χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.624
- Πόντοι
- 606
δεν πειραζει να το βλεπεις σαν δικο σου Πως λεμε του παιδιου μου το παιδι 2 φορες παιδι μου καμια σχεσηΔεν ειναι δικο μου ρε.
δεν πειραζει να το βλεπεις σαν δικο σου Πως λεμε του παιδιου μου το παιδι 2 φορες παιδι μου καμια σχεσηΔεν ειναι δικο μου ρε.
δεν μπορει να ποναει το απονευρωμενο....η δεν εγινε απονευρωση ή υπαρχει φλεγμονη στο ουλο ή κατι αλλο...πηγαινε να στο ξαναδει....παιδια οποιος θελει και ξερει ας απαντησει εκανα απονευρωση αλλα απο την μερια που την εκανα οταν πηγαινει η τροφη και μασαω ποναει .. Μηπως ο οδοντιατρος δεν την πετυχε η πρεπει να περιμενω λιγο ακομα .. Γιατι μασαω συναιχεια απο την μια μερια και η αλλη ζηλευει
παιδια οποιος θελει και ξερει ας απαντησει εκανα απονευρωση αλλα απο την μερια που την εκανα οταν πηγαινει η τροφη και μασαω ποναει .. Μηπως ο οδοντιατρος δεν την πετυχε η πρεπει να περιμενω λιγο ακομα .. Γιατι μασαω συναιχεια απο την μια μερια και η αλλη ζηλευει
φάει μια σοκολάταπαιδια οποιος θελει και ξερει ας απαντησει εκανα απονευρωση αλλα απο την μερια που την εκανα οταν πηγαινει η τροφη και μασαω ποναει .. Μηπως ο οδοντιατρος δεν την πετυχε η πρεπει να περιμενω λιγο ακομα .. Γιατι μασαω συναιχεια απο την μια μερια και η αλλη ζηλευει
σε γυναίκα πήγες ρε μπαγάσα? πόσα σου πήρε?παιδια οποιος θελει και ξερει ας απαντησει εκανα απονευρωση αλλα απο την μερια που την εκανα οταν πηγαινει η τροφη και μασαω ποναει .. Μηπως ο οδοντιατρος δεν την πετυχε η πρεπει να περιμενω λιγο ακομα .. Γιατι μασαω συναιχεια απο την μια μερια και η αλλη ζηλευει
Έριξα το στοίχημά μου κ για σήμερα στην πρόκριση της Μαν. Γιουν...στο 2.70....νομίζω το παραμύθι για τον γαύρο σήμερα τελειώνει...θα δείξει...
ty αδερφε θα παω ξανα Τα λεμε παω πιω κανα ελληνικο τις παρηγοριας τις χασουριαςδεν μπορει να ποναει το απονευρωμενο....η δεν εγινε απονευρωση ή υπαρχει φλεγμονη στο ουλο ή κατι αλλο...πηγαινε να στο ξαναδει....
ty αδερφε θα παω ξανα Τα λεμε παω πιω κανα ελληνικο τις παρηγοριας τις χασουριας
οκ παιδια σας ευχαριστω ολους θα ξαναπαω Οχι δεν πηγα σε γυναικα αλλα σε αντρα παοκτση Τα λεμε παω να με κερασει κανα καφε κανα φιλαρακι να του πω την μαλακια που εκανα να παιξω σε φιλικο αντερ 19 100 ευρω να με παρηγορισει
επρεπε να κρατησεις το παθος σου και να πας στο ψυγειο να παρεις κανα φρουτο να φας
Aς κανουμε ολοι μια προσευχη να το πιασει και αυτο ο συμπαιχτης μας και να κονομησει.
εχεις δικιο αλλα ενταξει υγεια απο τιν στιγμη που δεν μπορουμε να κανουμε κατι για να αλαξουμε τα πραγματα ειναι ανοφελο να στεναχωριομαστε λοιπον 2 εκατομμυρια ευρω πονταρισμα ασσο την ξανθη με τον πανιωνιο στην βετ365 ΥΓ.. Ειμαι σε μπαρακι με pc τηλεοραση πισω να δω την ολυμπιακαρα κτλεπρεπε να κρατησεις το παθος σου και να πας στο ψυγειο να παρεις κανα φρουτο να φας