τύπε σήμερα πέρασε και η μίλαν με τα χίλια ζόρια όπως και η λυών
Ποιος Κασκαντερ πηγε και επαιξε σημερα Μιλαν και Λυων... να αποκαλυφθει να τον χειροκροτησουμε !!!
τύπε σήμερα πέρασε και η μίλαν με τα χίλια ζόρια όπως και η λυών
ένας τύπος έλεγε χθες βράδυ ότι θα ξεκινήσει με τον άσσο της λυώνΠοιος Κασκαντερ πηγε και επαιξε σημερα Μιλαν και Λυων... να αποκαλυφθει να τον χειροκροτησουμε !!!
Εχουν ευκολεψει ομως κατι 2.0 2.10.Το θεμα ειναι να μαντεψεις σωστα.Εχει δυσκολεψει πολυ το στοιχημα τυπε
Σπανε μεχρι και τα 1.20 (Ιντερ για παραδειγμα) και κατι 1,12 βγαινουν με την ψυχη στο στομα (Τσελσι για παραδειγμα)
Ειμαι βαθυτατα προβληματισμενος![]()
ένας τύπος έλεγε χθες βράδυ ότι θα ξεκινήσει με τον άσσο της λυών![]()
Εχουν ευκολεψει ομως κατι 2.0 2.10.Το θεμα ειναι να μαντεψεις σωστα.
τώρα να δούμε τι θα κάνει η μονακό :S
Παιδες καλησπερα.Το μακ εχει βγαλει και το τελευταιο ευρω σας πληροφορω.Ανοιγει πολυ γρηγορα δεν κολαει και ειναι ιδανικο για λαιβ στοιχημα και οτι προκυψει.
Οθονη το σκεφτομαι να ανεβασω γιατι με ψιλοαπηλησαν οτι θα με μπαναρουν και κατι τετοια και δεν τα γουσταρω αυτα.
Ανεβαζω τις οθονες οχι για να με κανετε ''βασιλια'' αλλα για να ανεβουμε ψυχολογικα να ξεσξισουμε τα μπουκερακια.
Εγω το χαβαλε μου κανω αλλα καποιοι τσινανε.......
Σημερα εβγαλα 14% επι του τζιρου μου μεχρι στιγμης και περιμενω ακομη Φιορεντιαν-Τζενοα Χ2 (0-1 τζενοα τωρα ειναι)
Να ξερετε τα μεγαλυτερα γατακια δεν ειστε εσεις αλλα τα μπουκερακιααααααα......παλι με κουλουρι θα την βγαλουν σημερα!!!!![]()
Εγω σκεφτομαι να παρω τον Nipple_Lover και να παμε για σουσι μαζι με ματι βιζιτων το καλυτερο dinner![]()
![]()
![]()
Καντε τουρισμοοοοοοο!!!!!!!!!!!! αντηλιακο και μαγιο χρειαζεστε μονο με 10 ευρω φτιαχτηκατε........
Εχει δυσκολεψει πολυ το στοιχημα τυπε
Σπανε μεχρι και τα 1.20 (Ιντερ για παραδειγμα) και κατι 1,12 βγαινουν με την ψυχη στο στομα (Τσελσι για παραδειγμα)
Ειμαι βαθυτατα προβληματισμενος![]()
αυτες ειναι σοβαρες καταγγελιες μαν.....Παιδες καλησπερα.Το μακ εχει βγαλει και το τελευταιο ευρω σας πληροφορω.Ανοιγει πολυ γρηγορα δεν κολαει και ειναι ιδανικο για λαιβ στοιχημα και οτι προκυψει.
Οθονη το σκεφτομαι να ανεβασω γιατι με ψιλοαπηλησαν οτι θα με μπαναρουν και κατι τετοια και δεν τα γουσταρω αυτα.
Φιορεντινα - Τζενοα 1-2 και περιμενουμε.........ειναι νωρις ακομη αλλα ειναι υπερ μας. χ2 το εχω παιξει για 1000 ευρω να παρω πισω 3250 ευρω (10 μηνιατικα της τροικας και τα ρεστα 2 call girl σπιτι μου χωρις κωλο.)![]()
![]()
![]()
ΥΓ : εχουνε και τον κωλο εξτρα τα μουνια λες και αγοραζω αυτοκινητο.κατσε να σφιξουν οι κωλοι να δεις που θα πηγαινουν ολα πακετο!![]()
1-0 είναι ρε τύπε άραξε ;)βρεχει γκολ εκει τυπε![]()
αυτες ειναι σοβαρες καταγγελιες μαν.....
4 στα 7 σημερα απο αυτα που εδωσα....αν τα επαιξε κανενας σε συστημα
με μισο μπουκαλι τζονι που εχω κατεβασειαυτες ειναι σοβαρες καταγγελιες μαν.....
4 στα 7 σημερα απο αυτα που εδωσα....αν τα επαιξε κανενας σε συστημα
Μετα τους αγωνες ολα ευκολα φαινονται
με μισο μπουκαλι τζονι που εχω κατεβασει
γαμαω κοσμο![]()
επειδη εχω σπαστει αποψε για αλλο λογοπαλι επιασες τα κερατα σου ?![]()
![]()
![]()
![]()
με μισο μπουκαλι τζονι που εχω κατεβασει
γαμαω κοσμο![]()
εχω 3 μπουκαλιαΜπαρουλη δεν το γυριζεις στο dimple καλυτερα......να γουσταρεις!!!!!!!!!!![]()
![]()
επειδη εχω σπαστει αποψε για αλλο λογο
ολος μου ο λογαριασμος στη φιορε
αν ηρθε καλος αν δεν ερθει μηδενιζω
και απο αυριο ξεκιναω μια νεα μερα