Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
καλή ερώτηση. Γιατί ρωτάς όμως;;;

Για να πονταρω Φουλαμ. Αν και δεν ειναι σε καλη κατασταση λογω τραυματισμου πιστευω οτι με τα αποτυχημενα αποτελεσματα που εχει η Φουλαμ θα κανει τα παντα να σκοραρει για να αναδειχτει απο τις νικες της

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
λουκουμι ο αγωνας της φουλαμ αποψε. διαλεχτε και φορτωστε. νικη φουλαμ, πρωτη γκολ σεφιλντ, οβερ 2.5, χαμος
ο προεδρος τις ειναι πακιστανος δεν ξερει τι εχει απο χρημα αλλα  τον βλεπω του χρονου στην τσαμπιονσιπ να πινει τσαι στην κερκιδα :cheesy: τωρα παιζει μεσα στην μαντσεστερ γιουναιτεντ αν χασει και κερδισει η λιβερπουλ την αρσεναλ την μεθεπομενη αγωνιστικη παιζει στην εδρα τις με την λιβερπουλ :zfuck: αλλα ας χασει πρωτα με το καλο μεσα στην μαντσεστερ γιουναιτεντ :) και να κερδισει η λιβερπουλ την αρσεναλ και μετα εχει ο θεος :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
Στον επομενο αγωνα της Φουλαμ παιζει ο Μητρογλου ?
πιπη παιζει :) καμια μεταγραφη τις του ιανουαριου δεν ειχε δικαιωμα να παιξει σημερα :) Στο πρωταθλημα παιζουν ολοι :) γιαυτο τα εχωσε ο πακιστανος προεδρος τις που ειναι πιο πλουσιος και απο τον λατση τον δικο μας :) :) :)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Για να πονταρω Φουλαμ. Αν και δεν ειναι σε καλη κατασταση λογω τραυματισμου πιστευω οτι με τα αποτυχημενα αποτελεσματα που εχει η Φουλαμ θα κανει τα παντα να σκοραρει για να αναδειχτει απο τις νικες της

α, για να πονταρεις στον επόμενο αγώνα της, θες. Δεν ξέρω, ψάξε και διάβασε τα τελευταία νέα πριν τον αγώνα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πιπη παιζει :) καμια μεταγραφη τις δεν ειχε δικαιωμα να παιξει σημερα στο πρωταθλημα παιζουν ολοι γιαυτο τα εχωσε ο πακιστανος προεδρος τις που ειναι πιο πλουσιος και απο τον λατση τον δικο μας :) :) :)

είναι αλήθεια τόσο πλούσιος; Εγώ ξέρω ότι οι Πακιστανοί υπάρχουν είτε για να πουλάνε cd, είτε για να εκτονώνονται πάνω τους οι χρυσαυγίτες

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
είναι αλήθεια τόσο πλούσιος; Εγώ ξέρω ότι οι Πακιστανοί υπάρχουν είτε για να πουλάνε cd, είτε για να εκτονώνονται πάνω τους οι χρυσαυγίτες
ναι μαν ο πιο πλουσιος πακιστανος στην γη :) εξ αμερικης πανεξυπνος με πτυχια κτλ κτλ :) εχει και ομαδα nfl στην αμερικη :) αλλα των βλεπω Β εθνικη :) αλλα πολλα πολλα μην λεμε εκει αγγλια ειναι ολα γινονται :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ειναι συνηθες τυπε τους πιο πλουσιους να τους βρισκεις στις πιο φτωχες χωρες. ριξε μια ματια στο φορμπς να δεις μεξικα βραζιλιες ινδιες μεσα. ειναι λογικο επισης.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ήταν μεγάλος πειρασμός αυτό το 9αρι για νίκη της Σέφιλντ στην παράταση. Δεν άντεξα και το έριξα, με πιθανότερο να πάρω τ' αρχίδια μου πάλι  :grin:

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AJ4822957210F  - Flash    Ώρα στοιχήματος:  05/02/2014 00:00:26 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Σέφιλντ Γιουν. – Νίκη στην Παράταση Φούλαμ v Σέφιλντ Γιουν.
(Μέθοδος Νίκης) 04/02/2014 Κανένα 9.00 Ανοικτό

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
ο προεδρος τις ειναι πακιστανος δεν ξερει τι εχει απο χρημα αλλα  τον βλεπω του χρονου στην τσαμπιονσιπ να πινει τσαι στην κερκιδα :cheesy: τωρα παιζει μεσα στην μαντσεστερ γιουναιτεντ αν χασει και κερδισει η λιβερπουλ την αρσεναλ την μεθεπομενη αγωνιστικη παιζει στην εδρα τις με την λιβερπουλ :zfuck: αλλα ας χασει πρωτα με το καλο μεσα στην μαντσεστερ γιουναιτεντ :) και να κερδισει η λιβερπουλ την αρσεναλ και μετα εχει ο θεος :)

Μεσα στην Μανσεστερ παιζει ? Θα το παιξω οβερ
Για νικη βλεπουμε στα επομενα

Τα Πακια στην Αγγλια εχουνε λεφτα ρε

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
Μεσα στην Μανσεστερ παιζει ? Θα το παιξω οβερ
Για νικη βλεπουμε μετα απο τα επομενα
ναι και μετα στην εδρα της με την λιβερπουλ :)  1,20 ο ασσος την μαν γιου με την φουλαμ καλυτερα οβερ εχεις δικιο :) :)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
ναι και μετα στην εδρα της με την λιβερπουλ :)

Και με Λιβερπουλ? παει για Οβερ και αυτο
Στο επομενο για νικη

Δεν τον βλεπω καλα τον Μητρογλα με τα ματσακια που μου λετε
Ελπιζω να μην παιζει Β Εθνικη Αγγλιας τους χρονου

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.717
Πόντοι
606
Στο επομενο για νικη
αν χασει τωρα η φουλαμ και νικησει η λιβερπουλ την αρσεναλ στο επομενο φουλαμ λιβερπουλ θα πεσουν κορμια εγω 2πλο θα το παιξω τοτε κανα 50 ευρω το λεω απο τωρα αλλα πρεπει πρωτα να κερδισει η λιβερπουλ την αρσεναλ αλλιως δεν το παιζω :) πιπη νομιζω καπου που ειχα διαβασει στην matcmoney ενας αγγλος ειδικος την δινει την φουλαμ φαβορι για να πεσει β εθνικη καλος χρησος ο μητρογλου αλλα αν η ομαδα ειναι για τα σκυλια δεν γινεται τιποτα :) αν βγαλει 2πλο μεσα στην μαντσεστερ του γιουναιτεντ κατι γινεται και δεν κερδισει η λιβερπουλ την αρσεναλ :) επεσε σε ματς φωτια τωρα που μαν γιου και λιβερπουλ κεγονται για το τσαμπιονς λινγκ :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Δεν τον βλεπω καλα τον Μητρογλα με τα ματσακια που μου λετε
Ελπιζω να μην παιζει Β Εθνικη Αγγλιας τους χρονου

Η φούλαμ άμα δε φτιάξει την άμυνα της άμεσα τότε ειναι σίγουρο ότι θα πέσει.
Αύριο 1 ρεάλ τι λέτε;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366