Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.558
Πόντοι
12.756
Όχι αλλά έχει πέσει στα τάρταρα.
Με τα άλλα έχεις καμιά σκοτεινή ίνφο; Κυρίως σε αυτό του λεβαδιακού- βέροιας

Ξερεις να μας πεις εσυ για να προσφερεις και κατι στο νημα γιατι ο Αρβανιτιδης πουλησε τα μαγαζια στον Μαρινοπουλο με τριγωνικη και οχι απ ευθειας ?
εκει θα βρεις την λυση του σημειου που ψαχνεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ξερεις να μας πεις εσυ για να προσφερεις και κατι στο νημα γιατι ο Αρβανιτιδης πουλησε τα μαγαζια στον Μαρινοπουλο με τριγωνικη και οχι απ ευθειας ?
εκει θα βρεις την λυση του σημειου που ψαχνεις

Κάτσε γιατί δεν καταλάβα, μου λες ΕΣΥ να προσφέρω στο νήμα; ΕΣΥ;;;
Όχι δεν ξέρω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.558
Πόντοι
12.756
Πήγαινα παλιά και έβλεπε τον Παπανδρέου

εβλεπες μαλλον ηθελες να γραψεις , και τωρα συχναζει εκει ο μαλακας ο Κεδικογλου .. παει να πει κατι αυτο ??
Γιατι εκει που παω εγω παει ο Σαμαρας και τρωει κατα τις 1 την νυχτα ...εχει καμια σημασια ? και ο Τσοχατζοπουλος πηγαινε , και ο τρακης του Παναθηναικου πηγαινει , και τον Μαρινακι εχω πετυχει ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.558
Πόντοι
12.756
Κάτσε γιατί δεν καταλάβα, μου λες ΕΣΥ να προσφέρω στο νήμα; ΕΣΥ;;;
Όχι δεν ξέρω

το εσυ μην μου το γραφεις ετσι "ΕΣΥ" , γιατι μου θυμιζεις

21F2DB68E097CE1B5A727DF1F335218C.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εβλεπες μαλλον ηθελες να γραψεις , και τωρα συχναζει εκει ο μαλακας ο Κεδικογλου .. παει να πει κατι αυτο ??
Γιατι εκει που παω εγω παει ο Σαμαρας και τρωει κατα τις 1 την νυχτα ...εχει καμια σημασια ? και ο Τσοχατζοπουλος πηγαινε , και ο τρακης του Παναθηναικου πηγαινει , και τον Μαρινακι εχω πετυχει ..
Ιστιοπλοικο;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.558
Πόντοι
12.756
Πού κολλάει η μαλακία με το μαρινόπουλο θα μας πεις;

δεν εχω μαθει ακριβως , διαφορα λεγονται , απλα προσπαθω να βρω τι ισχυει , αν ηξερες σε ρωτησα ..
Σιγουρα ο Αρβανιτιδης κατι ετοιμαζει με την Βεροια , τον Απολλωνα τον εχουν να πεσει , η Σκοντα ειναι στο οριο , η Λειβαδια με την Καλλονη θα κανουν οτι μπορουν ..
Δεν εχω καταλαβει αν ο Αρβανιτιδης θελει να πεσει ή να μεινει , με τα λεφτα που μαζεψε παντως αν θελει να μεινει ειναι το μονο ευκολο .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
δεν εχω μαθει ακριβως , διαφορα λεγονται , απλα προσπαθω να βρω τι ισχυει , αν ηξερες σε ρωτησα ..
Σιγουρα ο Αρβανιτιδης κατι ετοιμαζει με την Βεροια , τον Απολλωνα τον εχουν να πεσει , η Σκοντα ειναι στο οριο , η Λειβαδια με την Καλλονη θα κανουν οτι μπορουν ..
Δεν εχω καταλαβει αν ο Αρβανιτιδης θελει να πεσει ή να μεινει , με τα λεφτα που μαζεψε παντως αν θελει να μεινει ειναι το μονο ευκολο .

Δηλαδή με όλ' αυτά τα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμη αν θέλουν να μείνει ή να πέσει η βέροια;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δηλαδή με όλ' αυτά τα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμη αν θέλουν να μείνει ή να πέσει η βέροια;
θέλουν να παραμείνει,για τον Πλατανιά τι κατάλαβες;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.558
Πόντοι
12.756

Για την σουπερ λιγδα μιλαμε λιονταρε ..

η επομενη αγωνιστικη ειδες ποια ειναι ?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Όχι αλλά έχει πέσει στα τάρταρα.
Με τα άλλα έχεις καμιά σκοτεινή ίνφο; Κυρίως σε αυτό του λεβαδιακού- βέροιας

Παιξε ασσο την Ξανθη αυριο ειναι στανταρ
Ο ΟΦΗ θα ειναι αδιαφορος, η Καλλονη καιγεται για βαθμους λογικα ασσος (δεν εχω ινφο για στημενο απο την ποιο στημενη ομαδα... υπαρχει υποψια στησιματος γιατι εκατσε και εφαγε 7αρα απο τον Πλατανια και θα τους παρει απο τον ΟΦΗ)
Ο Γαυρος διπλο στο παραρτημα
Λεβαδειακος - Βεροια Ασσος που καιγεται (η Βεροια θα κερδισει αλλου)

Τον Απολλων τον εχουν ξεγραψει απο την Α... ψαχνουν τον τριτο ο οποιος θα σωθει στα μπαραζ !!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16

Ο Αρβανιτιδης εχει σωθει απο τον Φλεβαρη ...

Θα πεσουν Αρης και Απολλων!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom