Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ο Πανθρακικός κερδίζει 4-1;;; Είμαστε σοβαροί ρε;
ολα ειναι πιθανα στο ελληνικο πρωταθλημα τυπε
ακομα και να ληξει 5-4 ο παοκ
ο Πανθρακικός κερδίζει 4-1;;; Είμαστε σοβαροί ρε;
Όντως 0-0 έληξε....αυτοί, από τότε που έφυγε ο Μουρίνιο, εξαφανίστηκαν.....
Μόνο η Γιούβε είναι διαχρονική αξία και ποδοσφαιρικά και στο στοίχημα!συναγωνιζονται με την Μιλαν ποια απο τις δυο θα ειναι η βασιλισσα του κουβα καθε ΣΚ
Μόνο η Γιούβε είναι διαχρονική αξία και ποδοσφαιρικά και στο στοίχημα!
Έεεεεεεεεεετσι.......επαψα να ασχολουμαι με το ιταλικο πρωταθλημα τυπε γιατι στηνουνε παιχνιδια :S
μονο το ελληνικο εχει παραμεινει φωτεινος φαρος τιμιοτητας και ευ αγωνιζεσθαι
καλησπερα. Παιδια ενω ειπα στον εαυτο μου δεν θα ξαναπαιξω live εχασα μολις τωρα 60 ευρω + 7 με την ιντερ + 22 ευρω που τρεχουν 3 δελτιακια στην βετ365 παμε στα 89 + 15 ευρω σε κατι ψιλο πονταρισματα 1,3 2,20 κτλ παλι sto live οποτα κουβας ψιλο καλος . Το θεμα ειναι οτι ειπα δεν θα παιξω live και επαιξα . εκτος απο την πρεμιερ μαλαισιας . Τεσπα χαρηκα πολυ με τον νιπλ με την ανατροπη παλι διστασα ο βλακας και εγω στο 67 την ειχα τεσπα υγεια Τα λεμε σε καμια 15 μερες δεν θα μπω καθολου να ηρεμισω λιγο apo το live κτλ . θα μπω μονο στην περιπτωση απο αυτα τα 3 δελτιακια που τρεχουν βγει καποιο αλλιως δεν ξαναπαιζω για 15 μερες σας χερετω ολους για 2 εβδομαδες να χαλαρωσω να ξανασκευτω τις μακακιες που δεν πρεπει να κανω κτλ κτλ κτλ φιλακια σε ολους παω για κακαο ζεστο θα πω στον καφετζη να με το κερασει εχθες τον εκανα καλο τζιρο Τα λεμε σε 15 μερουλες
Έεεεεεεεεεετσι.......
αλλο ενα θελουμε για πιασουμε το 4-6 γκολ
εληξε...το πιασαμε το 4-6 γκολ στον ΠΑΟΚ
ωραιος τυπε , ποσο εδινε ?
:'( :'( κριμα για τα χαμενα Χρησταρα , αλλα οπως λες και εσυ πρεπει να τιθασεύεις την παρόρμηση και να μην βαζεις πολλα στα live , και εγω εχω χασει πολλα λεφτα σε λαιβ , χανοντας και ξαναβαζοντας για να ρεφαρω
Προσπαθησε να αποφυγεις το λαιβ για λιγο καιρο , ριχνε κανα ψιλο σε κανα δελτιο το πρωι , που ειναι καθαρο το μυαλο και δεν εχεις την αδρεαλινη στην τσιτα οπως με τα λαιβ...
Μην εξαφανιστεις ρε φιλε 15 μερες :'( :'( :'( κανε ενα μπρεικ για 2 μερες , κανε κανα περπατημα να ηρεμησει το κεφαλι σου και να ξεχαστεις και ελα απο εδω να τα λεμε , εστω και αν δεν παιζεις
εληξε...το πιασαμε το 4-6 γκολ στον ΠΑΟΚ
ελα ρε αδελφε οπως λεει ο νιπλ εχει δικιο ετσι ξηγησου....παιζε ξερα ετσι για τη πλακα και ασε το live λιγο καιρο...αλλα μην εξαφανιστεις.... :Sκαλησπερα. Παιδια ενω ειπα στον εαυτο μου δεν θα ξαναπαιξω live εχασα μολις τωρα 60 ευρω + 7 με την ιντερ + 22 ευρω που τρεχουν 3 δελτιακια στην βετ365 παμε στα 89 + 15 ευρω σε κατι ψιλο πονταρισματα 1,3 2,20 κτλ παλι sto live οποτα κουβας ψιλο καλος . Το θεμα ειναι οτι ειπα δεν θα παιξω live και επαιξα . εκτος απο την πρεμιερ μαλαισιας . Τεσπα χαρηκα πολυ με τον νιπλ με την ανατροπη παλι διστασα ο βλακας και εγω στο 67 την ειχα τεσπα υγεια Τα λεμε σε καμια 15 μερες δεν θα μπω καθολου να ηρεμισω λιγο apo το live κτλ . θα μπω μονο στην περιπτωση απο αυτα τα 3 δελτιακια που τρεχουν βγει καποιο αλλιως δεν ξαναπαιζω για 15 μερες σας χερετω ολους για 2 εβδομαδες να χαλαρωσω να ξανασκευτω τις μακακιες που δεν πρεπει να κανω κτλ κτλ κτλ φιλακια σε ολους παω για κακαο ζεστο θα πω στον καφετζη να με το κερασει εχθες τον εκανα καλο τζιρο Τα λεμε σε 15 μερουλες
ελα ρε αδελφε οπως λεει ο νιπλ εχει δικιο ετσι ξηγησου....παιζε ξερα ετσι για τη πλακα και ασε το live λιγο καιρο...αλλα μην εξαφανιστεις.... :S
το ειχανε προχθες οι βλαχοπαντρεμενοι
παλι χαμηλα παιζεις
3ΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ :
Μονακό 2-3 goal
Πάοκ άσσος
Φούλαμ 2-3 goal