χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.613
- Πόντοι
- 606
και εδω εγω στον υπνο μου μεχρι πριν λιγο
Ισοπαλία @ 4.50
ο ψηλος που πυροβολαει αβερτα ειναι το αλανι ο ματζεστικκαλημερα οι παιχτες του θρεντ εδω
Παρακολουθούσες το σάιτ από τότε;
ελατε παιδια παμε ολοι να ακολουθησουμε να γαμησουμε τα μπουκια.....Καλημέρα απο πυρόκαυλο. Για σήμερα σας έχω μια εξάδα μούρλια που άμα κάτσει θα τα μπούκια.
λοιπόν
χαλ-τσέλσι ημ/τελ χ/2
καρντιφ-γουεστ χαμ ημ/τελ χ/1
τοτεναμ-κρισταλ παλας ημ/τελ χ/1
οφη-βέροια 2-0 ακριβές σκορ
παο- πανιώνιος 2-1 ακριβές σκορ
ατλέτικο-μπαρτσα 1-2 ακριβές σκορ
σε σύστημα φυσικά 2-3 με πολλ/στες 0,5 στα διπλά και 0,4 στα τριπλά. Κόστος συστήματος 15,5 ευρώ. Αν πιάσουμε δυάδα τα λεφτά μας περίπου πίσω, σε τριάδα περίπου 60-80 ευρώ, σε τετράδα, σε τετράδα γύρω στα 250, σε 5αδα γύρω στα 900 και στη 6άδα, 2500 χιλιαρικάκια.
εύχομαι καλή τύχη σε όσους με ακολουθήσουν
μετά τιμής..
Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)
Φούλαμ-Σάντερλαντ 1 / @2,20
Παναθηναικός-Πανιώνιος Χ2 / @4,70
Παίξτε τα να πάρετε καμιά δραχμή μάγκες
(εκτός από τον Lion και ο Nipple που δεν θα τα παίξουν και θα παρακαλάνε να σπάσουν και τα δύο για να μου την λένε το βράδυ)
Γιατί να παρακαλάω αφού τη φούλαμ την έχω προτείνει από χτες
Καλημέρα απο πυρόκαυλο. Για σήμερα σας έχω μια εξάδα μούρλια που άμα κάτσει θα τα μπούκια.
λοιπόν
[size=13pt]χαλ-τσέλσι ημ/τελ χ/2
καρντιφ-γουεστ χαμ ημ/τελ χ/1[/size]
τοτεναμ-κρισταλ παλας ημ/τελ χ/1
[size=13pt]οφη-βέροια 2-0 ακριβές σκορ[/size]
παο- πανιώνιος 2-1 ακριβές σκορ
ατλέτικο-μπαρτσα 1-2 ακριβές σκορ
σε σύστημα φυσικά 2-3 με πολλ/στες 0,5 στα διπλά και 0,4 στα τριπλά. Κόστος συστήματος 15,5 ευρώ. Αν πιάσουμε δυάδα τα λεφτά μας περίπου πίσω, σε τριάδα περίπου 60-80 ευρώ, σε τετράδα, σε τετράδα γύρω στα 250, σε 5αδα γύρω στα 900 και στη 6άδα, 2500 χιλιαρικάκια.
εύχομαι καλή τύχη σε όσους με ακολουθήσουν
μετά τιμής..
Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)
Φούλαμ-Σάντερλαντ 1 / @2,20
Παναθηναικός-Πανιώνιος Χ2 / @4,70
Παίξτε τα να πάρετε καμιά δραχμή μάγκες
(εκτός από τον Lion και ο Nipple που δεν θα τα παίξουν και θα παρακαλάνε να σπάσουν και τα δύο για να μου την λένε το βράδυ)