Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.691
- Πόντοι
- 12.756
χοντρο ...
οποιος το παιξε ή και οβερακι που το δωσα ειναι μεσα.....αντε να ρθει και το χηναρι μαριτιμο να παω ταμειοδιπλο την βλεπω ...βεροιαρα ολε
Δε θεμαμαι ποιος φιλος ηταν.Νομιζω ο σκιουρος (βαριεμαι να ανατρεξω στις προηγουμενες σελιδες) κατι ελεγε για τη Βεροια.
Τα ελεγε ωραια.![]()
![]()
![]()
![]()
Τι ελεγε τυπε ?
Εγώ θυμάμαι ότι εσύ έλεγες για τη βέροια
Ναι και επαληθευομαι.. μου το ειπε πολυ αξιοπιστη πηγη και ισχυει.
Σημερα θα σας πω για τον Αρη.
Μου ειπανε (μπορει να ειναι και φημη αλλα αυτος που μου το ειπε ειναι αξιοπιστος)... οτι κανουν ενεργειες να συγχωνευτπυν με τον Εθνικο Γαζωρου για να παιξει του Χρονου στην Β Εθνικη καθαρος απο χρεη. Αλλη μια ομορφια του Ελληνικου Ποδοσφαιρου.
Και εχω και μια για την Νικη Βολου στην Β ... αλλα δεν το γραφω .. θα στεναχωρεθουν οι Βολιωτες !!!
1,20 ευρωνα κερδισει η βαγιεκανο
την συμπαθω γιατι ειναι απο την μαδριτη και ειναι εξω καρδια τρωνε και βαζουν γκολ
![]()
![]()
![]()
![]()
Έγινε μπάρτσα κι η βέροια τύπε, ρίχνει τριάρες για πλάκα και με παίκτη λιγότερο
Sorry φιλε εσυ πρεπει να ησουν οντως.Ναι και επαληθευομαι.. μου το ειπε πολυ αξιοπιστη πηγη και ισχυει.
Σημερα θα σας πω για τον Αρη.
Μου ειπανε (μπορει να ειναι και φημη αλλα αυτος που μου το ειπε ειναι αξιοπιστος)... οτι κανουν ενεργειες να συγχωνευτπυν με τον Εθνικο Γαζωρου για να παιξει του Χρονου στην Β Εθνικη καθαρος απο χρεη. Αλλη μια ομορφια του Ελληνικου Ποδοσφαιρου.
Και εχω και μια για την Νικη Βολου στην Β ... αλλα δεν το γραφω .. θα στεναχωρεθουν οι Βολιωτες !!!
Sorry φιλε εσυ πρεπει να ησουν οντως.
Παντως αυτο για Αρη δεν ειναι νεο.Το ξερουν ολοι στη Σαλονικα,δεν ειναι κρυφο.
ναι το λενε πολυ καιρο αυτοSorry φιλε εσυ πρεπει να ησουν οντως.
Παντως αυτο για Αρη δεν ειναι νεο.Το ξερουν ολοι στη Σαλονικα,δεν ειναι κρυφο.