Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.856
- Πόντοι
- 12.756
Ψάρωσες με το αυστηρό μου ύφος;![]()
παραλιγο , αν δεν ηξερα οτι εισαι βουρκωμένος απο ενα τσοκαρο που ειδες σε αλλο θεμα
Ψάρωσες με το αυστηρό μου ύφος;![]()
Μπηκα τωρα στο 1,50Αυτη τη στιγμη στο λαιβ του στοιχημαν εχει το πιερικος αιγινιακος 1,70 τον ασσο,
ενω το σκορ ειναι 1-0 και εχει φαει και κοκκινη παιχτης του αιγινιακου.Ριχτε πριν πεσει η αποδοση.![]()
Και ισοφαρισε ο αιγινιακος. :SΜπηκα τωρα στο 1,50
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Δεν πειραζει μαλλον θα το παρει ο Πιερικος δεν τρεχει τιποταΚαι ισοφαρισε ο αιγινιακος. :S
Και ισοφαρισε ο αιγινιακος. :S
3.90 τωρακατι ξερανε εκει στην στοιχημαν , αλλιως δεν θα ανοιγαν σαιτ , θα το εκλειναν ..αλλα μακαρι να κερδισετε μαγκες , ποσο τον δινει τωρα τον ασσο ?
3.90 τωρα
3,85 δινει τον ασσο και 2,40 το χ.κατι ξερανε εκει στην στοιχημαν , αλλιως δεν θα ανοιγαν σαιτ , θα το εκλειναν ..αλλα μακαρι να κερδισετε μαγκες , ποσο τον δινει τωρα τον ασσο ?
Eχει παραδοση ο ΠΑΟΚ στις ανατροπες, αλλα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ εγινα δωροθετης στα μπουκια, εχασα αρκετα και απο τοτε εγινα "προληπτικος" με τον ΠΑΟΚΠαοκ παναιτωλικος ειναι πολυ αμφιροπο το ματς,οι δυο ομαδες εχουν απο 3 τελικες,6 σουτ ο παοκ,5 ο παναιτωλικος..
το 10 που δινει για το διπλο,ειναι πολυ ελκυστικο.Το θεμα ειναι πως θα παρουσιαστουν οι ομαδες στο δευτερο.
Το ριξε ο ΠΑΟΚ αργησα να μπωκαλησπερα σε ολα τα παιδια.ο γλυκος ειναι ο καλυτερος παιχτης του ΠΑΟΚ για το 1 ημιχρονο αυτο γιαυτους που ρωτησαν για τον αγωνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικο
![]()
![]()
![]()
ΥΓ2 Ο Πιερικος τον παρακουλοθω χρονια ειναι ομαδα που δεν κλεινετε πισω γιαυτο και το αρπαξε το γκολ μετα ειναι και πολυ κοντινο ντερμπι
αυτα
![]()
καλησπερα σε ολα τα παιδια.παιδια να ξερετε οτι απο τους δυνατους παιχτες ειμαι με τον νιπλ δεν πουλιεμαι εγω
![]()
![]()
ουτε γλυφω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδια εφαγα κοτοπουλο χωρις πετσα ψητο στον φουρνο με λιγο ρυζι και μαρουλι σαλατα και ενα ποτυρι κοκκινο κρασι ολα καλα
Τωρα στο στοιχηματικο αν προηγηθει η καλιαρι αξιζει να πονταριστει το 2πλο τις γιουβεντους στο live θα το βαλω 4 ευρω εφοσων κανουν το λαθος και προηγηθει η καλιαρι. το λεω αυτο γιατι βλεπω μονο αυτο
![]()
![]()
Η γιουβεντους με νικη μεσα στην καλιαρι σημερα κανει ρεκορ με 11 συνεχωμενες νικες αυτο το πραγμα ομως για μενα σαν γιουβεντινος δεν με απασχολει ηταν η επιτας η juventus παιδια γυρισε και ειναι εδω
δεν βλεπω τιποτα αλλο θα παιξω κατι χ στις 6 το απογευμα απο τα φορτωμενα τις βετφαιρ απο το σαιτ τις matcmoney 3αδα 1 ευρω καρφωτα
ΥΓ.. ο γλυκος ειναι ο καλυτερος παιχτης του ΠΑΟΚ για το 1 ημιχρονο αυτο γιαυτους που ρωτησαν για τον αγωνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικο
![]()
![]()
![]()
ΥΓ2 Ο Πιερικος τον παρακουλοθω χρονια ειναι ομαδα που δεν κλεινετε πισω γιαυτο και το αρπαξε το γκολ μετα ειναι και πολυ κοντινο ντερμπι
αυτα
![]()
τα ομεγα 3 δεν ειναι το παν ξερω τυπους που ειναι 150 κιλλα και τρωνε ανθρωπους ολοκληρουςη πετσα ειναι το καλυτερο πραγμα Χρησταρα , θελω να παω σε ενα χασαπη και να του πω να μου γδαρει 10 κοτοπουλα και να μου δωσει τις πετσες αλλα δεν το κανουν οι κουφαλες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην Ιαπωνια το καλαμακι κοτοπουλο το δικο τους ειναι το yakitori , γαμει και δερνει , με σογια σως κτλ
![]()
πολυ καλο![]()
![]()
Εχει κατι μαγαζια εκει και καλα παρανομα που ψηνουν μονο την πετσα στα καρβουνα , και γινεται λουκουμι , απαγορευεται και καλα , δεν ξερω γιατι ...το γδερνει μονοκοματο το κοτοπουλο και γινεται σαν τα τομαρια τα γδαρμενα που βαζουν οι κυνηγοι κατω για χαλια , το περνανε στις 2 ακρες με ενα ξυλινο καλαμακι και το ψηνουν σαν απλωμενη σημαια , το ειχα φαει στην Σιγκαμπουρη σε εναν γιαπωνεζο τυπο πολυ μαγκα ..και βαζουν και διπλα τα συκωτια τηγανιτα ...![]()
![]()
![]()
Ο καλυτερος μεζες ειναι , βεβαια δεν ξερω αν εχει ομεγα 3 , αλλα δεν βαριεσαι , θα εχει στο νοσοκομειο οταν με πανε καμια μερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()