Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.561
Πόντοι
12.756
Πονταρα αρη γιατι ο πανθρακικος ηταν αδιαφορος και οτι η ελπιδα πεθενει τελευταια :) και φυσικα για το ποσοστο :) αλλα ηξερα οτι ο αρης δεν εχει ομαδα και εβαλα τα 25 ευρω στο 2πλο του ουτε σκεφτηκα για χ2 γιατι αν ηταν να κερδισει θα κερδιζε :) στο 4,33 :) ρισκαρεις μαν και αν σου βγει :)ΥΓ.. τωρα ηρθε και ο νιπλ και Θα με τρεξουν τα σαλια βραδυατικα και ας εφαγα μια φετα ολικης με λιγο ελαιολαδο απανω για βραδυνο :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin:

Χρησταρα εσυ κανεις μεσογειακη διατροφη εγω κανω διατροφη Ωκεανου  :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
spicy tuna rolls , γαματα , σογια σως , ,μετα ρολλς με σολομό ( ΠΑΝΤΑ κοιταμε τα Ω3 που λεει ο χρησταρας ) που εχουν μεσα και ειναι τυλιγμενα με το δερμα του σολομου ψητο στην σχαρα , να κανει κριτσι κριτσι ... :rockon: :rockon:
100 ευρω 2 ατομα  :S παλι καλα ..

Ειδα και εναν παλιο γνωστο που μου εκανε τις κομπινες με το κρατος ..  :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  τον κερασα και ενα μπουκαλακι κρασι για το καλο  :grin: :grin: :grin: Σαμαροπετρα 35 ευρω  :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:  και πολυ του ηταν της κουφαλας  :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.713
Πόντοι
606
Την πεφτω για υπνο :) αριβερντετσι τουμοροου αγκεν :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: αυτο το τσαρλεστον με το ορλαντο σιτι μπορει να βγει και οβερ στο 2 ημιχρονο :grin: :grin: αν μπει ενα γκολ νωρις :) αλλα μην το παιξει κανεις :) σημερα  το ειδα στην κονσολα τς βετ365 :grin: :grin: οι τραιντερς δεν ειναι μαλακες :grin: :grin: :grin: εκοψαν τα αυστραλακια :grin: poy αν δειτε στην futbol24 live τα γκολ μπενουν :grin: :grin: :grin:  οπως περναει το μοριο του νερου μεσα απο ενα σουρωτηρι :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.561
Πόντοι
12.756
Ο Νιπλ την βγαζει με σουσι και σολωμους και εσυ με αυγο-τυρο-φετες και ψωμι με ελαιολαδο γαμω την πουτανα μου ρε χρησταρα.
Τα βλεπω και τρελαινομαι για παρτη σου.

Αμα κατεβει θα τον παω για αστακομακαροναδα να φαει μεχρι να σκασει και να περαπαταει σαν αστακος μεσα στο μαγαζι ...μεχρι να γινουν τα χερια του δαγκανες  :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγώ ψωμί,ελιά και Κώτσο βασιλιά

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.561
Πόντοι
12.756
μετα την εθνικη εορτή θα μπω σιγα σιγα στο αθλημα και παλι  :rockon: :rockon:
Πρεπει να βγει κανα εξτραδακι εχω να πληρωσω και το δωρο του Πασχα στην φιλιππινεζα ..τωρα πως γινεται να παιρνει η φιλιππινεζα δωρο Πασχα ενω εκει τρωνε κατσαριδες δεν μπορω να το καταλαβω  :S

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.713
Πόντοι
606
Ο Νιπλ την βγαζει με σουσι και σολωμους και εσυ με αυγο-τυρο-φετες και ψωμι με ελαιολαδο γαμω την πουτανα μου ρε χρησταρα.
Τα βλεπω και τρελαινομαι για παρτη σου.
μαν να ξερεις ενα πραγμα οτι οι χαρακτηρες ειναι ιδιοι :) αναλογικα ο καθενας με τις οικονομικες του δυνατοτιτες :) για τα δεδωμενα του ο νιπλ :) και εγω για τα δικα μου ειμαστε μια χαρα :) δοξα σοι ο θεος  προσωπικα θελω και τα τρωω αυτα :) ειναι προσωπικη επιλογη :) :) :)  Και ο πακετινιος ο γνωστος μου τρωει οτι κολυμπαει και οτι πεταει και ειμαστε φιλοι αφου ομως δεν τον βλεπω σαν χρημα και ουτε να τον εκμεταλευτω γιαυτο με παει και μεγουσταρει αλλο αν καμια φορα αυτος κερναει κανα τραπεζι :)  το κανει απο μονος του  :)και γιατι γουσταρει την παρεα μου :grin: :grin: :grin: κτλ ειμαστε τζογαδοροι και οι 2 αλλα και τεριαζουμε σαν χαρακτηρες μαλακιλικη φουλ κτλ :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.713
Πόντοι
606
Αμα κατεβει θα τον παω για αστακομακαροναδα να φαει μεχρι να σκασει και να περαπαταει σαν αστακος μεσα στο μαγαζι ...μεχρι να γινουν τα χερια του δαγκανες  :grin: :grin:
καποια στιγμη θα κατεβω αφου ειναι και τα ανεψια καλαμακι δεν γινεται τον ενα τον εχω βαφτισει κιολας :) :) και με μυδια σαγανακι δεν εχω προβλημα :) :) :) :) :) τρωμε για να ζουμε δεν ζουμε για να τρωμε :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: την πεφτω για υπνο σιγιου σε ολους :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.561
Πόντοι
12.756
Σε πάει κωλοφεράντζα ο νικ μαν, για λύπηση ήσουν  :fuck2:

για την Νικολετα μιλας ...?
δειξε μου την κωλοφερατζα γιατι εγω βλεπω οτι ολοι κλανεται μεντες με τον τυπο ...
Αν φοβασαι καλυτερα να μην διαβαζεις , κλεισε τα ματακια σου τα γλυκα και πηγαινε σε αλλα νηματα  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
για την Νικολετα μιλας ...?
δειξε μου την κωλοφερατζα γιατι εγω βλεπω οτι ολοι κλανεται μεντες με τον τυπο ...
Αν φοβασαι καλυτερα να μην διαβαζεις , κλεισε τα ματακια σου τα γλυκα και πηγαινε σε αλλα νηματα  ;)

Σερπαντίνα σε πάει  :fuck2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στον δουραμπεη θα τον πας;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.561
Πόντοι
12.756
Μαν εγώ στη θέση σου δε θα 'μπαινα για λίγο καιρό μπας και ξεχαστεί το θέμα κι η ξεφτύλα  :fuck2:

εσυ που εισαι κοτα ετσι θα εκανες  ;)
την ξεφτυλα δεν βλεπω , και επισης εσυ απο ποτε εγινες η ουρά της Νικολετας ? σε εχει γαμησει και εισαι η γκομενιτσα του ?
αν ειναι ετσι να σου μιλαμε στον πληθυντικό αφου εισαι Κυρια  :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
εσυ που εισαι κοτα ετσι θα εκανες  ;)
την ξεφτυλα δεν βλεπω , και επισης εσυ απο ποτε εγινες η ουρά της Νικολετας ? σε εχει γαμησει και εισαι η γκομενιτσα του ?
αν ειναι ετσι να σου μιλαμε στον πληθυντικό αφου εισαι Κυρια  :)

Μέχρι κι ο ccss σ' έφτυσε  :fuck2:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ποτε στον μαλακα , που κοροιδευει το κοσμο με τις τιμες και πουλαει τα καταψυγμενα για φρεσκα ..ας βρει αλλου μαλακες να πουλησει
Τι λες ρε τύπε; Και σε είχα σε υπόληψη που είχες αναφέρει μια φορά ότι συχνάζεις στο πιάτσα κολωνάκι  :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Εκτος απο την Καλλονη... ειναι μπλοκαρισμενη και η Ξανθη στον ΟΠΑΠ ?
Ξερει κανεις ?

Όχι αλλά έχει πέσει στα τάρταρα.
Με τα άλλα έχεις καμιά σκοτεινή ίνφο; Κυρίως σε αυτό του λεβαδιακού- βέροιας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.561
Πόντοι
12.756
Τι λες ρε τύπε; Και σε είχα σε υπόληψη που είχες αναφέρει μια φορά ότι συχνάζεις στο πιάτσα κολωνάκι  :S

ναι ε ? ... πηγαινε εσυ ρε Ρεντ και πες μας πως τα περασες στο Δουραμπεη..
καποτες μην παρεις , εχει αυτος μου εχουν πει  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom