travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
3-0 η λιβερπουλ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
βγηκε η τριπλετα?δεν τα εβαλα.ξεχαστικαΤι λετε για όβερ γιούβε?
δε βγήκε καλά εκανες.βγηκε η τριπλετα?δεν τα εβαλα.ξεχαστικα
εσπασαν ολλα?δεν ειδα τιποτα ακομαδε βγήκε καλά εκανες.
Στον συγκεκριμενο αγωνα το οβερ αν το δουμε με βαση τα στατιστικάΤι λετε για όβερ γιούβε?
Τους έκοψαν τετ α τετ σε 2-3 φάσεις...δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο Άρης...τελευταίος είναι στο κάτω κάτω, μην έχει απαιτήσεις....Τραγικός Άρης...
μια φορά είπαμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό στο 1,4 στο ημίχρονο και φάγαν οι άχρηστοι γκολ με μία φάση... :S
η Β Εθνική πολύ τους είναι...
Bιγιαρεάλ και μπάουκ όβερ![]()
1-1 απ το ημιχρονο η βιγιαρεάλ και έληξε 1-1 και πάει το κουπονι, δεν άκουσα και το δασκαλο τον πίπη με τον απόλλωνα και πηρα τ αρχιδια του βελλή
Το Σαββατοκυριακο που ερχεται θα με ακουσεις και θα παιξουμε και τα σπιτια μας !!!!
Αρκει να μην μας κανει πουστια ο ΟΠΑΠ και κανει τα κουπονια με τα ελληνικα να εχουνε αναγκαστικα και ξενα ...
Στάνταρ έτσι θα ναι, και θα βάλουν να μη συνδυάζονται μεταξύ τους πάλι ο πλατανιάς με τη βέροια
Παιζω Πανιωνιο, Λεβαδειακο πρωι Σαββατου (με πολυ καλες αποδοσεις) 10 κουπονια ολα μια χαρα. (Να μην υπερβω το κερδος των 1000 ευρω)
Παω κατα τις 12 να βαλω αλλα 10 την ιδια δυαδα και μου λεει φραχτηκαν.
Οχι ρε πουστη γαμω το κερατο μου λεω...τι μαλακας επρεπε να τα βαλω το πρωι και αυτα.
Τα παιρνω στο κρανιο..μετα απο καμια ωρα παω σε αλλο πρακτορειο και παω να βαλω την ιδια δυαδα μηπως τα καταφερω εκει.
Και μου λεει οτι πρεπει να τσονταρεις και ξενα παιχνιδια μαζι με την δυαδα σου...
Που σημαινει οτι ο ΟΠΑΠ θα μας την κανει την πουστια εκτος και αν παμε πρωι απο τους πρωτους !!!!![]()