ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.412
- Πόντοι
- 5.006
:o :o :oχρηστο μην πετας τα λεφτα σου επειδη ερωτευτηκες το μαρακι
:o :o :oχρηστο μην πετας τα λεφτα σου επειδη ερωτευτηκες το μαρακι
Περσεμπάγια Σουραμπάγια @ 2.50χρηστο μην πετας τα λεφτα σου επειδη ερωτευτηκες το μαρακι
αντζελο καλημερα και σε ολα τα παιδια σε βλεπω να παιζεις παοκ για το σου κου μαζι με τον πιπη τον αρχοντα τωρα που πηρε και μαρτινς απο αλκμαρ:o :o :o
αντζελο καλημερα και σε ολα τα παιδια σε βλεπω να παιζεις παοκ για το σου κου μαζι με τον πιπη τον αρχοντα τωρα που πηρε και μαρτινς απο αλκμαρ
αλλα σκεφτεσαι και το ζεστο κουλουρι της μαριαςπαω για κουλουρι θεσσαλονικης και για ενα ζεστο κακαο σιγιου λετερ εβριθινγκ τουναιτ
δηλαδης παιζεις 20 Χ 1.05?καλησπερα 20 ευρω να μπει ενα γκολ για το 1 ημιχρονο στον αγωνα ηρακλης ψαχνων παναθηναικος. Στο πρωτο ματς το σκορ ηρθε 3-0 αν ο παναθηναικος ειναι αδερφες ας κλειστουν
1,40δηλαδης παιζεις 20 Χ 1.05?
ααα να βαλει γκολ ο Παο...οχι να μπει ενα γκολ στο πρωτο ημιχρονο..
oxi οπουδηποτε να μπει ενα γκολ ητε το βαλει ο ηρακλης ψαχνων ητε ο παναθηναικος 3-0 ηρθε το 1 ματς αν ο βαζελος θελουν να θεορουντε μεγαλη ομαδα αφου εχουν και το 3-0 υπερ τους ας παιξουν ελευθερα ετσι το σκεφτηκα για 8 ευρω αν βγει μπορει να ειναι αδερφες του παναθηναικουααα να βαλει γκολ ο Παο...οχι να μπει ενα γκολ στο πρωτο ημιχρονο..
οκ οκoxi οπουδηποτε να μπει ενα γκολ ητε το βαλει ο ηρακλης ψαχνων ητε ο παναθηναικος 3-0 ηρθε το 1 ματς αν ο βαζελος θελουν να θεορουντε μεγαλη ομαδα αφου εχουν και το 3-0 υπερ τους ας παιξουν ελευθερα ετσι το σκεφτηκα για 8 ευρω αν βγει μπορει να ειναι αδερφες του παναθηναικου
βασικα το στοιχημα ειναι βλακεια κιρονα και βλακεια ειναι γιατι 20 ευρω μπορουσα να τα παιξω σε πιο ασφαλες σημειο πονταρισμα. ενταξει δεν ειναι αδερφες του παναθηναικου αν δεν βγει δεν εχω κατι με τον κοσμο του παναθηναικου ειμαι παρορμυτικος και αν δεν βγει εγω φταιω το ειπα εδω γιατι το επαιξα και ειμαστε ολοι εδω μια παρεα ειναι βλακεια σαν στοιχημα αλα το επαιξα ΥΓ.. Η ελλαδα ειναι μεσα στην σκοπιμοτητα δεν αξιζει τετιου ειδους πονταρισματα ουτε για πλακα τωρα εγω ηπια τις ρετσινες μου με ενα φιλαρακι και το επαιξα δεν γαμιετε
1-0βασικα το στοιχημα ειναι βλακεια κιρονα και βλακεια ειναι γιατι 20 ευρω μπορουσα να τα παιξω σε πιο ασφαλες σημειο πονταρισμα. ενταξει δεν ειναι αδερφες του παναθηναικου αν δεν βγει δεν εχω κατι με τον κοσμο του παναθηναικου ειμαι παρορμυτικος και αν δεν βγει εγω φταιω το ειπα εδω γιατι το επαιξα και ειμαστε ολοι εδω μια παρεα ειναι βλακεια σαν στοιχημα αλα το επαιξα ΥΓ.. Η ελλαδα ειναι μεσα στην σκοπιμοτητα δεν αξιζει τετιου ειδους πονταρισματα ουτε για πλακα τωρα εγω ηπια τις ρετσινες μου με ενα φιλαρακι και το επαιξα δεν γαμιετε
ωχ το ακυρωσε :S