georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 380
- Πόντοι
- 366
τελικα για 5 χιλιαρικα μας κυνηγανε η μας κλανουνε τα αρχιδια?
αυτά τα 5.000 θα είναι πραγματικά κέρδη ή εικονικά;
τελικα για 5 χιλιαρικα μας κυνηγανε η μας κλανουνε τα αρχιδια?
δεν θα βρεις τραπεζικό και εφοριακό να ασχολείται με 5.000
αυτά τα 5.000 θα είναι πραγματικά κέρδη ή εικονικά;
ε αρα μαγκες στα αρχιδια μας συνεχιζουμε τον τουρισμο και την μαυριλα.
το μόνο που μένει είναι να κερδίσεις 5.000 στο στοίχημα![]()
ε αρα μαγκες στα αρχιδια μας συνεχιζουμε τον τουρισμο και την μαυριλα.
Σκιουρε ασε το χαβαλε.....οταν παιζω τα δικα σου βγαζω και παραπανω οποτε κανε τουρισμοοοοοοοοο 900 ευρωπουλα πηρα τις προαλλες απο τους μπουκατζηδεςςςς μου γλυψανε τα αρχιδια!!!!!
εχω ξαναγραψει καπου εδω μεσα οτι κατεβαζα μεγαλα ποσα απο την Μπετ , και μου κολλαγαν στην τραπεζα , με καποιες διαδικασιες και καμια Παναγία ξεκωλαγαν , ζητας απο την μπετ βεβαιωση κερδων και στελνει στην τραπεζα , και με το paypal ειχα στην αρχη καποια προβληματα οταν εστελνα χρημα εδω , μεγαλα ποσα παλι , αλλα τους εκοψα τον βηχα και ηρεμησαν και με αυτα , παντα τονιζω στο να μπουν μεσα σε ελληνικη τραπεζα και οχι τοσο στο να φυγουν ..![]()
![]()
αντι να μας κανουν τσιμπουκια να φερνουμε λεφτα πισω
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε που τα μουνοπανα χρεωνουν και προμήθεια εμβάσματος οταν τα φερνεις γαμω το χριστουλακο τους , και μου ειχαν μπλοκαρει και τα λεφτα , τους ειχα ριξει κατι παναγιες τοτε ..![]()
![]()
![]()
εχω ξαναγραψει καπου εδω μεσα οτι κατεβαζα μεγαλα ποσα απο την Μπετ , και μου κολλαγαν στην τραπεζα , με καποιες διαδικασιες και καμια Παναγία ξεκωλαγαν , ζητας απο την μπετ βεβαιωση κερδων και στελνει στην τραπεζα , και με το paypal ειχα στην αρχη καποια προβληματα οταν εστελνα χρημα εδω , μεγαλα ποσα παλι , αλλα τους εκοψα τον βηχα και ηρεμησαν και με αυτα , παντα τονιζω στο να μπουν μεσα σε ελληνικη τραπεζα και οχι τοσο στο να φυγουν ..![]()
![]()
αντι να μας κανουν τσιμπουκια να φερνουμε λεφτα πισω
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε που τα μουνοπανα χρεωνουν και προμήθεια εμβάσματος οταν τα φερνεις γαμω το χριστουλακο τους , και μου ειχαν μπλοκαρει και τα λεφτα , τους ειχα ριξει κατι παναγιες τοτε ..![]()
![]()
![]()
τι ποσά; λογικά πάνω από 15.000
παλια πανω απο 10χηνες , τον τελευταιο καιρο απο τις 5 χηνες και μετα υπαρχει προβλημα , που λυνεται βεβαια , αλλα θελει χρονο ..
οποτε κατεβαζω 2χιλιαρα και ειμαι κομπλε
παλια πανω απο 10χηνες , τον τελευταιο καιρο απο τις 5 χηνες και μετα υπαρχει προβλημα , που λυνεται βεβαια , αλλα θελει χρονο ..
οποτε κατεβαζω 2χιλιαρα και ειμαι κομπλε
αρα κατω απο 5 χηνες αν φερνουμε δεν υπαρχει προβλημα σωστα?? 1000 η 2 χιλιαδες η 3 χιλιαδες μας κλανουνε τα αρχιδια.?
θέλει λίγο τέχνη αυτή η δουλειά ;)
μην γαμηθεις και κατεβασεις 5 2χιλιαρα σε μια μερα ,
νομίζω ότι τώρα του κόβεις τα πόδια
δεν πειραζει , γιατι μετα σου κοβει τον τουρισμο η Τραπεζα της Ελλαδος , το σφυρανε τα μουνια απο την Τραπεζα σου στην τραπεζα της Ελλαδος και σου ερχετε συστημενο και πρεπει να τρεχεις εκει ..
μια χαρα μαγκες.
ο τροπος καταθεσεις την ιδια μερα σε διαφορετικες τραπεζες παιζει??
2 χιλιαρικα πειραιως
3 χιλιαρικα eurobank
2 χιλιαρικα alpha bank
4 χιλιαρικα εθνικη
3 χιλιαρικα citibank
2 χιλιαρικα hsbc
εχουμε προβλημα σε αυτη την περιπτωση?
επισης μπορω να το κανω απο την bet365 η δεχεται μονο ενα λογαριασμο καταθεσης....?
ΥΓ : Σκιουρε ανοιξε μας τα ματια!!!!!
μια χαρα μαγκες.
ο τροπος καταθεσεις την ιδια μερα σε διαφορετικες τραπεζες παιζει??
2 χιλιαρικα πειραιως
3 χιλιαρικα eurobank
2 χιλιαρικα alpha bank
4 χιλιαρικα εθνικη
3 χιλιαρικα citibank
2 χιλιαρικα hsbc
εχουμε προβλημα σε αυτη την περιπτωση?
επισης μπορω να το κανω απο την bet365 η δεχεται μονο ενα λογαριασμο καταθεσης....?
ΥΓ : Σκιουρε ανοιξε μας τα ματια!!!!!