ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.385
- Πόντοι
- 5.006
ειδικα τωρα που ειμαι και στο κρεββατι γαμα τα...καλα πηγαμε ομως σκ και να μην ξεχναω ειδικα το σαββατο λογω νικ.......
αρρωστια ειναι το γαμημενο το στοιχημα
ειδικα τωρα που ειμαι και στο κρεββατι γαμα τα...καλα πηγαμε ομως σκ και να μην ξεχναω ειδικα το σαββατο λογω νικ.......
αρρωστια ειναι το γαμημενο το στοιχημα
Γωνία απέναντι στο λουλουδαδικο το υπαιθριο
Και για τ αμαξι και για το μαγαζιτο καινουργιο με την καλη ψαροσουπα που λενε οτι εχει αναφερεσε ?
Και για τ αμαξι και για το μαγαζι
Για ψάρι σούπα δεν ξερω να σου πω
δεν παιζω αντερ ρε μπαγασα αφου το ξερειςΧρησταρα 1.4 ευρω δυο under στα Αρχεντινος ετςι για το ξενυχτι...
ναι γουσταρω σουπαξερω εγω αν θες , πολυ καλη σουπιτσα ...θα παω τον Χρησταρα να ανοιξουν τα ρουθουνια του αμα κρυωσει , να γινει περδικι , και με βραστα λαχανικα και πατατουλες βραστες ..
ναι γουσταρω σουπα
ετσι απλα και ταπεινα ο δικος μου ο πακετινιος ολο κατι δωρα κανει κατι κρασια τις προαλες κανει δωρα κατι κρασια του λεω καλα ειναι.. με λεει οχι μαπα εμεις πινουμε τα καλα δωρα δινουμε τα μαπαψαροσουπα που γαμαει
Να τρωει η μανα και στο παιδι να μην δινει , και μετα λιγο κρασακι , μετα λιγο σαραγλι με σοκολατα υγειας απο επανω λιωμενη και ενα κομματι γαλακτομπουρεκο με γαλα γαιδαρας
Οτι και αρρωστια να εχεις περναει με αυτα
ετσι απλα και ταπεινα ο δικος μου ο πακετινιος ολο κατι δωρα κανει κατι κρασια τις προαλες κανει δωρα κατι κρασια του λεω καλα ειναι.. με λεει οχι μαπα εμεις πινουμε τα καλα δωρα δινουμε τα μαπα
πινοντε μωρε αλλα δεν ειναι πολυ καλα δεν δινει κυροζινη Επιβεβαιωση Στοιχηματος - TL4380180920F - Flash Ώρα στοιχήματος: 10/03/2014 13:58:51 ΕκτύπωσηΤα καλα δινεις για δωρα μην γινεις και ρεζιλι ..
καλησπερα παιδια για ενα συτηματακι 3-4 παιζη τιποτα? για σημερα? εχετε καμια προταση?