master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Μην λες τετοια και την εχω παιξει τριαδα με Λεβαντε και Βαγιεκανο.Πλάκα πλάκα αύριο η άλλη ομαδα της καρδιάς μας η ιντερ δεν αποκλείεται να σπάσει
Μην λες τετοια και την εχω παιξει τριαδα με Λεβαντε και Βαγιεκανο.Πλάκα πλάκα αύριο η άλλη ομαδα της καρδιάς μας η ιντερ δεν αποκλείεται να σπάσει
Πλάκα πλάκα αύριο η άλλη ομαδα της καρδιάς μας η ιντερ δεν αποκλείεται να σπάσει
το θεμα ειναι στο στοιχημα το παρολι απαγορευεται δια ροπαλου γιατι μακροπροθεσμα στο κελι 33 σε βγαζει....
Αύριο θα είναι τα προγνωστικά του 1χ αρσεναλ και χ2 ίντερ
Οοοοοοοοοοοοοχι. Μεσολαβουσε το ματς με τον Αστερα Τριπολης.
Για Ατρομητο δεν ειπα τιποτα.
Μην λες τετοια και την εχω παιξει τριαδα με Λεβαντε και Βαγιεκανο.
Η Ίντερ όχι αλλά το σπάσιμο της Άρσεναλ είναι πολύ καλό παικτικό σημείο
και εγω αυτο βλεπω τυπε,αν και δεν υπαρχει περιπτωση να παραμεινει στην κατηγοριαΑυριο μεγάλο διπλό ο Αρης παντως.
Λεβάντε @ 1,27Πλάκα κάνω δεν ξέρω.
Τη βαγιεκάνω πώς την έπαιξες, το πρωί πρότεινες τη χετάφε
Εχει αρχίσει να φορτώνεται από σημερα η άρσεναλ, πάνε να βγάλουν τα σημερινά σπασμένα
...Τύπε Συμφωνώ Μαζί Σου Εν Μέρει...
Αν Έχεις Καλά Φράγκα & Παίζεις Λογικό & Σωστό Είναι Να Αποφεύγεις Τα Παρολί !!!
Αν Δεν Έχεις Φράγκα & Παίζεις Ψιλικοκό Είναι Αδύνατο Να Πάρεις Καλά Λεφτά Χωρίς Παρολί !! ;)
και εγω αυτο βλεπω τυπε,αν και δεν υπαρχει περιπτωση να παραμεινει στην κατηγορια
ο αρης θα παραμεινει δεν πα να λετε εσεις
το θεμα ειναι στο στοιχημα το παρολι απαγορευεται δια ροπαλου γιατι μακροπροθεσμα στο κελι 33 σε βγαζει....
αν παιζεις ψιλικοκο και παρολι στο στοιχημα ειναι δυσκολο να παρεις γενικα λεφτα
6αρι τυπε μου τελικα εχασα την την μπενφικα :S εχασα κ την ξανθη δεν επρεπε να την παιξω ο μαλακας γιατι μετα ειδα οτι την προτειναν και οι κωλοεφημεριδες αρα οι πιθανοτητες να ερθει μικροτερες 6 στα 8 κατι εβγαλα !!!!.Συνεχιζουμε ταπεινα και λογικα !!!Παμε για αλλα στους book!ο χτεσινός τύπος που έπιασε 6 χ χθες και περίμενε άλλα 2 για σήμερα για να πάρει μαλλιά τι έκανε τελικά;
το παρολι ειναι για οσους παιζουνε 10ευρα για το τζοκερ. οσοι παιζουνε σοβαρα ποσα ειναι μονοδρομος τα ξεχωριστα στοιχηματα. αλλιως, κλαμα.
Μάντσεστερ Σ. @ 1,14το παρολι ειναι για οσους παιζουνε 10ευρα για το τζοκερ. οσοι παιζουνε σοβαρα ποσα ειναι μονοδρομος τα ξεχωριστα στοιχηματα. αλλιως, κλαμα.