georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 380
- Πόντοι
- 366
Κοιτα την πετσα πως την ψηνουν οι μαγκες![]()
![]()
δυστυχώς, όσοι έπαιξαν τον άσο του πιερικού ξεπετσιάστηκαν
Κοιτα την πετσα πως την ψηνουν οι μαγκες![]()
![]()
ο καθε λαος εχει την κουλτουρα του και την γαστρονομικη του παραδοση τα ελληνικα φαγητα για μενα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην γηΚοιτα την πετσα πως την ψηνουν οι μαγκες![]()
![]()
και εδω που εχει παει ενας τυπος σε ενα μαγαζι τετοιο
κοιτα το βιντεο ..![]()
Eγω ειμαι ενας απο αυτους αλλα το σχολιο σου αδελε φοβεροδυστυχώς, όσοι έπαιξαν τον άσο του πιερικού ξεπετσιάστηκαν
Tον ηπιαμε φιλε.Δεν πειραζει,παμε για αλλα.Eγω ειμαι ενας απο αυτους αλλα το σχολιο σου αδελε φοβερο![]()
![]()
![]()
Να σαι καλα με εκανες γελασω
τα ομεγα 3 δεν ειναι το παν ξερω τυπους που ειναι 150 κιλλα και τρωνε ανθρωπους ολοκληρουςκαι δεν εχουν καθολου μα καθολου χολιστερινη και τρυγλεκιριδεα και αλλους που ειναι 60 κιλα και εχουν 270 χολιστερινη και 200 τρυγλικεριδια
Ολα ειναι στο οργανικο στο τι βγαζει ο οργανισμος και ολα αυτα προερχονται απο το αγχος φιλε μου αυτος ο χοντρος που ξερω ειναι μεσα στην ηρεμια και ο αδυνατος παλι που ξερω ειναι μεσα στο στρες στο πολυ στρες μου ελεγε ο αδερφος του οτι εχει τοσο πολυ χολιστερινι ενω ειναι πολυ αδυνατος και του ελεγα με τιποτα και ομως με ειπε εχει και ο χοντρος που ξερω πινει 10 μεγαλες μπυρες την ημερα και ειναι φισιολογικοτατος στις τιμες του αιματος. Τα παντα ειναι στο αγχος το αγχος καταστρεφει τον σωμα και το πνευμα μας
αν ξεπερασουμε το αγχος ας τρωμε και ολοκληρα βοδια
το αγχος προκαλει στον οργανισμο ολα τα κακα τις συχχρονης κοινωνιας μας
η διατροφη παιζει ρολο στο 1-3 τα αλλα 2 ειναι η ηρεμια και η καλη διαθεση για την υγεια του ανθρωπου
αλλα το πνευμα οσο και καλη διατροφη να κανεις αν ειναι αναστατο καταστρεφει οτι καλο κανεις στο σωμα απο το φαγητο γιατι μας φευγει η καλη διαθεση και η ηρεμια οποτε ειναι 2 εναντιων μας και 1 υπερ μας πρεπει να ειμαστε δυνατοι ποιο πολυ στο μυαλο παρα στο σωμα δυνατοι με καλοσυνη και συμπονια και οχι απο προσωπικη φιλοδοξια εγωισμο και περιφανια..
![]()
ο καθε λαος εχει την κουλτουρα του και την γαστρονομικη του παραδοση τα ελληνικα φαγητα για μενα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην γη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε τρεχει μια παμε για αλλαTον ηπιαμε φιλε.Δεν πειραζει,παμε για αλλα.![]()
η κάλιαρι προηγείται και το 2πλό είναι στο 2,30. Ορμάτε μακεδονομάχοι![]()
![]()
![]()
ναι φιλεν μου ετσι ακριβωςτο αγχος ειναι η καινουργια αρρωστια στο κοσμο για ολα τα κακα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όποιος μαλάκας (σαν εμένα) δεν το πρόλαβε, ας πρόσεχε. Πόσο θέλατε να πάει για να το παίξετε; στο 4,00;
συμφωνω.Αν ήσουν Μεξικανός το ίδιο θα πίστευες για τα μεξικανικά φαγητά, Άραβας για τα αραβικά κοκ...
Αν ήσουν Μεξικανός το ίδιο θα πίστευες για τα μεξικανικά φαγητά, Άραβας για τα αραβικά κοκ...
μπλέξαμε με τις εθνικότητες. Πες τίποτα και για τους Κουβανούς, μιας κι είμαστε στο κατάλληλο θρεντ
μπλέξαμε με τις εθνικότητες. Πες τίποτα και για τους Κουβανούς, μιας κι είμαστε στο κατάλληλο θρεντ
ετσι ετσι...ενα ο τεβες για αρχη....ναι φιλεν μου ετσι ακριβως![]()
![]()
αντζελο η βεκια σινιορα το καρφωσε 1-3 το βλεπω τελικο σκορ
![]()
![]()
![]()
![]()
εμπλεξες με τις πετσες και τη καργιολα το κρεοπολη που δεν σου δινει.... :'(βαλε και εμενα στους μαλακες![]()
![]()
και οι γυναίκες πρεπει να γαμιούνται καλάγια το πουτσο φαγητο ... μονο ρουμι και μουσικη χορο και χαβαλε ειναι
και πουρα χειροποιητα κοριτσακια 16 ετων και βαλε τα τριβουν στα μπουτια τουςγια το πουτσο φαγητο ... μονο ρουμι και μουσικη χορο και χαβαλε ειναι