Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
Νιπλ φιλε δεν με συγκινει το προγραμα οπως και χθες...νομιζω σκ θα κανω μπασιμο...αν εχω κατι θα πω....μην ξεχνας τα δυο ελληνικα.... : ;)
;) ;) ;)
Νιπλ φιλε δεν με συγκινει το προγραμα οπως και χθες...νομιζω σκ θα κανω μπασιμο...αν εχω κατι θα πω....μην ξεχνας τα δυο ελληνικα.... : ;)
Καλημερα εγω ξαναπαιξα ΠΑΟΚ (εχω φαει χοντρα πακετα με ΑΛΚΜΑΡ, ΑΠΟΛΛΩΝ) σε δυαδα με το ΒΟΛΟκαλησπερα παιδια επαιξε κανεις παοκ? μολις τωρα ειδα απο το 1,44 πηγε στην βετ365 1,40 πολλοι που ξερω ναι το ειπα απο προχθες απλα απο περιεργεια τι βλεπουν εδω οι φιλοι προσωπικα ουτε δραχμη
μονο για τηλεθεαση....αν και παοκσης...καλησπερα παιδια επαιξε κανεις παοκ? μολις τωρα ειδα απο το 1,44 πηγε στην βετ365 1,40 πολλοι που ξερω ναι το ειπα απο προχθες απλα απο περιεργεια τι βλεπουν εδω οι φιλοι προσωπικα ουτε δραχμη
μπροστα μου ενας παοκτσης επαιξε 2000 ευρω με την αλκμαρ στο 1,40 ασσο παοκ και τον εβαλε και 100 ευρω ανατροπη δηλαδη στον αγωνα με την αλκμαρ ενα ατομο μπροστα μου εχασε 2100 ευρω. Ο μελισανιδης απο εκει εβγαλε 1 χρονο κερδη μπροσταντζαΚαλημερα εγω ξαναπαιξα ΠΑΟΚ (εχω φαει χοντρα πακετα με ΑΛΚΜΑΡ, ΑΠΟΛΛΩΝ) σε δυαδα με το ΒΟΛΟ
εγω δεν θα το δω καν φιλε μου γιατι εκεινη την ωρα θα καπνιζουν μεσα στο προπο που παω σαν πουστιδες και δεν τους κανω αλλο την χαρη στο καφενειο θα ειμαι διπλα που απαγορευετε το καπνισμα και θα πιω ενα τσιπουρακι Που φτασαμε παιδια στα καφενεια να απαγορευετε το τσιγαρο και στα προποτζηδικα να καπνιζουν σαν πουστιδες που φτασαμεμονο για τηλεθεαση....αν και παοκσης...
απαραδεκτοι...εγω δεν θα το δω καν φιλε μου γιατι εκεινη την ωρα θα καπνιζουν μεσα στο προπο που παω σαν πουστιδες και δεν τους κανω αλλο την χαρη στο καφενειο θα ειμαι διπλα που απαγορευετε το καπνισμα και θα πιω ενα τσιπουρακι Που φτασαμε παιδια στα καφενεια να απαγορευετε το τσιγαρο και στα προποτζηδικα να καπνιζουν σαν πουστιδες που φτασαμε
στο χερι του προποτζη ειναι αλλος το εχει απαγορευσει. Τεσπα ας κερδισει ο παοκ γιατι ξερω πολλα ατομα που τον επαιξαν και πολλοι αριανοι φιλοιαπαραδεκτοι...
Καλημερα εγω ξαναπαιξα ΠΑΟΚ (εχω φαει χοντρα πακετα με ΑΛΚΜΑΡ, ΑΠΟΛΛΩΝ) σε δυαδα με το ΒΟΛΟ
Θα χάσει η Σοσιεδάδ τύπε???2 ιντερ, χ2 σοσιεδαδ, άντερ βαγιεκάνο, πολύ λίγα ευρώ παίξιμο ίσα ίσα για τη χαρά της συμμετοχής
Θα χάσει η Σοσιεδάδ τύπε???