Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν οι αγγλοι βγουν και παλι σωστοι στην επομενη προβλεψη τους,ξανανοιγω την πορτα και θα ριχνω σε οτι τιπ βαζουν. :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μόνο η Γιούβε είναι διαχρονική αξία και ποδοσφαιρικά και στο στοίχημα!

επαψα να ασχολουμαι με το ιταλικο πρωταθλημα τυπε γιατι στηνουνε παιχνιδια  :S
μονο το ελληνικο εχει παραμεινει φωτεινος φαρος τιμιοτητας και ευ αγωνιζεσθαι  :rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.625
Πόντοι
606
καλησπερα. Παιδια ενω ειπα στον εαυτο μου δεν θα ξαναπαιξω live :) εχασα μολις τωρα 60 ευρω + 7 με την ιντερ + 22 ευρω που τρεχουν 3 δελτιακια στην βετ365 παμε στα 89 + 15 ευρω σε κατι ψιλο πονταρισματα 1,3 2,20 κτλ παλι sto live :) οποτα κουβας ψιλο καλος :). Το θεμα ειναι οτι ειπα δεν θα παιξω live και επαιξα :s&m_2: :grin:. εκτος απο την πρεμιερ μαλαισιας :grin:. Τεσπα χαρηκα πολυ με τον νιπλ :) με την ανατροπη παλι διστασα ο βλακας και εγω στο 67 την ειχα :grin: τεσπα υγεια :) Τα λεμε σε καμια 15 μερες δεν θα μπω καθολου να ηρεμισω λιγο apo το live κτλ :grin:. θα μπω μονο στην περιπτωση απο αυτα τα 3 δελτιακια που τρεχουν βγει καποιο :grin: αλλιως δεν ξαναπαιζω για 15 μερες :) σας χερετω ολους για 2 εβδομαδες να χαλαρωσω να ξανασκευτω τις μακακιες που δεν πρεπει να κανω :grin: κτλ κτλ κτλ φιλακια σε ολους :) :) παω για κακαο ζεστο θα πω στον καφετζη να με το κερασει εχθες τον εκανα καλο τζιρο :) :) :grin: :grin: Τα λεμε σε 15 μερουλες :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
επαψα να ασχολουμαι με το ιταλικο πρωταθλημα τυπε γιατι στηνουνε παιχνιδια  :S
μονο το ελληνικο εχει παραμεινει φωτεινος φαρος τιμιοτητας και ευ αγωνιζεσθαι  :rockon: :rockon: :rockon:
Έεεεεεεεεεετσι....... :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.829
Πόντοι
12.756
καλησπερα. Παιδια ενω ειπα στον εαυτο μου δεν θα ξαναπαιξω live :) εχασα μολις τωρα 60 ευρω + 7 με την ιντερ + 22 ευρω που τρεχουν 3 δελτιακια στην βετ365 παμε στα 89 + 15 ευρω σε κατι ψιλο πονταρισματα 1,3 2,20 κτλ παλι sto live :) οποτα κουβας ψιλο καλος :). Το θεμα ειναι οτι ειπα δεν θα παιξω live και επαιξα :s&m_2: :grin:. εκτος απο την πρεμιερ μαλαισιας :grin:. Τεσπα χαρηκα πολυ με τον νιπλ :) με την ανατροπη παλι διστασα ο βλακας και εγω στο 67 την ειχα :grin: τεσπα υγεια :) Τα λεμε σε καμια 15 μερες δεν θα μπω καθολου να ηρεμισω λιγο apo το live κτλ :grin:. θα μπω μονο στην περιπτωση απο αυτα τα 3 δελτιακια που τρεχουν βγει καποιο :grin: αλλιως δεν ξαναπαιζω για 15 μερες :) σας χερετω ολους για 2 εβδομαδες να χαλαρωσω να ξανασκευτω τις μακακιες που δεν πρεπει να κανω :grin: κτλ κτλ κτλ φιλακια σε ολους :) :) παω για κακαο ζεστο θα πω στον καφετζη να με το κερασει εχθες τον εκανα καλο τζιρο :) :) :grin: :grin: Τα λεμε σε 15 μερουλες :grin:

:'( :'( κριμα για τα χαμενα Χρησταρα , αλλα οπως λες και εσυ πρεπει να τιθασεύεις την παρόρμηση και να μην βαζεις πολλα στα live , και εγω εχω χασει πολλα λεφτα σε λαιβ , χανοντας και ξαναβαζοντας για να ρεφαρω  :( :( :(
Προσπαθησε να αποφυγεις το λαιβ για λιγο καιρο , ριχνε κανα ψιλο σε κανα δελτιο το πρωι , που ειναι καθαρο το μυαλο και δεν εχεις την αδρεαλινη στην τσιτα οπως με τα λαιβ...
Μην εξαφανιστεις ρε φιλε 15 μερες  :'( :'( :'(  κανε ενα μπρεικ για 2 μερες , κανε κανα περπατημα να ηρεμησει το κεφαλι σου και να ξεχαστεις και ελα απο εδω να τα λεμε , εστω και αν δεν παιζεις  :) :) :) :) :) :) :)

Επισκέπτης
:'( :'( κριμα για τα χαμενα Χρησταρα , αλλα οπως λες και εσυ πρεπει να τιθασεύεις την παρόρμηση και να μην βαζεις πολλα στα live , και εγω εχω χασει πολλα λεφτα σε λαιβ , χανοντας και ξαναβαζοντας για να ρεφαρω  :( :( :(
Προσπαθησε να αποφυγεις το λαιβ για λιγο καιρο , ριχνε κανα ψιλο σε κανα δελτιο το πρωι , που ειναι καθαρο το μυαλο και δεν εχεις την αδρεαλινη στην τσιτα οπως με τα λαιβ...
Μην εξαφανιστεις ρε φιλε 15 μερες  :'( :'( :'(  κανε ενα μπρεικ για 2 μερες , κανε κανα περπατημα να ηρεμησει το κεφαλι σου και να ξεχαστεις και ελα απο εδω να τα λεμε , εστω και αν δεν παιζεις  :) :) :) :) :) :) :)

:thumbsup:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.740
Πόντοι
5.006
ελα ρε αδελφε οπως λεει ο νιπλ εχει δικιο ετσι ξηγησου....παιζε ξερα ετσι για τη πλακα και ασε το live λιγο καιρο...αλλα μην εξαφανιστεις.... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom