Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Και με Λιβερπουλ? παει για Οβερ και αυτο
Στο επομενο για νικη

Δεν τον βλεπω καλα τον Μητρογλα με τα ματσακια που μου λετε
Ελπιζω να μην παιζει Β Εθνικη Αγγλιας τους χρονου
νομιζω οτι μπορουσε να περιμενει μεχρι το καλοκαιρι να πηγαινε σε μια ομαδα που να παιζει εξασφαλισμενα Α εθνικη ενταξει τωρα διχνει να την εχει πουτσισει η φουλαμ αλλα πιπη εκει ειναι αγγλια ολα γινονται :)  1,44 δινουν απο τωρα την λιβερπουλ για την μεθεπομενη αγωνιστικη φαντασου να κερδισει η λιβερπουλ την αρσεναλ και χασει η φουλαμ απο την γιουναιτεντ το 2πλο θα φτασει 1,30 τις λιβερπουλ τοτε :)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ήταν μεγάλος πειρασμός αυτό το 9αρι για νίκη της Σέφιλντ στην παράταση. Δεν άντεξα και το έριξα, με πιθανότερο να πάρω τ' αρχίδια μου πάλι  :grin:

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AJ4822957210F  - Flash    Ώρα στοιχήματος:  05/02/2014 00:00:26 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Σέφιλντ Γιουν. – Νίκη στην Παράταση Φούλαμ v Σέφιλντ Γιουν.
(Μέθοδος Νίκης) 04/02/2014 Κανένα 9.00 Ανοικτό

το κάρφωσε η ομαδάρα.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η φούλαμ άμα δε φτιάξει την άμυνα της άμεσα τότε ειναι σίγουρο ότι θα πέσει.
Αύριο 1 ρεάλ τι λέτε;

Εχει τρυπια αμυνα η αληθεια ειναι. Με Μητρογλου στην επιθεση ενας λογος ακομα να το παιζουμε Οβερ
Την Ρεαλ που την ειδα (οχι στον προηγουμενο...αλλα στον παραπροηγουμενο αγωνα που επαιζε στην εδρα της και ηρθε 1-0).. ΔΕΝ μου αρεσε καθολου
Αν παιζει ετσι θα κανει γκελες και πρωταθλημα στην Ατλετικο

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
νομιζω οτι μπορουσε να περιμενει μεχρι το καλοκαιρι να πηγαινε σε μια ομαδα που να παιζει εξασφαλισμενα Α εθνικη ενταξει τωρα διχνει να την εχει πουτσισει η φουλαμ αλλα πιπη εκει ειναι αγγλια ολα γινονται :)  1,44 δινουν απο τωρα την λιβερπουλ για την μεθεπομενη αγωνιστικη φαντασου να κερδισει η λιβερπουλ την αρσεναλ και χασει η φουλαμ απο την γιουναιτεντ το 2πλο θα φτασει 1,30 τις λιβερπουλ τοτε :)

Συμφωνω Χρησταρα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
είθε να 'ναι πάντα κουλή η άμυνα της Φούλαμ να με στέλνει ταμείο  :grin:

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AJ4822957210F  - Flash    Ώρα στοιχήματος:  05/02/2014 00:00:26 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Σέφιλντ Γιουν. – Νίκη στην Παράταση Φούλαμ v Σέφιλντ Γιουν.
(Μέθοδος Νίκης) 04/02/2014 Κανένα 9.00 Κερδισμένο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τυπε εχω δει.. τι θελεις να πεις ?
Οτι θα ειναι καλα για τον Μητρογλου να παιζει στα Β της Αγγλιας επειδη εχουνε δυνατο πρωταθλημα ?
Απο το να επαιζε στο Ελληνικο πρωταθλημα θα ειναι πολυ καλυτερα.Θα τον παρακολουθουν
οι καλες ομαδες της Αγγλιας.Θα παιζει με δυνατους αντιπαλους και θα φανει περισσοτερο.Τα λεφτα του
θα τα παιρνει ετσι και αλλιως.Οποτε στα αρχιδια του του Μητρο αν θα παιζει β η γ.2,5 εκ για 4 χρονια
εχει υπογραψει.Και αν αξιζει θα παει σε πιο μεγαλη ομαδα και θα περνει παραπανω.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
λιονταρι γιατι δεν παιζεις την ρομα :) :) που οπως δειχνει να το θελει πιο πολυ το κυπελλο απο  οτι η ρεαλ :) Και η ρομα ειναι μεγαλη οντοτιτα και τα παει καλα φετος κερδισε την γιουβεντους ασχετως απουσιων ροτεισον του κοντε :) μην σε επιρεασω θα επεζα ρομα :) :) παρα την ρεαλ :) :)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Απο το να επαιζε στο Ελληνικο πρωταθλημα θα ειναι πολυ καλυτερα.Θα τον παρακολουθουν
οι καλες ομαδες της Αγγλιας.Θα παιζει με δυνατους αντιπαλους και θα φανει περισσοτερο.Τα λεφτα του
θα τα παιρνει ετσι και αλλιως.Οποτε στα αρχιδια του του Μητρο αν θα παιζει β η γ.2,5 εκ για 4 χρονια
εχει υπογραψει.Και αν αξιζει θα παει σε πιο μεγαλη ομαδα και θα περνει παραπανω.

Θα τον πουλαγε παλι μορε μετα το Μουντιαλ.. ειναι καλος παιχτης οπου και να επαιζε σκοραρε αυτος
Τελως παντων μακαρι να παει καλα εκει που ειναι και το καλοκαιρι να βοηθησει την εθνικαρα με τις γκολαρες του

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
λιονταρι γιατι δεν παιζεις την ρομα :) :) που οπως δειχνει να το θελει πιο πολυ το κυπελλο απο  οτι η ρεαλ :) Και η ρομα ειναι μεγαλη οντοτιτα και τα παει καλα φετος κερδισε την γιουβεντους ασχετως απουσιων ροτεισον του κοντε :) μην σε επιρεασω θα επεζα ρομα :) :) παρα την ρεαλ :) :)

Κι η ρόμα με ψηνει λίγο χρησταρα, θα περιμένω να δω αύριο τελευταία νέα για ενδεκάδες και θα κρίνω

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
λιονταρι γιατι δεν παιζεις την ρομα :) :) που οπως δειχνει να το θελει πιο πολυ το κυπελλο απο  οτι η ρεαλ :) Και η ρομα ειναι μεγαλη οντοτιτα και τα παει καλα φετος κερδισε την γιουβεντους ασχετως απουσιων ροτεισον του κοντε :) μην σε επιρεασω θα επεζα ρομα :) :) παρα την ρεαλ :) :)

έχεις ένα δίκιο, γίγαντα. Ο Κριστιάνο θα παίξει ή ισχύει η τιμωρία λόγω της κόκκινης που δέχτηκε με την Μπιλμπάο;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Κι η ρόμα με ψηνει λίγο χρησταρα, θα περιμένω να δω αύριο τελευταία νέα για ενδεκάδες και θα κρίνω
η ρομα εκει που εφτασε μονο το κυπελλο τις εμεινε για φετος. Πρωταθλημα δεν παιρνει ουτε με αιτηση του νομου 105 :) Οποτε ευκαιρια να τα δωσει ολα για ολα :) Η ναπολι αρχισε να χανει απο τον καθε πικραμενο :) δεν εχει το βαρος τις φανελας τις ρομα :) δεν εχει φορμα κτλ κτλ :) αν ειναι ο αγωνας στην εδρα τις ρομα θα εχει 60000 λαο + οτι ειναι ντερμπι του νοτου να τα δωσουν ακομα πιο πολυ οι ρωμαιοι :) η τζιαλοροσι :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
έχεις ένα δίκιο, γίγαντα. Ο Κριστιάνο θα παίξει ή ισχύει η τιμωρία λόγω της κόκκινης που δέχτηκε με την Μπιλμπάο;
παιδια ειναι κυπελλα δεν χρειαζεται πολλα πολλα :) η ατλετικο μαδριτης δειχνει οτι ειναι για τα καλα ανεβασμενη και μετα ειναι και ντερμπι τις ιδιας πολης  ενω ρομα ναπολι δεν ειναι τις ιδιας πολης αλλα ενα παιχνιδι 230 χιλιομετρων απο πολη σε πολη. Οι παιχτες που παιζουν στοιχημα οταν βλεπουν 2 ομαδες απο την ιδια πολη να παιζουν αναμεταξυ τους  το παιζουν χ τον αγωνα :) οταν εχουν καποια χιλιομετρα μακρια εκει πανε και με το φαβορι απο καμια φορα ας ειναι παλι μεταξυ δυνατων ομαδων αν δουν την φορμα καλυτερη τις μιας εναντι τις αλληνης :) :) :) :) :) :) :)

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
αν μπορεις για να μην κανουμε ολοι καινουριους λογαριασμους email ποσταρε εδω οτι ποσταρει ο τυπος.....
Εννοειται οτι θα ποσταρω οτι λεει ο μαγκας
Λοιπον εχω μια ιδεα αν ειναι τοσο καλος (εμεις που γραφουμε εδω συχνα ειμαστε περιπου 20) ενα νεο mail account να φτιαχει καποιος απο εμας,   εχει 1 μηνα τσαμπε προβλεψη, ειπαμε ειμαστε περιπου 20 ισως και παραπανω,  αρα 20 μηνες και παραπανω τσαμπε προβλεψεις για σκεφτειτε το .....
Αν μου στειλει login account και password (μπορει να το εχει κανει δεν εχω δει το fake new mail account που εφτιαξα για το μαγκα) και εχει tips θα τα ποσταρω asap
Kaλημερα  αλανια και καλα κερδη σε ολους μας

μλοις τωρα το ειδα οι αγγλοι προτεινουν

PAOK - OFI
Tip: AH-1 PAOK (odd: 1.60) τα παιρνεις αν ο ΠΑΟΚ κερδισει με 2 goal διαφορα (τουλαχιστον έτσι νομίζω)

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον εχω μια ιδεα αν ειναι τοσο καλος (εμεις που γραφουμε εδω συχνα ειμαστε περιπου 20) ενα νεο mail account να φτιαχει καποιος απο εμας,   εχει 1 μηνα τσαμπε προβλεψη, ειπαμε ειμαστε περιπου 20 ισως και παραπανω,  αρα 20 μηνες και παραπανω τσαμπε προβλεψεις για σκεφτειτε το .....
Αν μου στειλει login account και password (μπορει να το εχει κανει δεν εχω δει το fake new mail account που εφτιαξα για το μαγκα) και εχει tips θα τα ποσταρω asap

PAOK - OFI
Tip: AH-1 PAOK (odd: 1.60) τα παιρνεις αν ο ΠΑΟΚ κερδισει με 2 goal διαφορα (τουλαχιστον έτσι νομίζω)

Καλημέρα φίλε X.

Έχω είδη στείλει email στο τύπο κ μου απάντησε την ίδια μέρα. Είναι Ούγγρος κ παίζει asian handicap περισσότερο.

Δωρεάν είναι μόνο ο Φεβρουάριος.

Για σήμερα δε δίνει τπτ, αλλα έχει βγάλει από σήμερα για αύριο το παρακάτω..

18:45  06.02.2014
Netherlands, Eredivisie
Utrecht - Zwolle  Tip: Utrecht AH0 @1,70 (PinnacleSports)

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
1
Το  ίδιο  μήνυμα πήρα  κι  εγώ  τώρα  το  μεσημέρι .

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

PAOK - OFI

με νίκη ΠΑΟΚ 2 γκολ και άνω, κερδίζεις, με ακριβώς ένα γκολ σου επιστρέφει τα λεφτά σου

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο Τέλης στο στοιχημαν έχει πάρει τον κατήφορο; 1.75 βλέπω

House of Fun