Επισκέπτης
να ριξω 5 χιλιαρικα;
τώρα είδα το ποστ
ελπίζω να τα ριξες πριν προλάβει και πέσει η απόδοση
να ριξω 5 χιλιαρικα;
Ωραιος σε ακουσα (αλλα πολη κοντρα ρε συ με τις γριες)βαλε μετροπολισ ειμαι στην αναμονη να μιλισω να βγω στον αερα εχω πιει 3 μπυρες 95,5 μετροπολισ φμ και απο το εραδιο μεσο ιντερνετ
afoy ειχαμε απουσιες δεν ακουμπισαδεν συνηλθες χτες απο την αιωνια πολη......![]()
![]()
χρησταρα μπυρα βεργινα πινεις και συ σαν εμενα;afoy ειχαμε απουσιες δεν ακουμπισα![]()
![]()
![]()
ε οταν σε προκαλουνΩραιος σε ακουσα (αλλα πολη κοντρα ρε συ με τις γριες)
ναι μορε πλακα κανω αφου τα ειπαμε χθες....afoy ειχαμε απουσιες δεν ακουμπισα![]()
![]()
![]()
Τωρα αλφα φιλε μου για να κανω τζιρο τον καφετζη μου 2 ευρω η μια ενω η pils 1 eyrw h megalh δεν πηραζει να τζιραρει ο φιλοςχρησταρα μπυρα βεργινα πινεις και συ σαν εμενα;
κι εγω γουσταρω αλφα......καλη μπιραΤωρα αλφα φιλε μου για να κανω τζιρο τον καφετζη μου 2 ευρω η μια ενω η pils 1 eyrw h megalh δεν πηραζει να τζιραρει ο φιλος![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μιλησω οσο πιο αντικειμενικα μπορω , δικαιολογησε τους για λιγο , για 2 παιχνιδια ξαναηρθαν στην Α' Εθνικη σε γεματα γηπεδα.ε οταν σε προκαλουντι να κανεις
αντι να πουν κανε την παλαβη
ολη την ημερα μας εχουν κανει το κεφαλι σαν καζανι που φτιαχνουν μαρμελαδα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι αφου τα ξεραμε απλα να προσμενεις καπως την ητα τις ομαδας σου ειναι καπως ενταξει ασχημαναι μορε πλακα κανω αφου τα ειπαμε χθες....![]()
![]()
Θα μιλησω οσο πιο αντικειμενικα μπορω , δικαιολογησε τους για λιγο , για 2 παιχνιδια ξαναηρθαν στην Α' Εθνικη σε γεματα γηπεδα.
Απο τα αλονια στα σαλονια ε δεν ειναι λογικο να παρουν τα μυαλα τους αερα;
καληνυχτα μαν στις 24 του μηνος αν βαλει η στοιχιμαν πρεμιερ μαλαισιας θα παιξω εκει αν δεν βαλει η βετ365 που με ειπε οτι δεν θα βαλειMαγκιτες καλο βραδι, τα λεμε αυριο
Καλα να περμναμε
αντε μαν τα βγαλα κι αποψε τα λεφτα μου....καληνυχτα
Μάγκες φορτώστε το Χ2 της Ουντινέζε να πάρετε λεφτά σήμερα
Ή το σκέτο διπλό για πιο εξτριμ κέρδη![]()
![]()
να τον ακούτε τον σκίουρο![]()
![]()
![]()
μας εδωσες χρημα παλι σημερα μανκουφάλες για σας δουλεύω
η κουτσή η Παρί δεν ξέρω πως μου ξέφυγε σήμερα![]()
μας εδωσες χρημα παλι σημερα μαν
αν μου βγει 2-3 γκολ και η μπαρτσα παω και για αλλο καλο ταμειακι σημερα οπως σας τα δωσα μεσημερι