LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Βλέπω να με γαμάει η λάτσιο
oχι αλλα μπηκα στο 0-1
Eχεις δικιο στο 1-0στο 1-0 εννοείς. Άντε, καλοφάγωτα
Διασπορα κεφαλαιου με σωστη κατανομη αγωνων (μεγαλο κεφαλαιο 810eur αν τα αθροισα σωστα) με μαθηματικο μοντελο παιζεις;
Καλημέρα απο πυρόκαυλο. Για σήμερα σας έχω μια εξάδα μούρλια που άμα κάτσει θα τα μπούκια.
λοιπόν
χαλ-τσέλσι ημ/τελ χ/2
καρντιφ-γουεστ χαμ ημ/τελ χ/1
τοτεναμ-κρισταλ παλας ημ/τελ χ/1
οφη-βέροια 2-0 ακριβές σκορ
παο- πανιώνιος 2-1 ακριβές σκορ
ατλέτικο-μπαρτσα 1-2 ακριβές σκορ
σε σύστημα φυσικά 2-3 με πολλ/στες 0,5 στα διπλά και 0,4 στα τριπλά. Κόστος συστήματος 15,5 ευρώ. Αν πιάσουμε δυάδα τα λεφτά μας περίπου πίσω, σε τριάδα περίπου 60-80 ευρώ, σε τετράδα, σε τετράδα γύρω στα 250, σε 5αδα γύρω στα 900 και στη 6άδα, 2500 χιλιαρικάκια.
εύχομαι καλή τύχη σε όσους με ακολουθήσουν
μετά τιμής..
Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)
Να υποθέσω οτι το ναι απαντα στη ερωτηση γισ το αν παιζεις με μαθηματκο μοντελοπάντα με διασπορά ναι
σιγουρα? Αφου τωρα μπηκα στη στοιχιμαν...παταω το μπανερακι της στοιχημαν και μου βγαζει αυτο
Απαγόρευση πρόσβασης
Η πρόσβαση στον συγκεκριμένο ιστότοπο έχει απαγορευθεί δυνάμει της υπ’ αριθμόν 65/8/24.07.2013 Απόφασης της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), διότι έχει συμπεριληφθεί σε κατάλογο (black list) της εν λόγω Αρχής που αφορά σε ιστότοπους που λειτουργούν χωρίς την απαιτούμενη με βάση την Ελληνική νομοθεσία άδεια.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.Π. στη διεύθυνση
Να υποθέσω οτι το ναι απαντα στη ερωτηση γισ το αν παιζεις με μαθηματκο μοντελο
Σωστα;
παταω το μπανερακι της στοιχημαν και μου βγαζει αυτο
Απαγόρευση πρόσβασης
Η πρόσβαση στον συγκεκριμένο ιστότοπο έχει απαγορευθεί δυνάμει της υπ’ αριθμόν 65/8/24.07.2013 Απόφασης της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), διότι έχει συμπεριληφθεί σε κατάλογο (black list) της εν λόγω Αρχής που αφορά σε ιστότοπους που λειτουργούν χωρίς την απαιτούμενη με βάση την Ελληνική νομοθεσία άδεια.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.Π. στη διεύθυνση
παταω το μπανερακι της στοιχημαν και μου βγαζει αυτο
Απαγόρευση πρόσβασης
Φούλαμ-Σάντερλαντ 1 / @2,20
Παναθηναικός-Πανιώνιος Χ2 / @4,70
Παίξτε τα να πάρετε καμιά δραχμή μάγκες
(εκτός από τον Lion και ο Nipple που δεν θα τα παίξουν και θα παρακαλάνε να σπάσουν και τα δύο για να μου την λένε το βράδυ)
Κατι εχει καταλαβει λαθος , δεν με νοιαζει αν χασεις , βασικα μακαρι να κερδισεις , δεν παιρνεις απο τα δικα μου λεφτα , πρεπει να καταλαβατε και εσυ οπως και οι αλλοι οτι δεν παιζουμε τζοκερ ουτε λοττο για να πιασουμε και οι 2 και να μοιραστουμε τα κερδη ...
Κατι εχει καταλαβει λαθος , δεν με νοιαζει αν χασεις , βασικα μακαρι να κερδισεις , δεν παιρνεις απο τα δικα μου λεφτα , πρεπει να καταλαβατε και εσυ οπως και οι αλλοι οτι δεν παιζουμε τζοκερ ουτε λοττο για να πιασουμε και οι 2 και να μοιραστουμε τα κερδη ...
στο Γιουνάιτεντ - Σουόνσι περίπου στο 40' έβγαλε κατοχή 33-67 υπέρ Σουόνσι. Αφού γαμιέται που γαμιέται, δεν τρώει κι ένα γκολ μπας κι έρθει γκολ-γκολ.