pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
μπορει με το μυριο που εχει να γινει αντμιν στο μπου λεμε
κατι εγινε και σημερα.περασε η δυαδα με τα οβερακια.καλησπερα.
λαμποραλ-εφες αντερ 149,5
παρτιζαν-κουμπαν αντερ 143,5
νιμ-τουρ οβερ
γραναδα-θελτα οβερ
καλη επιτυχια σε ολους..
δύο σκοράκια για ζέσταμα για το σκ.
Μετά τιμής
ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ γαμιάς των μπουκιδων
Η Αϊντραχ δεν είναι τόσο κακή ομάδα......αλλά και η Ντόρτμουντ δεν είναι αυτή που ήταν.....αξιολυπητη η ντορτμουντ πραγματικα...με την ψυχη στον κωλο να κερδιζει την ουραγο
Καεν οβερ, ντιζον νο γκολ, σατορου 1
Για ενα γκολ δεν τα πηρες.Μαλακια.Πουτάνα καέν με βίασες
για σήμερα :
ντιζόν under
παρί 2-3 goal
ντόρτμουντ 2-3 goal
ρωσικη ρουλετα ειναι τα δυο τελευταια βασει αποδοσεων
να ρωτήσω κάτι για όποιον ξέρει.
θέλω να παίξω σύστημα r group σκορ στον ΟΠΑΠ. αν π.χ. επιλέξω 4 ομάδες ρα ρβ ργ ρδ και η κάθε ομάδα έχει 3 σκορ της ίδιας ομάδας, αν βάλω σύστημα 2 (δηλαδή ψάχνω δυάδες) κερδίζω αρκεί να πιάσω τουλάχιστον απο ένα σκορ σε 2 γκρούπ;
σόρυ αν σας βάζω δύσκολα..αλλά βοηθήστε με να σας βοηθήσω να κονομήσουμε το σκ
να ρωτήσω κάτι για όποιον ξέρει.
θέλω να παίξω σύστημα r group σκορ στον ΟΠΑΠ. αν π.χ. επιλέξω 4 ομάδες ρα ρβ ργ ρδ και η κάθε ομάδα έχει 3 σκορ της ίδιας ομάδας, αν βάλω σύστημα 2 (δηλαδή ψάχνω δυάδες) κερδίζω αρκεί να πιάσω τουλάχιστον απο ένα σκορ σε 2 γκρούπ;
σόρυ αν σας βάζω δύσκολα..αλλά βοηθήστε με να σας βοηθήσω να κονομήσουμε το σκ
Αφού στα εξήγησε ωραία ο ματζέστικ, τι δεν κατάλαβες;
δεν το γνωριζω αυτο γιατι ουσιαστικα ειναι συστημα στο τετραγωνο.γιατι δεν το ριχνεις απλο ρε φιλε. 24.3 ευρω κοστιζει.
Στους Alpha male η δουλειά τους είναι βασικό στοιχείο της προσωπικότητας και απτή απόδειξη ότι είσαι πειθαρχημένος, με στόχους, όραμα κτλ. Με αυτήν την έννοια καλό θα ήταν να βρεις και εσύ μία αντί να ρεμπελεύεις όλη μέρα.
ε και ποιο ειναι το προβλημα;τα σκορ παιζονται και μονα.....ριξε συστημα 1,2,3,4θέλω να κάνω μαγεία.. έχω βρει 4 αγώνες με 3 πιθανά σκορ ο κάθε αγώνας. Τα χω μελετήσει αρκετά και αν βοηθήσετε θα πάμε για άντερα. Επειδή βέβαια είναι δύσκολο έως απίθανο να πιάσω και τους 4 αγώνες τα σκορ τους θα προτιμούσα με κάποιο τρόπο να το δώσω σύστημα και να ζητάω τους 2 απ τους 4 για παράδειγμα ή τους 3.
θέλω να κάνω μαγεία.. έχω βρει 4 αγώνες με 3 πιθανά σκορ ο κάθε αγώνας. Τα χω μελετήσει αρκετά και αν βοηθήσετε θα πάμε για άντερα. Επειδή βέβαια είναι δύσκολο έως απίθανο να πιάσω και τους 4 αγώνες τα σκορ τους θα προτιμούσα με κάποιο τρόπο να το δώσω σύστημα και να ζητάω τους 2 απ τους 4 για παράδειγμα ή τους 3.