Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όσοι φοβηθήκαμε τη Φούλαμ, ίσως λόγω και του κάζου που έπαθε στο πρωτάθλημα, ας πάρουμε τώρα από ένα ζευγάρι αρχίδια για να μάθουμε. Ο Σωτηρακόπουλας πάντως την πρότεινε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
όσοι φοβηθήκαμε τη Φούλαμ, ίσως λόγω και του κάζου που έπαθε στο πρωτάθλημα, ας πάρουμε τώρα από ένα ζευγάρι αρχίδια για να μάθουμε. Ο Σωτηρακόπουλας πάντως την πρότεινε
εγω το 1,5ευρω του χρησταρα λυπαμαι που εχωσε πανω στη παρι  :grin:

Επισκέπτης
Παίξτε διπλό τη Βαλένθια στο live, 7,5 απόδοση την δίνουν με ισσοροπημένο ματσ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παίξτε διπλό τη Βαλένθια στο live, 7,5 απόδοση την δίνουν με ισσοροπημένο ματσ...
ασε πηραμε τα παπαρια μας με το αντερ της φουλαμ,την ιπσουιτς που ειχε απουσιες,την γανδη με τρια εκτος διπλα κλπ....παλι την πατησαμε σαν μαλακες ακουγοντας φυλλαδες

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλησπερα :) παιδια η ταπεινη μου γνωμη η ισπανια εχει χαλασει πολυ ως προς το <φυσιολογικο> αποτελεσμα :) και 2 φορε παραπανω οτι στο κυπελλο πρεπει να ειναι η χωρα οπου το κυπελλο το γραφουν τελειως μα τελειως στα παλια τους τα παπουτσια καπως εξερουντε οι τοπ ομαδες γιατι εκει πεφτει μανουρα αλλα ετσι οπως εχω δει μαλλων αντιληφθει καλυτερα να παιξουμε κυπελλο στο μπαχρειν παρα στην ισπανια :grin: Ενταξει θα μου πει καποιος στην αγγλια δεν γινονται εκπληξεις ναι στην αγγλια γινονται στο κυπελλο εκπληξεις αλλα εκει ειναι αγγλια :) εδω εχουμε μια μεσογειακη με αραβικες κατα το  ημισυ ριζες χωρα(ανδαλουσια κυριως :grin:) και περιμενουμε καπως πιο βατα τα παιχνιδια ακομα και στο κυπελλο :) Και ομως οχι ειναι τελειως αδιαφοροι στο κυπελλο ακομα και η μπιλμπαο που εχει παρει 1 τονο κυπελλα. Προσωπικα η ισπανια Α εθνικη και Β εθνικη αξιζει να παιχτει καλα στο τελος των πρωταθληματων πρωτα ο θεος υγεια να εχουμε μεχρι τοτε :) Τωρα ετσι οπως δειχνουν τα γεγονοτα η ισπανια εχει γινει πιο δυσκολη απο την αγγλια :)

παραείναι χοντρό ομάδα γ' εθνικής (έστω κι αν της αρμόζει να είναι σε ανώτερη κατηγορία) να αποκλείει διαδοχικά 2 ομάδες α' εθνικής

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
εγω το 1,5ευρω του χρησταρα λυπαμαι που εχωσε πανω στη παρι  :grin:
:grin: entajei η τριαδα βγηκε :grin: μπαρο παραγματικα φιλε την γαλλια ακομα και τους αβεντζερς να παρει η παρι σεν ζερμεν δεν την βαζω πολλα λεφτα εχω δεν εχω :grin: η γαλλια δεν ειναι για τζογαδορους γιατι γιατι δεν εχει μπεσα :grin: για τζογαδορους ειναι 1 η ελλαδα μακραν δεν την παιζω φιλε μου γιατι δεν ξερω ποτε θα στυθουν η οχι και μετα το χαος :grin: :grin: ενταξει στην καρδια μου ειναι η αγγλια και η ιταλια και φυσικα η ελλαδα :grin: και ισπανια μονο στο τελος :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
παραείναι χοντρό ομάδα γ' εθνικής (έστω κι αν της αρμόζει να είναι σε ανώτερη κατηγορία) να αποκλείει διαδοχικά 2 ομάδες α' εθνικής
:) Γ εθνικη με Α Ρεαλ μαδριτης 14 χιλιομετρα εδρα με εδρα :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Συνημμένα

• kourkouti-sakis-rouvas-kouvas.jpg