χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.625
- Πόντοι
- 606
ενας φιλος μου πουλησε το σπιτι του τα χωραφια του το παπακι του και τα εβαλε στον ασσο της ξανθης
Aς κανουμε ολοι μια προσευχη να το πιασει και αυτο ο συμπαιχτης μας και να κονομησει.
Τι παπακι?ενας φιλος μου πουλησε το σπιτι του τα χωραφια του το παπακι του και τα εβαλε στον ασσο της ξανθης
O ΚΛΟΠΑΠ συνηθως τυπωνει το κουπονι και μετα πας να παιξεις τον Περσυ πχ με 6 και στο χει ριξει 1,2
Οπως και να χει εγω θα επαιζα καποιον που βαραει πεναλντυ
Μάν Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός No goal
Ντόρντμουντ - Ζενίτ 2-3 Goal
ελα μαν μολις ηρθα σπιτι απο το μπαρακι εεε ιδια μαρκα με του μητρογλου glx 50cc γιατι το 90 εναι αγριο δεν τον μπορουσε 4αταχυτο made in japanΤι παπακι?
στημενο ειναι να περασει η μαντσεστερ....εγω θα ριξω προκριση μαντσεστερ
εδω ειχα την εμπνευση επειδη διαβασα μια κωλοφυλλαδα να ριξω χ ημιχρονο τον μαλακα τον βαζελο και ετσι πληρωθηκα19/03/2014 19:00 136 ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 2.10 -
19/03/2014 21:45 137 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ημ.1 1.85 -
19/03/2014 21:45 138 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΖΕΝΙΤ Goal 1.60 -
μαν εσυ εισαι το προτυπο μου σαν ανθρωπος.....αλλα δεν μπορω να τρωω οτι τρως γιατι θα παχυνω,κατι πακοτινια και φουντουνιαgl εισαι το προτυπο μου στο στοιχημα αλλα δεν μπορω να παιξω οπως παιζεις
εδω ειχα την εμπνευση επειδη διαβασα μια κωλοφυλλαδα να ριξω χ ημιχρονο τον μαλακα τον βαζελο και ετσι πληρωθηκα
θες να δεις το δελτιο ρε μπαλρογκ για να πιστεψεις;τρια ευρω επαιξα κλαιν μαινΣε πιστέψαμε μπουρτζόβλαχε
Σ' αυτά τα λατινικά που αρέσουν στον νικ πέφτει πολύ χ ημίχρονο ακόμα και στα πολύ φαβορί
ταμείοΜάν Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός No goal
Ντόρντμουντ - Ζενίτ 2-3 Goal