baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
εγω x2σκασε γρουσουζη 1-χ το εχω παιξει
αλλα γαμαει η παρμα εχει καλες ευκαιριες
θεμα χρονου ειναι να το βαλει
εγω x2σκασε γρουσουζη 1-χ το εχω παιξει
εγω το 1,5ευρω του χρησταρα λυπαμαι που εχωσε πανω στη παριόσοι φοβηθήκαμε τη Φούλαμ, ίσως λόγω και του κάζου που έπαθε στο πρωτάθλημα, ας πάρουμε τώρα από ένα ζευγάρι αρχίδια για να μάθουμε. Ο Σωτηρακόπουλας πάντως την πρότεινε
ασε πηραμε τα παπαρια μας με το αντερ της φουλαμ,την ιπσουιτς που ειχε απουσιες,την γανδη με τρια εκτος διπλα κλπ....παλι την πατησαμε σαν μαλακες ακουγοντας φυλλαδεςΠαίξτε διπλό τη Βαλένθια στο live, 7,5 απόδοση την δίνουν με ισσοροπημένο ματσ...
ελπιζω να μην επαιξεςΠαίξτε διπλό τη Βαλένθια στο live, 7,5 απόδοση την δίνουν με ισσοροπημένο ματσ...
καλησπερα παιδια η ταπεινη μου γνωμη η ισπανια εχει χαλασει πολυ ως προς το <φυσιολογικο> αποτελεσμα και 2 φορε παραπανω οτι στο κυπελλο πρεπει να ειναι η χωρα οπου το κυπελλο το γραφουν τελειως μα τελειως στα παλια τους τα παπουτσια καπως εξερουντε οι τοπ ομαδες γιατι εκει πεφτει μανουρα αλλα ετσι οπως εχω δει μαλλων αντιληφθει καλυτερα να παιξουμε κυπελλο στο μπαχρειν παρα στην ισπανια Ενταξει θα μου πει καποιος στην αγγλια δεν γινονται εκπληξεις ναι στην αγγλια γινονται στο κυπελλο εκπληξεις αλλα εκει ειναι αγγλια εδω εχουμε μια μεσογειακη με αραβικες κατα το ημισυ ριζες χωρα(ανδαλουσια κυριως ) και περιμενουμε καπως πιο βατα τα παιχνιδια ακομα και στο κυπελλο Και ομως οχι ειναι τελειως αδιαφοροι στο κυπελλο ακομα και η μπιλμπαο που εχει παρει 1 τονο κυπελλα. Προσωπικα η ισπανια Α εθνικη και Β εθνικη αξιζει να παιχτει καλα στο τελος των πρωταθληματων πρωτα ο θεος υγεια να εχουμε μεχρι τοτε Τωρα ετσι οπως δειχνουν τα γεγονοτα η ισπανια εχει γινει πιο δυσκολη απο την αγγλια
entajei η τριαδα βγηκε μπαρο παραγματικα φιλε την γαλλια ακομα και τους αβεντζερς να παρει η παρι σεν ζερμεν δεν την βαζω πολλα λεφτα εχω δεν εχω η γαλλια δεν ειναι για τζογαδορους γιατι γιατι δεν εχει μπεσα για τζογαδορους ειναι 1 η ελλαδα μακραν δεν την παιζω φιλε μου γιατι δεν ξερω ποτε θα στυθουν η οχι και μετα το χαος ενταξει στην καρδια μου ειναι η αγγλια και η ιταλια και φυσικα η ελλαδα και ισπανια μονο στο τελοςεγω το 1,5ευρω του χρησταρα λυπαμαι που εχωσε πανω στη παρι
ελπιζω να μην επαιξες
ελπιζω να μην επαιξες
τό ριξα τώρα, Χ2 και 2
εγω x2
αλλα γαμαει η παρμα εχει καλες ευκαιριες
θεμα χρονου ειναι να το βαλει
παραείναι χοντρό ομάδα γ' εθνικής (έστω κι αν της αρμόζει να είναι σε ανώτερη κατηγορία) να αποκλείει διαδοχικά 2 ομάδες α' εθνικής
μέσα είσαι (στον κουβά)
εχασε μαν προ ενος λεπτου σιγουρο γκολdraw no bet στο 1.95 λες να αξίζει;
εχασε μαν προ ενος λεπτου σιγουρο γκολ
ελπιζω να μην βγει τουμπα
Ο αγραφος νομος η ομαδα που χανει τις ευκαιριες δεχεται το γκολ.εχασε μαν προ ενος λεπτου σιγουρο γκολ
ελπιζω να μην βγει τουμπα
1 λατσιο, 2 ιπσουιτς(χ)