Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
δύο σκοράκια για ζέσταμα για το σκ.

Μετά τιμής

ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ γαμιάς των μπουκιδων :sunglasses:

Συνημμένα

• skoraki1.PNG
    skoraki1.PNG
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 23

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα.

λαμποραλ-εφες   αντερ 149,5
παρτιζαν-κουμπαν αντερ 143,5

νιμ-τουρ      οβερ
γραναδα-θελτα οβερ

καλη επιτυχια σε ολους..
κατι εγινε και σημερα.περασε η δυαδα με τα οβερακια. :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
αξιολυπητη η ντορτμουντ πραγματικα...με την ψυχη στον κωλο να κερδιζει την ουραγο  :jerking:
Η Αϊντραχ δεν είναι τόσο κακή ομάδα......αλλά και η Ντόρτμουντ δεν είναι αυτή που ήταν.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ολοι πιασαμε μια δυαδα σημερα

μια δυαδα αρχιδια..... :grin: :grin:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
για σήμερα :

ντιζόν under

παρί 2-3 goal

ντόρτμουντ 2-3 goal

Καλησπέρα...Καλημέρα...

Έριξα Σήμερα Μια Βιαστική Ματιά Στο Φόρουμ & Είδα Τα Προγνωστικά Σου !
Όταν Πήγα Στο Πρακτορείο (Παίζω ΟΠΑΠ Μόνο Προς Το Παρόν) Για Να Ρίξω 2 Δελτία (Κάτι Ψιλοεβραίους) Το Ένα Δελτίο Ήταν Με Τα Προγνωστικα Σου...Από Τη Φευγαλέα Ματιά Που Έριξα Όμως Έκανα Λάθος & Είχα Την Εντύπωση Ότι Όλα Τα Μάτς Τα Είχες 2-3 Γκολ & Έτσι Τα Έριξα !!!
Τώρα Γύρισα Κοιτάω Αποτελέσματα & Πάω Ταμείο !!!  :rockon:
Πουτάνα Τύχη Άμα Θέλει Να Στα Δώσει !!!  :boobies:
Πάντως Thanx Tύπε !! Με Τη Βοήθεια Σου Έκανα Μια Ψιλομαγιά Για ΣΚ !!!  ;)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
να ρωτήσω κάτι για όποιον ξέρει.

θέλω  να παίξω σύστημα r group σκορ στον ΟΠΑΠ. αν π.χ. επιλέξω 4 ομάδες ρα ρβ ργ ρδ και η κάθε ομάδα έχει 3 σκορ της ίδιας ομάδας, αν βάλω σύστημα 2 (δηλαδή ψάχνω δυάδες) κερδίζω αρκεί να πιάσω τουλάχιστον απο ένα σκορ σε 2 γκρούπ;

σόρυ αν σας βάζω δύσκολα..αλλά βοηθήστε με να σας βοηθήσω να κονομήσουμε το σκ :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

θέλω  να παίξω σύστημα r group σκορ στον ΟΠΑΠ. αν π.χ. επιλέξω 4 ομάδες ρα ρβ ργ ρδ και η κάθε ομάδα έχει 3 σκορ της ίδιας ομάδας, αν βάλω σύστημα 2 (δηλαδή ψάχνω δυάδες) κερδίζω αρκεί να πιάσω τουλάχιστον απο ένα σκορ σε 2 γκρούπ;

σόρυ αν σας βάζω δύσκολα..αλλά βοηθήστε με να σας βοηθήσω να κονομήσουμε το σκ :)

Αφού στα εξήγησε ωραία ο ματζέστικ, τι δεν κατάλαβες; :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

θέλω  να παίξω σύστημα r group σκορ στον ΟΠΑΠ. αν π.χ. επιλέξω 4 ομάδες ρα ρβ ργ ρδ και η κάθε ομάδα έχει 3 σκορ της ίδιας ομάδας, αν βάλω σύστημα 2 (δηλαδή ψάχνω δυάδες) κερδίζω αρκεί να πιάσω τουλάχιστον απο ένα σκορ σε 2 γκρούπ;

δεν το γνωριζω αυτο γιατι ουσιαστικα ειναι συστημα στο τετραγωνο.γιατι δεν το ριχνεις απλο ρε φιλε. 24.3 ευρω κοστιζει.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
δεν το γνωριζω αυτο γιατι ουσιαστικα ειναι συστημα στο τετραγωνο.γιατι δεν το ριχνεις απλο ρε φιλε. 24.3 ευρω κοστιζει.

θέλω να κάνω μαγεία.. έχω βρει 4 αγώνες  με 3 πιθανά σκορ ο κάθε αγώνας. Τα χω μελετήσει αρκετά και αν βοηθήσετε θα πάμε για άντερα. Επειδή βέβαια  είναι δύσκολο έως απίθανο να πιάσω και τους 4 αγώνες τα σκορ τους θα προτιμούσα με κάποιο τρόπο να το δώσω σύστημα και να ζητάω τους 2 απ τους 4 για παράδειγμα ή τους 3.
:think:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Στους Alpha male η δουλειά τους είναι βασικό στοιχείο της προσωπικότητας και απτή απόδειξη ότι είσαι πειθαρχημένος, με στόχους, όραμα κτλ. Με αυτήν την έννοια καλό θα ήταν να βρεις και εσύ μία αντί να ρεμπελεύεις όλη μέρα.

φιλε σε ολο τον κοσμο υπαρχουν εκατομμυρια παικτες στοιχηματος , ειναι και αυτα επαγγελματα.Ειδικα στο εξωτερικο παιζει παρα πολυ.Η Ελλαδα και σαυτο τον τομεα πισω ειναι.Συμφωνω με αυτο που λες για το πειθαρχημενος , στοχους και οραμα αλλα διαφωνω με την Χωρα που βρισκομαστε στο να υπαρξουν αυτα.Να δουλευες εξω να τα κυνηγαγες αλλα στην Ελλαδα τι να κυνηγησεις?Οταν βρισκεις στην Ελλαδα με 400 ευρω δουλεια στα 25 σου χρονια τα 1000 ευρω ποτε θα τα φτασεις ξερεις σε ποια ηλικια?οικογενεια με 400 θα κανεις η θα ξεκινησεις στα 40 σου?Πηγαινε δουλεψε σε μια εταιρια τυπου icap και ελα πες μου μετα για το οραμα σου.Ρωτα και τον πατερα σου ποσα χρονια δουλευε σαν σκυλι και οι κοποι του μιας ζωης (που σε εμαθε να κρινεις εμενα χωρις να με ξερεις και να με λες ρεμπελο) ποση συνταξη παιρνει και αν ειναι ευχαριστημενος?

φιλικα παντα αδελφε αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θέλω να κάνω μαγεία.. έχω βρει 4 αγώνες  με 3 πιθανά σκορ ο κάθε αγώνας. Τα χω μελετήσει αρκετά και αν βοηθήσετε θα πάμε για άντερα. Επειδή βέβαια  είναι δύσκολο έως απίθανο να πιάσω και τους 4 αγώνες τα σκορ τους θα προτιμούσα με κάποιο τρόπο να το δώσω σύστημα και να ζητάω τους 2 απ τους 4 για παράδειγμα ή τους 3.
ε και ποιο ειναι το προβλημα;τα σκορ παιζονται και μονα.....ριξε συστημα 1,2,3,4

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

πες μου απο τα 4 γκρουπς σου ποια ειναι η πιο μικρη αποδοση που μπορει να κατσει??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom