμενα Το καλυτερο που θα εκανα στην θεση σου θα σκεφτομουν τα γεγονοτα και θα αποφασιζα αν ημουν εγω για σενα δηλαδη να αποφασισεις εσυ για εσενα Πρωσοπικα το περιμενω χ χερι χερι με τον καρατζαφερι ΥΓ.. Παω για ελληνικο καφε τα λεμε μετα το ματς Ναπολι Γιουβεντους φιλακια σε ολη την παρεα αριβερντετσιΤι λετε για όβερ γιούβε?
Τους έκοψαν τετ α τετ σε 2-3 φάσεις...δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο Άρης...τελευταίος είναι στο κάτω κάτω, μην έχει απαιτήσεις....Τραγικός Άρης...
μια φορά είπαμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό στο 1,4 στο ημίχρονο και φάγαν οι άχρηστοι γκολ με μία φάση... :S
η Β Εθνική πολύ τους είναι...
Bιγιαρεάλ και μπάουκ όβερ
1-1 απ το ημιχρονο η βιγιαρεάλ και έληξε 1-1 και πάει το κουπονι, δεν άκουσα και το δασκαλο τον πίπη με τον απόλλωνα και πηρα τ αρχιδια του βελλή
Το Σαββατοκυριακο που ερχεται θα με ακουσεις και θα παιξουμε και τα σπιτια μας !!!!
Αρκει να μην μας κανει πουστια ο ΟΠΑΠ και κανει τα κουπονια με τα ελληνικα να εχουνε αναγκαστικα και ξενα ...
Στάνταρ έτσι θα ναι, και θα βάλουν να μη συνδυάζονται μεταξύ τους πάλι ο πλατανιάς με τη βέροια
Παιζω Πανιωνιο, Λεβαδειακο πρωι Σαββατου (με πολυ καλες αποδοσεις) 10 κουπονια ολα μια χαρα. (Να μην υπερβω το κερδος των 1000 ευρω)
Παω κατα τις 12 να βαλω αλλα 10 την ιδια δυαδα και μου λεει φραχτηκαν.
Οχι ρε πουστη γαμω το κερατο μου λεω...τι μαλακας επρεπε να τα βαλω το πρωι και αυτα.
Τα παιρνω στο κρανιο..μετα απο καμια ωρα παω σε αλλο πρακτορειο και παω να βαλω την ιδια δυαδα μηπως τα καταφερω εκει.
Και μου λεει οτι πρεπει να τσονταρεις και ξενα παιχνιδια μαζι με την δυαδα σου...
Που σημαινει οτι ο ΟΠΑΠ θα μας την κανει την πουστια εκτος και αν παμε πρωι απο τους πρωτους !!!!