Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αφου διαβαζεις τις παλιοφυλλαδες μαν....ξερω και ποια το γραφε αλλα δεν λεω1 Ισοπαλία ή Ουντινέζε Μίλαν v Ουντινέζε
(Διπλή Ευκαιρία) 22/01/2014 Κανένα 3.00 Κερδισμένο
2 Ισοπαλία ή Μονπελιέ Παρί Σεν Ζερμέν v Μονπελιέ
(Διπλή Ευκαιρία) 22/01/2014 Κανένα 4.50 Κερδισμένο
3 Ισοπαλία ή Φέγενορντ Άγιαξ v Φέγενορντ
(Διπλή Ευκαιρία) 22/01/2014 Κανένα 2.20 Χαμένο
αν δε σε θελει τι να λεμε τωρα![]()
1 Ισοπαλία ή Ουντινέζε Μίλαν v Ουντινέζε
(Διπλή Ευκαιρία) 22/01/2014 Κανένα 3.00 Κερδισμένο
2 Ισοπαλία ή Μονπελιέ Παρί Σεν Ζερμέν v Μονπελιέ
(Διπλή Ευκαιρία) 22/01/2014 Κανένα 4.50 Κερδισμένο
3 Ισοπαλία ή Φέγενορντ Άγιαξ v Φέγενορντ
(Διπλή Ευκαιρία) 22/01/2014 Κανένα 2.20 Χαμένο
αν δε σε θελει τι να λεμε τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
Οταν στα ελεγα εγω οτι δεν πιανεις ουτε ΔΕ![]()
![]()
![]()
ειπα να το παιξω σκιουροςαφου διαβαζεις τις παλιοφυλλαδες μαν....ξερω και ποια το γραφε αλλα δεν λεω
Ναι στα πεναλτυ και η μαλακια ειναι οτι δεν διωχνουν τον Μογιεςτον ήπιε η γιουναιτεντ?
Στο 117 παιζω με 17 αποδοση ετσι για το χαβαλε 5 ευρω, σαντερλαντ
Το βαζει στο 119 & το το τρωει στο 120 ,τα γραφω γιατι θα σπασω το tablet γαμω την πουτανα μου γαμω την γιουναιτεν![]()
![]()
Στο 117 παιζω με 17 αποδοση ετσι για το χαβαλε 5 ευρω, σαντερλαντ
Το βαζει στο 119 & το το τρωει στο 120 ,τα γραφω γιατι θα σπασω το tablet γαμω την πουτανα μου γαμω την γιουναιτεν![]()
![]()
Η μπάρτσα παίζει και να το κάνει 1-5, γενικά είναι τρελή, μπορεί να χάσει και 3-0
πάντως αυτή τη στιγμή την έχουμε στο καναβάτσο (εγώ την έχω και χαντικαπ + 1,5 η Λεβάντε σε χοντρό μπετ )
και ο χρόνος κυλά υπέρ μας
το 2-3 γκολ είναι το πιο πιθανό, αλλά δεν είναι και άσχημη ιδέα να το δέσεις αν είναι παρολί αυτό που πιάνεις και με μεγάλη απόδοση![]()
![]()
![]()
Αυτα τα 2 τα βλεπω αναποδα :SΣτην ευρωλίγκα ίσως παίξω ΤΣΣΚΑ οβερ 151,5 και ΠΑΟ αντερ 148,5