majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
μπηκε δυο φορες απο λαθος ξεστραβωσου ΣΚΙΟΥΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
την βαγιαδολιδ λεωστο 82 ειναι
χλωμο σε κοβω![]()
θα κερδισει η εβερτον μπορει να εχει η γουεστ καινουργιο προπονητη αλλα και στον προηγουμενο αγωνα που ηταν στην κερκιδα δεν εγινε τιποτα αν και λιβερπουλ ενταξει εδω ειμαι με τον λαο θα το επαιζα 2πλο αλλα ειχα ενδιασμο στον ασσο του πλατανια και εκανα πισω αντε ρε εβερτον εφερε 1-1 μεσα στην αρσεναλ οταν το εφαγε μετα το εκανε 1-1 αρα εδω τωρα λογικα αφου δεν παιζει με το τοπ μπορει να το κανει 1-2 σαν καλυτερη ομαδα![]()
θα το κανει φιλε μουΜακαρι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν τελειωσει Χ θα το φαει , και θα ληξει 2-1
ματζεστικ γερα γαμα τα μουνια.....τους μπουκςΜουφα και αυτα ειναι παιδες??? Ολα Μουφα ???? γατακιαααααααα!!!!!
αυτη ηταν λαιβ φωτοΜουφα και αυτα ειναι παιδες??? Ολα Μουφα ???? γατακιαααααααα!!!!!
μεσα εισαι....2-1 θα ρθειτην βαγιαδολιδ λεω
οφη και εβερτον τα ειχα 2-3 γκολ και λογικα πιανω και την εβερτον,τον οφη τον επιασα
ματζεστικ γερα γαμα τα μουνια.....τους μπουκς
και να ακολουθεις ρεντμαν και λιγο χρησταρα......
Σκιουρε δες τι ποσα παιζω να ανοιξει το ματι σου γιατι εχεις μεινει στα κατοσταρικα και στα 200κοσαρικα.......
Τωρα που τα ειδες δωσε τις απαντησεις σου.........
Καταταλλα μαγκες χαβαλε κανουμε ο καθενας οσα θελει παιζει......!!
εμεις κανα πακοτινι τρωμε μονο και πινουμε κανα τσιπουρο με μεζεΚατι τυποι που ειναι μεσα σε καταστημα του οπαπ με φραπε και διαβαζουν εφημεριδα ειναι για τα πανηγυρια.
Εγω μπαινω στο μπου και σενα αλλο σαιτ διαλεγω αγωνες τα ριχνω βλεπω και κανα κωλο και περιμενω το ταμειο.........ετσι παιζουμε κυριοιιιιιιιι
αμα ερθει 2-3 γκοαλ η αθλετικο παμε για πολυ καλο ταμειοΠλατανιας under ή σημεια Χ
Αθλετικο Μπιλπαο 2-3G 1
Metz under
Νασιοναλ Μαδ G/G 1Χ
West brom 2-3G 1X
Λοιπόν, για να δούμε αν λες αλήθεια, ποντάρεις στο ματσ Ναούτικο Γκουαρανί 0,37€ δεν επικυρώνεις το στοίχημα (το αφήνεις δηλαδή δεξιά να εκκρεμεί, και ταυτόχρονα ζητάς ιστορικό λογαριασμού με το παράθυρο ακριβώς μπροστά και δίπλα από το 0,37€. Παίρνεις screenshot και το ανεβάζεις
Τότε και μόνο τότε θα μπορέσω να σε πιστέψω...
ριξε ενα χιλιαρικο στους βασκους μαν....αξιζειρε μαν τι λες που τα ειδες αυτα??
τα χιλιαρικα που ριχνω τα ειδες??
εσυ δικος μου εισαι θα σε βαλω στην ακρηεμεις κανα πακοτινι τρωμε μονο και πινουμε κανα τσιπουρο με μεζε
μαν μας ειπε μπαρμπαδες ο ματζεστικεσυ δικος μου εισαι θα σε βαλω στην ακρη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()