LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
εγώ πόνταρα να κερδίσει η Οξφόρδη. Για να δούμε...
1 Όξφορντ Γιουν. Μπέρι v Όξφορντ Γιουν.
(Τελικό αποτέλεσμα) 04/02/2014 Κανένα 5.00 Ανοικτό
και γω τυπε. μεθυστικο![]()
μήπως πρέπει να κοντράρουμε τη Φούλαμ στην παραταση;
καλή ερώτηση. Γιατί ρωτάς όμως;;;Στον επομενο αγωνα της Φουλαμ παιζει ο Μητρογλου ?
καλή ερώτηση. Γιατί ρωτάς όμως;;;
ο προεδρος τις ειναι πακιστανος δεν ξερει τι εχει απο χρημα αλλα τον βλεπω του χρονου στην τσαμπιονσιπ να πινει τσαι στην κερκιδαλουκουμι ο αγωνας της φουλαμ αποψε. διαλεχτε και φορτωστε. νικη φουλαμ, πρωτη γκολ σεφιλντ, οβερ 2.5, χαμος
πιπη παιζειΣτον επομενο αγωνα της Φουλαμ παιζει ο Μητρογλου ?
Για να πονταρω Φουλαμ. Αν και δεν ειναι σε καλη κατασταση λογω τραυματισμου πιστευω οτι με τα αποτυχημενα αποτελεσματα που εχει η Φουλαμ θα κανει τα παντα να σκοραρει για να αναδειχτει απο τις νικες της
πιπη παιζεικαμια μεταγραφη τις δεν ειχε δικαιωμα να παιξει σημερα στο πρωταθλημα παιζουν ολοι γιαυτο τα εχωσε ο πακιστανος προεδρος τις που ειναι πιο πλουσιος και απο τον λατση τον δικο μας
![]()
![]()
![]()
ναι μαν ο πιο πλουσιος πακιστανος στην γηείναι αλήθεια τόσο πλούσιος; Εγώ ξέρω ότι οι Πακιστανοί υπάρχουν είτε για να πουλάνε cd, είτε για να εκτονώνονται πάνω τους οι χρυσαυγίτες
είναι αλήθεια τόσο πλούσιος; Εγώ ξέρω ότι οι Πακιστανοί υπάρχουν είτε για να πουλάνε cd, είτε για να εκτονώνονται πάνω τους οι χρυσαυγίτες
ο προεδρος τις ειναι πακιστανος δεν ξερει τι εχει απο χρημα αλλα τον βλεπω του χρονου στην τσαμπιονσιπ να πινει τσαι στην κερκιδατωρα παιζει μεσα στην μαντσεστερ γιουναιτεντ αν χασει και κερδισει η λιβερπουλ την αρσεναλ την μεθεπομενη αγωνιστικη παιζει στην εδρα τις με την λιβερπουλ
αλλα ας χασει πρωτα με το καλο μεσα στην μαντσεστερ γιουναιτεντ
και να κερδισει η λιβερπουλ την αρσεναλ και μετα εχει ο θεος
![]()
ναι και μετα στην εδρα της με την λιβερπουλΜεσα στην Μανσεστερ παιζει ? Θα το παιξω οβερ
Για νικη βλεπουμε μετα απο τα επομενα
ναι και μετα στην εδρα της με την λιβερπουλ![]()
αν χασει τωρα η φουλαμ και νικησει η λιβερπουλ την αρσεναλ στο επομενο φουλαμ λιβερπουλ θα πεσουν κορμια εγω 2πλο θα το παιξω τοτε κανα 50 ευρω το λεω απο τωρα αλλα πρεπει πρωτα να κερδισει η λιβερπουλ την αρσεναλ αλλιως δεν το παιζωΚαι με Λιβερπουλ? παει για Οβερ και αυτο
Στο επομενο για νικη
Δεν τον βλεπω καλα τον Μητρογλα με τα ματσακια που μου λετε
Ελπιζω να μην παιζει Β Εθνικη Αγγλιας τους χρονου
Eχεις δει Β εθνικη Αγγλιας καθολου;Και με Λιβερπουλ? παει για Οβερ και αυτο
Στο επομενο για νικη
Δεν τον βλεπω καλα τον Μητρογλα με τα ματσακια που μου λετε
Ελπιζω να μην παιζει Β Εθνικη Αγγλιας τους χρονου