Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ασο ο λιονταρης Χ ο ρεντ...αρχιδια καλαβρεζικα βγηκε τελικα  :tickedoff:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.013
Πόντοι
12.756
Να δεις που η Εβερτον θα ερθει ασσο και μετα θα τον  :zfuck: :zfuck: τον Ρεντ

Επισκέπτης
παιδια μια ερωτηση

αν φερνω συνεχεια λεφτα απο την bet365 σε ελληνικο λογαριασμο τραπεζης μου υπαρχει προβλημα?? ειναι νομιμο??

ξερει κανεις κατι??

τι απάντηση να σου δώσω ρε majestic;

η ερώτηση σου για τα τραπεζικά δεδομένα είναι νηπιακού επιπέδου

Καταχήν όταν λες συνέχεια τι εννοείς;

Πόσο συχνά; Τι ποσά; Για πόσο καιρό; Στον ίδιο λογαριασμό; Έχεις δηλωμένες καταθέσεις στην εφορία; Έχεις εισοδήματα;

Και στην εντέλει:

Αν στείλεις συνολικά 200.000 ευρώ μέσα σ ένα χρόνο μπορείς να δικαιολογήσεις από που τα έχεις;

Θα είναι κερδισμένα από το στοίχημα στην 365 ή θα κάνεις κατάθεση με paypal στην 365 και ανάληψη στον τραπεζικό λογαριασμό, δηλαδή καθαρό ξέπλυμα;

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τι πραγμα να δηλώσεις ? , τουρισμοοοοοοοοοοοοο κανε ρε τυπε

μαν μου αυτο λεω τα χρηματα που φερνω απο την bet365 σε τραπεζικους λογαριασμους μπορει να εχω προβλημα?? μπορει να τα ελεξουν?? Εγω τουρισμο θελω να κανω μονο μαυριλα.Οταν θα επιστρεψει τα χρηματα ο καθε τσοχατζοπουλος τοτε θα δηλωσω και εγω τα κερδη. Σωστος??

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τι απάντηση να σου δώσω ρε majestic;

η ερώτηση σου για τα τραπεζικά δεδομένα είναι νηπιακού επιπέδου

Καταχήν όταν λες συνέχεια τι εννοείς;

Πόσο συχνά; Τι ποσά; Για πόσο καιρό; Στον ίδιο λογαριασμό; Έχεις δηλωμένες καταθέσεις στην εφορία; Έχεις εισοδήματα;

Και στην εντέλει:

Αν στείλεις συνολικά 200.000 ευρώ μέσα σ ένα χρόνο μπορείς να δικαιολογήσεις από που τα έχεις;

Θα είναι κερδισμένα από το στοίχημα στην 365 ή θα κάνεις κατάθεση με paypal στην 365 και ανάληψη στον τραπεζικό λογαριασμό, δηλαδή καθαρό ξέπλυμα;

τωρα μιλας ωραια και θα παρεις απαντηση.

χρηματα απο την bet365 απο κερδισμενα στοιχηματα.Φορολογικη δηλωση μηδενικη.Για ποσα μιλαμε 500 ευρω την φορα αντε να το κανω δεκα φορες το χρονο να μαζευτουν 5 χιλιαρικα.Ακουω?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δικαιούστε μονάχα να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας συναλλαγμάτος για τον σκοπό τοποθέτησης στοιχημάτων μέσω της Ιστοσελίδας (ο "εγκεκριμένος σκοπός"). Δεν έχετε δικαίωμα να χρησιμοποείτε αυτή την υπηρεσία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πλην του εγκεκριμένου σκοπού (συμπεριλαμβανομένων νομισματικών επενδύσεων, κερδοσκοπικών συναλλαγών ή όποιων άλλων νομισματικών εμπορικών συναλλαγών). Αν η B2B θεωρήσει ότι χρησιμοποιείτε αυτή την υπηρεσία για οποιονδήποτε λόγο πλην του εγκεκριμένου, θα έχει το δικαίωμα να κλείσει ή να βάλει φραγή στον λογαριασμό σας και εσείς:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

χρηματα απο την bet365 απο κερδισμενα στοιχηματα.Φορολογικη δηλωση μηδενικη.Για ποσα μιλαμε 500 ευρω την φορα αντε να το κανω δεκα φορες το χρονο να μαζευτουν 5 χιλιαρικα.[size=15pt]Ακουω?[/size]

Ποιον ρωτάς αν ακούς;;; Ούτε ο γιατρός δεν ξέρει την απάντηση!

Επισκέπτης

χρηματα απο την bet365 απο κερδισμενα στοιχηματα.Φορολογικη δηλωση μηδενικη.Για ποσα μιλαμε 500 ευρω την φορα αντε να το κανω δεκα φορες το χρονο να μαζευτουν 5 χιλιαρικα.Ακουω?

με 5.000 το χρόνο ακόμη και να στηθείς στο γκισέ της Τράπεζας και να ουρλιάζεις μέχρι το μεσημέρι

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
με 5.000 το χρόνο ακόμη και να στηθείς στο γκισέ της Τράπεζας και να ουρλιάζεις μέχρι το μεσημέρι

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

είσαι σοβαρός ρε; Με 5.000 το χρόνο η εφορία σε ξεκωλιάζει

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ποιον ρωτάς αν ακούς;;; Ούτε ο γιατρός δεν ξέρει την απάντηση!

ολους σας ρωταω οποιος ξερει ας μου απαντησει.γιατι ωραιο το μπαρμπουτι αλλα μην παμε  να κανουμε και παρεα στον Ακη.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.013
Πόντοι
12.756
μαν μου αυτο λεω τα χρηματα που φερνω απο την bet365 σε τραπεζικους λογαριασμους μπορει να εχω προβλημα?? μπορει να τα ελεξουν?? Εγω τουρισμο θελω να κανω μονο μαυριλα.Οταν θα επιστρεψει τα χρηματα ο καθε τσοχατζοπουλος τοτε θα δηλωσω και εγω τα κερδη. Σωστος??

οτι ερχετε απο την Μπετ σαν κερδισμενο ειναι δικαιολογημενο , αν θες ζητα τους να σου στειλουν μια βεβαιωση κερδων και εισαι οκ
αν μεταφερεις απλα απο την Μπετ οπως και να εχει ειναι δικαιολογημενα απο το paypal , αλλα γιατι να τα στειλεις μεσο μπετ και να μην τα στειλεις απ ευθειας απο παυπαλ ?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οτι ερχετε απο την Μπετ σαν κερδισμενο ειναι δικαιολογημενο , αν θες ζητα τους να σου στειλουν μια βεβαιωση κερδων και εισαι οκ
αν μεταφερεις απλα απο την Μπετ οπως και να εχει ειναι δικαιολογημενα απο το paypal , αλλα γιατι να τα στειλεις μεσο μπετ και να μην τα στειλεις απ ευθειας απο παυπαλ ?

ε γιατι και απο το paypal ποια ειναι η διαφορα??

μιλαμε παντα να κανω μηδενικες φορολογικες δηλωσεις.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τελικα για 5 χιλιαρικα μας κυνηγανε η μας κλανουνε τα αρχιδια?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

να τα κρυψει σε κανα σεντουκι τυπε καλυτερα  :sunglasses:

URL]]

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
πάει να γίνει σουρεαλιστική η κουβέντα. Η καλύτερή μου! Για συνεχίστε!  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom