majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
σε πηγε ταμειο σημερα ο θρυλος τυπε;;;;
για καραισκακη μιλαει ο αδελφος μην μπλεκομαστε....
σε πηγε ταμειο σημερα ο θρυλος τυπε;;;;
και στο καραισκακη θα γινουν κηδειες τυπε,εχε τον νου σουγια καραισκακη μιλαει ο αδελφος μην μπλεκομαστε....
Δεν βαζεις μυαλο ε?και στο καραισκακη θα γινουν κηδειες τυπε,εχε τον νου σου
Φιλε εχω καψει ενα σωρο λεφτα σε μαλακιες,για αυτο και δεν το σκεφτηκα και πολυ.Ειπα οτι θα ειναι
αλλα 2 χιλιαρικα χαμενα.Ειχα αρκετα για να μην το σκεφτω και πολυ.Η αληθεια παντως ειναι οτι δεν το ξανακανω,
δεν παιζεται το ψιχοπλακωμα που εχεις οταν παιζεις τοσο μεγαλο ποσο.
για καραισκακη μιλαει ο αδελφος μην μπλεκομαστε....
Εννοεις "δεν κερδισες" 3.500 ευρώ, ή "επαιξες και εχασες" 3.500 ευρω? Εχει διαφορά.καλά μη νομίζεις ότι εγώ δεν έχω κάνει χειρότερα
έχω χάσει 3.500€ σε ματσ Αγγλία-Ιρλανδία Under 19 που ήταν το μοναδικό μιας "αξέχαστης" Πέμπτης
ήμουν Σαλονίκη εκείνη τη μέρα
Από την θολούρα μου πήγα κατευθείαν στο Βαρδάρη να προλάβω να ρίξω κανά φράγκο σε "χρήσιμα" πράματα
και να ξεχαστώ...
με ζαλησες ολη την βδομαδα οτι θα νικησει ο ολυμπιακος,ειδες τι εγινε;Δεν βαζεις μυαλο ε?
ενα χιλιαρικο ρε παιδια κουτσα στραβα για να ξεκινησει ο καθενας το βρισκουμε νομιζω.....
Για δες πριν 2-3 σελιδες,εχασα καλο παρολι με τον γαυρο.Δεν γινεται να κερδιζουμε παντα.σε πηγε ταμειο σημερα ο θρυλος τυπε;;;;
Εννοεις "δεν κερδισες" 3.500 ευρώ, ή "επαιξες και εχασες" 3.500 ευρω? Εχει διαφορά.
οτι ειχε βγαλει ολη την χρονια τα εχασε σημερα τυπεΓενικά μιλάει ο αδερφός, παλιότερα έγραφε οτι τις παίζει μέσα έξω. Σήμερα έγραψε μόνο μέσα πεειδή γκέλαρε ο οσφπ στο περιστέρι
Ελα. μην γινεσαι παιδι τωρα.με ζαλησες ολη την βδομαδα οτι θα νικησει ο ολυμπιακος,ειδες τι εγινε;
με ζαλησες ολη την βδομαδα οτι θα νικησει ο ολυμπιακος,ειδες τι εγινε;
γιατι δεν παιζεις την αεκ που ειναι και στανταρακι ρε τυπε ;Για δες πριν 2-3 σελιδες,εχασα καλο παρολι με τον γαυρο.Δεν γινεται να κερδιζουμε παντα.
3.500 ευρώ σε Αγγλία-Ιρλανδια u19?Πόνταρα και έχασα 3.500 ευρώ
Οσο πλησιαζει το τελος του πρωταθληματος,θα γινουν αρκετες ομορφιες.Θα γινει και γκελα στο καραισκακη.Ελα. μην γινεσαι παιδι τωρα.
Για τον Ατρομητο δεν ειπα τιποτα.
Ηταν το μονο ματς που θα μπορουσε να γκελαρει.
Αντε και στην Τουμπα απο δω και μπρος.
Κατα τα αλλα μονο νικες θα κανει ως το τελος.
και στο καραισκακη θα γινουν κηδειες τυπε,εχε τον νου σου
Ελα. μην γινεσαι παιδι τωρα.
Για τον Ατρομητο δεν ειπα τιποτα.
Ηταν το μονο ματς που θα μπορουσε να γκελαρει.
Αντε και στην Τουμπα απο δω και μπρος.
Κατα τα αλλα μονο νικες θα κανει ως το τελος.
Ειρωνευεσαι?γιατι δεν παιζεις την αεκ που ειναι και στανταρακι ρε τυπε ;
Αλλο αυτο. Θα εχει βρωμισει ο τοπος τοτε.Θα δώσει στο τέλος ματς, πάνω απ' όλα η διπλωματία