majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ριξε ενα χιλιαρικο στους βασκους μαν....αξιζει
ποσο το δινει??
ριξε ενα χιλιαρικο στους βασκους μαν....αξιζει
είναι αντίφαση το ότι πριν ρωτούσες για 500ρικα αναλήψεων σε ένα χρόνο σύνολο 5000
δεν πηραζει ειναι δικος μαςμαν μας ειπε μπαρμπαδες ο ματζεστικ
παιδια δεν εχει σημασια ποσα παιζει ο καθενας εδω σε αυτο το θρεντ ειναι να μοιραζομαστε ο ενας την γνωση του αλλουεχω φιλο πακετινιο που παιζει 2000 ευρω το σαββατοκυριακο και εγω στην καλυτερη 30 ευρω τι σχεση εχει αυτο ο καθενας παιζει οπως μπορει
δεν κοντραρομαστε ματαξυ μας αλλα με τους κουφαλες μπουκ
εδω μεσα ειμαστε ολοι ενα
και εξω ο καθενας παιζει οπως μπορει
σεβασμος στο 0,01 λεπτο γιατι τοσο μπωρει μεχρι το 1000000 ευρω ξερω παιχτη που παιζει την ζαρια 50000 ευρω και με μιλαει και εγω παιζω στο κινο 0,50 την κληρωση και ιδρωνω που λεει ο λογος
![]()
υγεια να εχουμε και να παιζουμε τζογο αν εχουμε λεφτα
![]()
![]()
![]()
να δουμε αποστολη γιουβε αυριο αντζελο κτλ μπορει να παμε στο οβερΧρησταρα η snai εχει ριξει τον ασσο της ρομα και εχει ανεβασει το διπλο της γιουβε.....![]()
μαν μας ειπε μπαρμπαδες ο ματζεστικ
Κλασικος αγωνας που ολος ο κοσμος παιζει νεξτ γκολ Μπιλμπαο και γινεται το 0-2.
Κοντρα νεξτ γκολ Βαγιαδολιδ στο 5
ο καθε παιχτης ειναι ανθρωπος ητε εχει λεφτα πολλα ητε οχι εχω ξαδερφο που εχει στην ακρη 1μυριο ευρω και δεν βαζω τα ακινιτα κτλ και ειναι στο αγχος ολοι ειναι καπως κατι κτλ ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα εδω πρεπει να ειμαστε ολοι ενα και να λεμε οτι βλεπουμε και οτι παιζουμεχρηστο μου εχεις απολυτα δικιο αλλα κ εγω οταν ποσταρα την φωτο το εγραψα απο πανω.για τυχον παρεξηγησεις.
Η φωτο μπηκε αποκλειστικα για τον Σκιουρο.
παιδια δεν εχει σημασια ποσα παιζει ο καθενας εδω σε αυτο το θρεντ ειναι να μοιραζομαστε ο ενας την γνωση του αλλουεχω φιλο πακετινιο που παιζει 2000 ευρω το σαββατοκυριακο και εγω στην καλυτερη 30 ευρω τι σχεση εχει αυτο ο καθενας παιζει οπως μπορει
δεν κοντραρομαστε ματαξυ μας αλλα με τους κουφαλες μπουκ
εδω μεσα ειμαστε ολοι ενα
και εξω ο καθενας παιζει οπως μπορει
σεβασμος στο 0,01 λεπτο γιατι τοσο μπωρει μεχρι το 1000000 ευρω ξερω παιχτη που παιζει την ζαρια 50000 ευρω και με μιλαει και εγω παιζω στο κινο 0,50 την κληρωση και ιδρωνω που λεει ο λογος
![]()
υγεια να εχουμε και να παιζουμε τζογο αν εχουμε λεφτα
![]()
![]()
![]()
οπου φτωχος και η μοιρα του![]()
φιλε μου δεν ειμαι τιποτα ο αντζελο ειναι 1000 φορες καλυτερος ανθρωπος απο εμενα απλα σαν τζογαδορος οσα μπορω να παιξω δεν εχω να χωρισω τιποτα με τον τζογαδορο που μπορει να παιξει τα ιδια με εμενα η λιγοτερα η παρα πολυ περισοτερατυπε εισαι ο leader του θρεντ. κρατας και το ηθικο ψηλα και την ενοτητα δεμενη. προεδρος του στοιχηματος παρακαλω να το βαλεις και στο αβαταρ σου.
Κλασικος αγωνας που ολος ο κοσμος παιζει νεξτ γκολ Μπιλμπαο και γινεται το 0-2.
Κοντρα νεξτ γκολ Βαγιαδολιδ στο 5
Ρεντ ??????????????
τι θα γινει ? ποτε θα στρωσεις ?
Αντε μεχρι 2-1 για παμε και ταμειο με 2-3goalελα μωρη μπιλμπαο 1-1!!!