Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.558
- Πόντοι
- 12.756
Όχι αλλά έχει πέσει στα τάρταρα.
Με τα άλλα έχεις καμιά σκοτεινή ίνφο; Κυρίως σε αυτό του λεβαδιακού- βέροιας
1
Πήγαινα παλιά και έβλεπε τον Παπανδρέουναι ε ? ... πηγαινε εσυ ρε Ρεντ και πες μας πως τα περασες στο Δουραμπεη..
για διπλάκι το βλέπωΌχι αλλά έχει πέσει στα τάρταρα.
ο λεβαδειακός όλο ήττες είναι εκτός έδρας τύπε4 συνεχόμενη νίκη στην έδρα του ο λεβαδιακός, ποιος είναι η ρεάλ;
Ξερεις να μας πεις εσυ για να προσφερεις και κατι στο νημα γιατι ο Αρβανιτιδης πουλησε τα μαγαζια στον Μαρινοπουλο με τριγωνικη και οχι απ ευθειας ?
εκει θα βρεις την λυση του σημειου που ψαχνεις
Πήγαινα παλιά και έβλεπε τον Παπανδρέου
Κάτσε γιατί δεν καταλάβα, μου λες ΕΣΥ να προσφέρω στο νήμα; ΕΣΥ;;;
Όχι δεν ξέρω
Ιστιοπλοικο;εβλεπες μαλλον ηθελες να γραψεις , και τωρα συχναζει εκει ο μαλακας ο Κεδικογλου .. παει να πει κατι αυτο ??
Γιατι εκει που παω εγω παει ο Σαμαρας και τρωει κατα τις 1 την νυχτα ...εχει καμια σημασια ? και ο Τσοχατζοπουλος πηγαινε , και ο τρακης του Παναθηναικου πηγαινει , και τον Μαρινακι εχω πετυχει ..
το εσυ μην μου το γραφεις ετσι "ΕΣΥ" , γιατι μου θυμιζεις
![]()
Ιστιοπλοικο;
Πού κολλάει η μαλακία με το μαρινόπουλο θα μας πεις;
δεν εχω μαθει ακριβως , διαφορα λεγονται , απλα προσπαθω να βρω τι ισχυει , αν ηξερες σε ρωτησα ..
Σιγουρα ο Αρβανιτιδης κατι ετοιμαζει με την Βεροια , τον Απολλωνα τον εχουν να πεσει , η Σκοντα ειναι στο οριο , η Λειβαδια με την Καλλονη θα κανουν οτι μπορουν ..
Δεν εχω καταλαβει αν ο Αρβανιτιδης θελει να πεσει ή να μεινει , με τα λεφτα που μαζεψε παντως αν θελει να μεινει ειναι το μονο ευκολο .
θέλουν να παραμείνει,για τον Πλατανιά τι κατάλαβες;Δηλαδή με όλ' αυτά τα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμη αν θέλουν να μείνει ή να πέσει η βέροια;
Δηλαδή με όλ' αυτά τα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμη αν θέλουν να μείνει ή να πέσει η βέροια;
θέλουν να παραμείνει,για τον Πλατανιά τι κατάλαβες;
και τότε ποιός θα πέσει μόνο ο Άρης;Να σωθεί προφανώς, αν και μ' αυτόν δε βγάζει τόσο μάτι
δεν εχω μαθει ακριβως , διαφορα λεγονται , απλα προσπαθω να βρω τι ισχυει , αν ηξερες σε ρωτησα ..
Σιγουρα ο Αρβανιτιδης κατι ετοιμαζει με την Βεροια , τον Απολλωνα τον εχουν να πεσει , η Σκοντα ειναι στο οριο , η Λειβαδια με την Καλλονη θα κανουν οτι μπορουν ..
Δεν εχω καταλαβει αν ο Αρβανιτιδης θελει να πεσει ή να μεινει , με τα λεφτα που μαζεψε παντως αν θελει να μεινει ειναι το μονο ευκολο .