Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εχει δυσκολεψει πολυ το στοιχημα τυπε
Σπανε μεχρι και τα 1.20 (Ιντερ για παραδειγμα) και κατι 1,12 βγαινουν με την ψυχη στο στομα (Τσελσι για παραδειγμα)

Ειμαι βαθυτατα προβληματισμενος  :think:
Εχουν ευκολεψει ομως κατι 2.0 2.10.Το θεμα ειναι να μαντεψεις σωστα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.997
Πόντοι
12.756
Παιδες καλησπερα.Το μακ εχει βγαλει και το τελευταιο ευρω σας πληροφορω.Ανοιγει πολυ γρηγορα δεν κολαει και ειναι ιδανικο για λαιβ στοιχημα και οτι προκυψει.

Οθονη το σκεφτομαι να ανεβασω γιατι με ψιλοαπηλησαν οτι θα με μπαναρουν και κατι τετοια και δεν τα γουσταρω αυτα.

Ανεβαζω τις οθονες οχι για να με κανετε ''βασιλια'' αλλα για να ανεβουμε ψυχολογικα να ξεσξισουμε τα μπουκερακια.

Εγω το χαβαλε μου κανω αλλα καποιοι τσινανε.......

Σημερα εβγαλα 14% επι του τζιρου μου μεχρι στιγμης και περιμενω ακομη Φιορεντιαν-Τζενοα Χ2 (0-1 τζενοα τωρα ειναι)

Να ξερετε τα μεγαλυτερα γατακια δεν ειστε εσεις αλλα τα μπουκερακιααααααα......παλι με κουλουρι θα την βγαλουν σημερα!!!! :rockon: :rockon:

Εγω σκεφτομαι να παρω τον Nipple_Lover και να παμε για σουσι μαζι με ματι βιζιτων το καλυτερο dinner :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καντε τουρισμοοοοοοο!!!!!!!!!!!! αντηλιακο και μαγιο χρειαζεστε μονο με 10 ευρω φτιαχτηκατε........

:rockon: :rockon: :rockon:

βαλε και κανα 50αρικο για να μπουνε στην Αstir Beach ,  να μην ειναι σαν τις γριες στην Λουτσα  :grin: :grin: :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.997
Πόντοι
12.756
Εχει δυσκολεψει πολυ το στοιχημα τυπε
Σπανε μεχρι και τα 1.20 (Ιντερ για παραδειγμα) και κατι 1,12 βγαινουν με την ψυχη στο στομα (Τσελσι για παραδειγμα)

Ειμαι βαθυτατα προβληματισμενος  :think:

Οντως , δυσκολευουν τα πραγματα απο εδω και στο εξης πιπη , πρεπει και τα μπουκια να μαζεψουν λεφτα , λιγες ειναι πια οι φαβορι ομαδες , αλλες εχουν χασει φορμα , αλλες δινουν την τελευταια προσπαθεια τους ..
Το θεμα ειναι να βρεθει το σημειο που θα πληρωσει καλα , γιατι για παρολι οσο παει και ειναι πιο δυσκολο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παιδες καλησπερα.Το μακ εχει βγαλει και το τελευταιο ευρω σας πληροφορω.Ανοιγει πολυ γρηγορα δεν κολαει και ειναι ιδανικο για λαιβ στοιχημα και οτι προκυψει.

Οθονη το σκεφτομαι να ανεβασω γιατι με ψιλοαπηλησαν οτι θα με μπαναρουν και κατι τετοια και δεν τα γουσταρω αυτα.
αυτες ειναι σοβαρες καταγγελιες μαν.....

4 στα 7 σημερα απο αυτα που εδωσα....αν τα επαιξε κανενας σε συστημα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.997
Πόντοι
12.756
Φιορεντινα - Τζενοα 1-2 και περιμενουμε.........ειναι νωρις ακομη αλλα ειναι υπερ μας. χ2 το εχω παιξει για 1000 ευρω να παρω πισω 3250 ευρω (10 μηνιατικα της τροικας και τα ρεστα 2 call girl σπιτι μου χωρις κωλο.)  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ : εχουνε και τον κωλο εξτρα τα μουνια λες και αγοραζω αυτοκινητο.κατσε να σφιξουν οι κωλοι να δεις που θα πηγαινουν ολα πακετο! :rockon:

Μονο κωλο , μονο κωλο  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Αν σφιξουν και αλλο οι κωλοι θα ανεβουν οι τιμες τυπε  :grin: :grin: οι καταστασεις θελουμε να σφιξουν , ολες θα δινουν κωλο μετα και ο πιο σφικτος θα ειναι ο πιο ακριβος  :grin: :grin: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Ηρθε η Τροικα και μαθανε και οι Ελληνιδες οτι πρεπει να δινουν κωλο ...την ειχαν δει δυσκολες , σε λιγο το φιλι θα ειναι εξτρα και ο κωλος στο κλασσικο προγραμμα  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.997
Πόντοι
12.756

Τι να παιξουμε τυπε , σημερα πιασαμε το τζοκερ με την χασουρα του Αρη  :rockon: :rockon: , 67 συντελεστη  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαρσειγ 21 φορες τα λεφτα μου να βαλω 1000 ευρω?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.911
Πόντοι
6.035

με μισο μπουκαλι τζονι που εχω κατεβασει
γαμαω κοσμο  :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.997
Πόντοι
12.756
Μετα τους αγωνες ολα ευκολα φαινονται

;)

Ναι οπως λεγανε και εδω οτι τους σφυριξαν τι θα ερθουν τα ματς αλλα δεν μπορουν να τα πουν , και μετα οταν εληξαν ειπαν οτι βγηκαν  ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.911
Πόντοι
6.035
παλι επιασες τα κερατα σου ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επειδη εχω σπαστει αποψε για αλλο λογο
ολος μου ο λογαριασμος στη φιορε
αν ηρθε καλος αν δεν ερθει μηδενιζω
και απο αυριο ξεκιναω μια νεα μερα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.997
Πόντοι
12.756
επειδη εχω σπαστει αποψε για αλλο λογο
ολος μου ο λογαριασμος στη φιορε
αν ηρθε καλος αν δεν ερθει μηδενιζω
και απο αυριο ξεκιναω μια νεα μερα

Γιατι σπαστηκες αγορινα ? ποιος σε πειραξε ?
ολος ο λογαριασμος στην Φιορε ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom