Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Κοριτσια καλησπερα.Δεν εχω κοιταξει πως πηγατε αλλα ελπιζω να βγαλατε κανενα μαρουλακι.Εγω μετα απο κατι καλους κουβαδες που εφαγα ειχα φτασει σε σημειο να εχω μπει 2 χιλιαρικα μεσα αρχισα και ρεφαρα.Παραθετω και το σημερινο. :rockon: :rockon:

Γαμησα τους μπουκερς ωραια σημερα........ :rockon: :rockon:

Τι Μιλαν και μαλακιες.......εδω βγηκε ζεστο χρημα.Εβλεπα τον ζιντορφ με το κασκολακι και γελαγα.....

Το ματς ειναι Νότιγχαμ Φόρεστ v Λέστερ

Καντε τουρισμοοοοοοο!!!!

Συνημμένα

• Screen Shot 2014-02-20 at 12.40.33 AM.jpg
    Screen Shot 2014-02-20 at 12.40.33 AM.jpg
    103,6 KB · Εμφανίσεις: 40

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κοριτσια καλησπερα.Δεν εχω κοιταξει πως πηγατε αλλα ελπιζω να βγαλατε κανενα μαρουλακι.Εγω μετα απο κατι καλους κουβαδες που εφαγα ειχα φτασει σε σημειο να εχω μπει 2 χιλιαρικα μεσα αρχισα και ρεφαρα.Παραθετω και το σημερινο. :rockon: :rockon:
ματζεστικ χαλασες και συ μαν;τι αδελφιστικα ειν αυτα;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
ματζεστικ βαλε αυριο σκορ την γιουβεντους 2-0 κανα  1 ενα ευρω :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
1 ευρω?

και τι να παρω πισω ρε μαν μου?
μαν μου :grin: σκορ ειναι δεν μπορω να σου πω να βαλεις παραπανο σου ειπα τι το βλεπω :grin: θα το παιξω προσοπικα μαζι και με αλλα αν μου ερθει εμπνευσι για σκορ κτλ :grin: :grin: Το βλεπω 2-0 γιατι εχει και αγωνα μα την τορινο που ασχετως που η τορινο σε σχεση με την γιουβεντους ειναι πολυ πισω δεν παυει να ειναι ενα ντερμπι τωρα το 1-0 στα ματια του κοντε μπορει και να ειναι λιγο αλλα το 2-0 για την γιουβεντους και με το μυαλο τις στο τοπικο ντερμπι με την τορινο μπορει να ειναι ενα καλα σκορ :)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαν μου :grin: σκορ ειναι δεν μπορω να σου πω να βαλεις παραπανο σου ειπα τι το βλεπω :grin: θα το παιξω προσοπικα μαζι και με αλλα αν μου ερθει εμπνευσι για σκορ κτλ :grin: :grin: Το βλεπω 2-0 γιατι εχει και αγωνα μα την τορινο που ασχετως που η τορινο σε σχεση με την γιουβεντους ειναι πολυ πισω δεν παυει να ειναι ενα ντερμπι τωρα το 1-0 στα ματια του κοντε μπορει και να ειναι λιγο αλλα το 2-0 για την γιουβεντους και με το μυαλο τις στο τοπικο ντερμπι με την τορινο μπορει να ειναι ενα καλα σκορ :)

Χρηστο δεν παιζω καθε μερα στοιχημα.εχω ριξει κουπονι για την παρασκευη.ο χρονος ειναι σε βαρος μας να ξερεις.Τα σκορ δεν τα παιζω ποτε προτιμω ασιατικα η διπλες ευκαιριες.αν παιζεις πανω απο 200 ευρω δεν αξιζει να παιζεις σκορ για μενα.τωρα για 1 ευρω το ριχνω και οτι γινει.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Χρηστο δεν παιζω καθε μερα στοιχημα.εχω ριξει κουπονι για την παρασκευη.ο χρονος ειναι σε βαρος μας να ξερεις.Τα σκορ δεν τα παιζω ποτε προτιμω ασιατικα η διπλες ευκαιριες.αν παιζεις πανω απο 200 ευρω δεν αξιζει να παιζεις σκορ για μενα.τωρα για 1 ευρω το ριχνω και οτι γινει.
ναι μαν δεν ειπα τιποτα :) εγω θα το παιξω αυτο το 2-0 σε σινδιασμο με κανα 2-3 ακομα κανα 0,30 λεπτα :) κτλ βασικα για μενα το στοιχημα πρεπει να ειναι παιχνιδι και να το παιζουμε απο χαρα και κεφι δηλαδη με το μικροτερο ποσο για το οσο το δυνατο μεγαλυτερο κερδος :). Μια που το στοιχημα ειναι αποδοση πρεπει να κυνηγαμε την αποδοση :) ανεξαρτητος πιθανοτητων :grin: Με καθαρο μυαλο και ταπεινο παραλιλα σκεφτομαστε πολυ καλυτερα :) :) Ο καθενας εχει τον τροπο του απλα για μενα αποφασισα να κανω αυτα που ξερουμε ολοι πραξη δηλαδη να αρχισω ταπεινα αλλα και ουτε να ανεβω οπως εκανα γιατι αυτα τα εκανα με παθος παρορμυτισμο και αφου απο το στοιχημα δεν εχω δει κανεναν κερδισμενο οτι λεω ειναι προσοπικες μου αποψεις γνωμη :) Δεν πρεπει να παιζουμε ουτε 0,1 λεπτο με αγχος μετα παυει να ειναι στοιχημα :) Αρχισα και κοιμαμε ξανα καλα απο τοτε που εκοψα το live ακομα θελω λιγο χρονο κτλ :) Το στοιχημα το καραγουσταρω αλλα απο εδω και τωρα πρεπει να παιζω με μυαλο να μας φοβονται οι μπουκ που λεει ο λογος και αυτο γινεται μονο με μικροποσα για πολυ μεγαλυτερα κερδη :) με ηρεμια...ΥΓ.. εννοειτε ενα παραπανο οτι τα σκορ τα πεζουμε με ελαχιστα λεφτα :) :)ΥΓ.. Πρεπει να παιζουμε με πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια :) ΥΓ2 Χωρίς τις μικρές πέτρες οι μεγάλες δεν μπορούν να αρμολογηθούν. Ούτε τα αγκωνάρια να ισοζυγισθούν :) :)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παρακολουθα αυτον αν θες αυτος παιζει παντα μικρα ποσα και παει για εκατομμυρια εχει και σαιτ.ριξε κανα ψιλο σε αυτον αν θες....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

φιορεντίνα διπλό

πάοκ ισοπαλία

σαχτάρ διπλό

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Tι ματσαρα ειδαμε παλι χθες. Η Μπαγερν επαιξε μπαλα απο αλλο πλανητη.
Σαν την γατα με το ποντικι τους ειχε τους Αγγλους
Τους εβγαλε τα πνευμονια, τους πηγαινε οπου ηθελε τους εβαλε και 2 γκολακια και ευχαριστημενοι να ειναι.
Ομαδαρα !!! Μια απο τις καλυτερες που εχουν παρει μερος στην ιστορια του Τσαμπιονς Λιγκ.
Μακαρι να το παρει και φετος και να ειναι η πρωτη ομαδα που θα σηκωσει κουπα 2 φορες στα καπακια.

Περιμενω ηττα του ΠΑΟΚ στην τουμπα σημερα να παω ταμειο !!!  :sunglasses:

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
τα διπλά lyon και basel πως τα βλέπετε σήμερα ?
τα έχω ήδη παιγμένα μαζί με τα 2 χθεσινά διπλά και αν βγουν πάω για καλή μπάνκα !!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Tι ματσαρα ειδαμε παλι χθες. Η Μπαγερν επαιξε μπαλα απο αλλο πλανητη.
Σαν την γατα με το ποντικι τους ειχε τους Αγγλους
Τους εβγαλε τα πνευμονια, τους πηγαινε οπου ηθελε τους εβαλε και 2 γκολακια και ευχαριστημενοι να ειναι.
Ομαδαρα !!! Μια απο τις καλυτερες που εχουν παρει μερος στην ιστορια του Τσαμπιονς Λιγκ.
Μακαρι να το παρει και φετος και να ειναι η πρωτη ομαδα που θα σηκωσει κουπα 2 φορες στα καπακια.

Περιμενω ηττα του ΠΑΟΚ στην τουμπα σημερα να παω ταμειο !!!  :sunglasses:
τρομερη μπαλα (αν και οι αλλοι παιζαν με 10), μου θυμισε την μπαρτσα στα καλα της προ τριετιας τετραετιας, αλλα με ακομα πιο ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο  

τα διπλά lyon και basel πως τα βλέπετε σήμερα ?
τα έχω ήδη παιγμένα μαζί με τα 2 χθεσινά διπλά και αν βγουν πάω για καλή μπάνκα !!
καλη επιτυχια μαν...ειναι δυσκολα παιχνιδια....ειδικα το μακαμπι-βασιλεια

φιορεντίνα διπλό

πάοκ ισοπαλία

σαχτάρ διπλό
εχουν παιχτει απο χθες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like