Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
πες μου απο τα 4 γκρουπς σου ποια ειναι η πιο μικρη αποδοση που μπορει να κατσει??

αν μου δώσεις λίγο χρόνο θα σου ανεβάσω και αγώνες να δούμε πως θα τα ρίξουμε. ειλικρινά τα χω μελετήσει καλά και αν το στήσουμε καλά θα κάνουμε καλό ταμείο ;)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
φιλε σε ολο τον κοσμο υπαρχουν εκατομμυρια παικτες στοιχηματος , ειναι και αυτα επαγγελματα.Ειδικα στο εξωτερικο παιζει παρα πολυ.Η Ελλαδα και σαυτο τον τομεα πισω ειναι.Συμφωνω με αυτο που λες για το πειθαρχημενος , στοχους και οραμα αλλα διαφωνω με την Χωρα που βρισκομαστε στο να υπαρξουν αυτα.Να δουλευες εξω να τα κυνηγαγες αλλα στην Ελλαδα τι να κυνηγησεις?Οταν βρισκεις στην Ελλαδα με 400 ευρω δουλεια στα 25 σου χρονια τα 1000 ευρω ποτε θα τα φτασεις ξερεις σε ποια ηλικια?οικογενεια με 400 θα κανεις η θα ξεκινησεις στα 40 σου?Πηγαινε δουλεψε σε μια εταιρια τυπου icap και ελα πες μου μετα για το οραμα σου.Ρωτα και τον πατερα σου ποσα χρονια δουλευε σαν σκυλι και οι κοποι του μιας ζωης (που σε εμαθε να κρινεις εμενα χωρις να με ξερεις και να με λες ρεμπελο) ποση συνταξη παιρνει και αν ειναι ευχαριστημενος?

φιλικα παντα αδελφε αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα.

Ρε bro, εσύ δεν λες ότι ξενυχτάς κάθε μέρα και ξυπνάς στις δύο; Και ότι μόνο τουρισμό κάνεις;
Από τα λεγόμενα σου σε κρίνω, πώς αλλιώς;

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
έχω βρει αυτούς εδώ τους 7 αγώνες. Λέω να διαλέξω εν τέλη 4 απ αυτούς να φτιάξω 4 ομάδες (με τα αντίστοιχα 3 πιθανά σκορ τους) , αλλά να τα ζηταω σε σύστημα π.χ. δυάδες η τριάδες.. :think:

west ham-swansea   1-1   1-2  1-3

leverkouzen-stutgard 2-1 3-1 3-0

schalke-wolvsurg 2-1 3-1 2-2

cardif- norwits 2-1 2-0 3-1

everton-aston villa  2-1 1-1 2-2

barca-valencia 2-0 2-1 3-0

cagliari- fiorentina 1-2 1-1 1-3

έχει κανείς καμιά ιδέα;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η μπάρτσα θα φάει γκολ πάντως, είναι σίγουρο. Εδώ της έβαλε γκολ ο βύντρας

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ρε bro, εσύ δεν λες ότι ξενυχτάς κάθε μέρα και ξυπνάς στις δύο; Και ότι μόνο τουρισμό κάνεις;
Από τα λεγόμενα σου σε κρίνω, πώς αλλιώς;

Και ο Τατσοπουλος εχει πηδηξει την μιση Αθηνα το πιστευεις?

Ασε τι λεω ρε μποι μεσα εδω ολοι τουρισμο κανουμε γιαυτο ειναι το σαιτ.

Τεσπα δεν μασαμε ξεχασετο......

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλησπέρα...Καλημέρα...

Έριξα Σήμερα Μια Βιαστική Ματιά Στο Φόρουμ & Είδα Τα Προγνωστικά Σου !
Όταν Πήγα Στο Πρακτορείο (Παίζω ΟΠΑΠ Μόνο Προς Το Παρόν) Για Να Ρίξω 2 Δελτία (Κάτι Ψιλοεβραίους) Το Ένα Δελτίο Ήταν Με Τα Προγνωστικα Σου...Από Τη Φευγαλέα Ματιά Που Έριξα Όμως Έκανα Λάθος & Είχα Την Εντύπωση Ότι Όλα Τα Μάτς Τα Είχες 2-3 Γκολ & Έτσι Τα Έριξα !!!
Τώρα Γύρισα Κοιτάω Αποτελέσματα & Πάω Ταμείο !!!  :rockon:
Πουτάνα Τύχη Άμα Θέλει Να Στα Δώσει !!!  :boobies:
Πάντως Thanx Tύπε !! Με Τη Βοήθεια Σου Έκανα Μια Ψιλομαγιά Για ΣΚ !!!  ;)
;)

τριάδα για σάββατο :

μίλαν άσσος

γουίγκαν άσσος

λέστερ διπλό

μπόμπες σαββάτου :

λεβαδειακός x ή διπλό

άστον βίλα x ή διπλό

βέρντερ βρέμης διπλό

σεβίλλη διπλό

γουέστ χαμ άσσος

φιορεντίνα διπλό

μονακό διπλό

μπαρτσελόνα x (με το αβαντάζ γκολ)

σάντερλαντ x ή διπλό

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
έχω βρει αυτούς εδώ τους 7 αγώνες. Λέω να διαλέξω εν τέλη 4 απ αυτούς να φτιάξω 4 ομάδες (με τα αντίστοιχα 3 πιθανά σκορ τους) , αλλά να τα ζηταω σε σύστημα π.χ. δυάδες η τριάδες.. :think:

west ham-swansea   1-1   1-2  1-3

leverkouzen-stutgard 2-1 3-1 3-0

schalke-wolvsurg 2-1 3-1 2-2

cardif- norwits 2-1 2-0 3-1

everton-aston villa  2-1 1-1 2-2

barca-valencia 2-0 2-1 3-0

cagliari- fiorentina 1-2 1-1 1-3

έχει κανείς καμιά ιδέα;

Μαν μου η θα τα βαλεις σε συστημα και θα ζητας δυαδες και τριαδες η θα τα βαλεις σε γκρουπς.και τα δυο ειναι συστηματα.Τωρα αυτο που θες εσυ και γκρουπς και δυαδες τριαδες στο ιδιο κουπονι δεν νομιζω να γινεται αλλα ρωτησετο στον οπαπ.Απο τα σκορ που εχεις βρει τις αποδοσεις τις εχεις δει οι λιγοτερες που δινουν ποιες ειναι?Θα το παιξεις με 0.30 η θα φορτωσεις κιαλλα?

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Μαν μου η θα τα βαλεις σε συστημα και θα ζητας δυαδες και τριαδες η θα τα βαλεις σε γκρουπς.και τα δυο ειναι συστηματα.Τωρα αυτο που θες εσυ και γκρουπς και δυαδες τριαδες στο ιδιο κουπονι δεν νομιζω να γινεται αλλα ρωτησετο στον οπαπ.Απο τα σκορ που εχεις βρει τις αποδοσεις τις εχεις δει οι λιγοτερες που δινουν ποιες ειναι?Θα το παιξεις με 0.30 η θα φορτωσεις κιαλλα?

ίσως φοτώσα κάτι ψιλά γτ όπως σου πα είναι καλά μελετημένα. θα τη ψάξω τη δουλειά και βλέποντας και κάνοντας..

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ίσως φοτώσα κάτι ψιλά γτ όπως σου πα είναι καλά μελετημένα. θα τη ψάξω τη δουλειά και βλέποντας και κάνοντας..

δλδ να σου βγει κοστος 100 ευρω και τα λιγοτερα που παιρνεις ποσα ειναι?

για δεστο γιατι αν εχουν αποδοσεις 6 και 7 τα αδυνατα πας για λιγα.Ισα ισα να κερασεις κανα τσιπουρο τον χρησταρα και καμια κονσερβα χταποδακι με λαδι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
;)

τριάδα για σάββατο :

μίλαν άσσος

γουίγκαν άσσος

λέστερ διπλό

μπόμπες σαββάτου :

λεβαδειακός x ή διπλό

άστον βίλα x ή διπλό

βέρντερ βρέμης διπλό

σεβίλλη διπλό

γουέστ χαμ άσσος

φιορεντίνα διπλό

μονακό διπλό

σάντερλαντ x ή διπλό

Η τριάδα είναι καλή αλλά κοίτα λίγο την λέστερ, για πόσο ακόμα θα νικάει σερί, κι η μπόρνμουθ είναι σχετικά ανεβασμένη. Δε θέλω να επηρεάσω βέβαια.
Απ' τις μπόμπες καταρχήν η μονακό και η φιορεντίνα δεν είναι μπόμπες,  η έβερτον πιο πολύ και λιγότερο η νιουκαστλ δεν πιστεύω να σπάσουν

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τριάδα κυριακής :

νάπολι διπλό

νότιγχαμ άσσος

πάοκ διπλό

μπόμπες κυριακής :

εργοτέλης διπλό

τζένοα άσσος

αλμερία διπλό

ολυμπιακός under

σασουόλο άσσος

ζούλτε βάρεγκεμ άσσος

σοσιεδάδ x ή διπλό

εσπανιόλ x ή διπλό

πανθρακικός x ή διπλό

αθλέτικικ μπιλμπάο x

λυών διπλό

μπάγερν x

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
δλδ να σου βγει κοστος 100 ευρω και τα λιγοτερα που παιρνεις ποσα ειναι?

για δεστο γιατι αν εχουν αποδοσεις 6 και 7 τα αδυνατα πας για λιγα.Ισα ισα να κερασεις κανα τσιπουρο τον χρησταρα και καμια κονσερβα χταποδακι με λαδι.

χαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η τριάδα είναι καλή αλλά κοίτα λίγο την λέστερ, για πόσο ακόμα θα νικάει σερί, κι η μπόρνμουθ είναι σχετικά ανεβασμένη. Δε θέλω να επηρεάσω βέβαια.
Απ' τις μπόμπες καταρχήν η μονακό και η φιορεντίνα δεν είναι μπόμπες,  η έβερτον πιο πολύ και λιγότερο η νιουκαστλ δεν πιστεύω να σπάσουν
πιστεύω θα νικήσει η λέστερ όντως είναι η έκπληξη της τσάμπιονσιπ και έχει και απόσταση ασφαλείας απο την κπρ και δεύτερη να τελειώσει στο τέλος θα έχει ανέβει στην πρέμιερ απευθείας,οπότε έχει ένα ρίσκο το διπλό...αλλά και τι να παίξω το under ή 2-3 goal της κπρ :think: η μονακό είναι βόμβα λόγω απόδοσης όπως και η φιορεντίνα η μονακό τώρα πήρε δανεικό τον μπερμπάτοφ που ήθελε ο πάοκ  :tooth: :tooth: :tooth: γιατί η απώλεια του φαλκάο είναι τεράστια όπως και η φιορεντίνα που έχει τραυματια τον τζιουζέπε ρόσι  ;)

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
;)

τριάδα για σάββατο :

μίλαν άσσος

γουίγκαν άσσος

λέστερ διπλό

μπόμπες σαββάτου :

λεβαδειακός x ή διπλό

άστον βίλα x ή διπλό

βέρντερ βρέμης διπλό

σεβίλλη διπλό

γουέστ χαμ άσσος

φιορεντίνα διπλό

μονακό διπλό

σάντερλαντ x ή διπλό

θα σε ακολουθησω γιατι εισαι σε δαιμονισμενη ρεντα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
καλημερα στο παρεακι και καλο μηνα!!!
χωρις καμια μελετη και καθαρα απο εμπνευση, μου εχει κολλησει η κοντρα της εβερτον
επισης και το Χ του παο

αυτα, παω για  :coffee:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
καλημερα. εχω παιξει ανατροπη τον παοκ 1,5 ευρω :) απο 1 σε 2 :) Και παω τωρα στο προποτζηδικο για να παιξω την γιουβεντους με την ιντερ ανατροπη απο 2 σε 1 παλι 1,5 ευρω :) Και να πιω ενα ζεστο κακαο :) :) :)

KOUBANIS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
33
Πόντοι
1
γεια στην παρεα και απο μενα.... δεν ξερω αλλα θα παω να παιξω την δυαδα Φουλαμ και Αρης!!!! την επομενη η Φουλαμ παει στην Γιουναιτ ενω ο Αρης αν δεν κερδιζει απο σημερα θα πει γεια!!!!!

Επισκέπτης
καλημερα. εχω παιξει ανατροπη τον παοκ 1,5 ευρω :) απο 1 σε 2 :) Και παω τωρα στο προποτζηδικο για να παιξω την γιουβεντους με την ιντερ ανατροπη απο 2 σε 1 παλι 1,5 ευρω :) Και να πιω ενα ζεστο κακαο :) :) :)

καλημέρα χρηστάρα
ελπίζω να επέστρεψες ανανεωμένος και να  :knockinb: τα μπούκια

πάω να φτιάξω καφέ και να δω το κουπόνι γιατί είμαι με την τσίμπλα στο μάτι  :rockon:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Χρησταρα καλημερα και καλα κερδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom