χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
καλημερα συμφωνω με τον νιπλDa Michele η καλυτερη πιτσα στο κοσμο για μενα
κοιτα εδω και τα μιλφονια που ειναι ετοιμα για να φανε τηνπουτσαπιτσα
καλημερα συμφωνω με τον νιπλDa Michele η καλυτερη πιτσα στο κοσμο για μενα
κοιτα εδω και τα μιλφονια που ειναι ετοιμα για να φανε τηνπουτσαπιτσα
καλημερα συμφωνω με τον νιπλ
δεν ντρεπεσται ρε εγω στην απεξω.... :S :SΧρησταρα σε πειραζει να παρεις την αριστερη και να παρω εγω την δεξια επειδη την κοβω πιο πουταναρα ..
εννοειτε μετα θα τις ανταλλάξουμε μεταξυ μας για να μπορουμε να εχουμε μια πιο σφαιρικη αποψη για τα κοριτσια , πρεπει να μοιραζουμε την γνωση μας
η βασιλεια εχει φανελα ομως χρησταρακαλημερα 144=ΠΑΟΚ-Μπενφικα=1 10,50 Πονταρισμα Στον ΟΠΑΠ Μεγιστο Κερδος 34,65 ΕΥΡΩ Και 1 Δευτερο 139=Γιουβεντους-Τραμπζονσπορ=ΣΚΟΡ 2-0, 144=ΠΑΟΚ-Μπενφικα=ΣΚΟΡ 1-1, 150=Μακαμπι Τελ Αβιβ-Βασιλεια=1, 154=Σουονσι-Ναπολι=2, 153=Πορτο-Αιντραχτ Φρανκφουρτης=Χ Πονταρισμα 0,30 ΕΥΡΩ Μεγιστο Κερδος 178,89 ΕΥΡΩ
η βασιλεια εχει φανελα ομως χρησταρα
αδερφουλι μου το ξερω παω με την εδρα το ποσο οπως ειδες ειναι 0,30 λεπτα το μυαλο ειναι πιο καθαρο με αυτα τα ποσα στον ΠΑΟΚ ρισκαρω θα ελεγα πιο πολυ με τα 10,50 ευρωη βασιλεια εχει φανελα ομως χρησταρα
ας παρει την αριστερη ο αντζελο επειδη ειμαι καμακι καλο θα βρω καποια αλλη εκει στην ναπολιΧρησταρα σε πειραζει να παρεις την αριστερη και να παρω εγω την δεξια επειδη την κοβω πιο πουταναρα ..
εννοειτε μετα θα τις ανταλλάξουμε μεταξυ μας για να μπορουμε να εχουμε μια πιο σφαιρικη αποψη για τα κοριτσια , πρεπει να μοιραζουμε την γνωση μας
Να μην επηρεαζομαστε .. ολα ειναι μεσα μας
ας παρει την αριστερη ο αντζελο επειδη ειμαι καμακι καλο θα βρω καποια αλλη εκει στην ναπολι
Το μουνι και το χρημα μας επηρεαζει Χρηστο
Νιπλ γίνεται να βάλουμε τα μάτια της αριστερής στα μπούτια της δεξιάς ή αντίστροφα?
θελουμε και μας επηρεαζουν και τα 2 σε μεγαλυτερο βαθμο του επιτρεπτου Σιγιου λετερ το βραδυ παιδια μετα τον αγωνα του ΠΑΟΚ περνω αντιβιωση απο σημερα οποτε δεν εχει ντρινγκ μεχρι την δευτεραΤο μουνι και το χρημα μας επηρεαζει Χρηστο
κοιτα... απο την στιγμη που θα τους βγαλουμε τα ματια στο μετα μπορουμε να τα βαλουμε σε οποια θελουμε ..
για τα μπουτια λιγο δυσκολο , αλλα με μια παρτουζιτσα πιστευω θα εισαι οκ